AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu; her hafta gerçekleştirdiği sanayi ziyaretleri kapsamında bu kez çelik kapı sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail ve destekçilerinin, komşumuz İran’a yönelik saldırılarının daha büyük bir felakete dönüşmemesi için yoğun çaba harcıyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail ve destekçilerinin, komşumuz İran’a yönelik saldırılarının daha büyük bir felakete dönüşmemesi için yoğun çaba harcıyoruz"
İçeriği Görüntüle

Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşen ziyarette üretim süreçleri, işleyiş ve sektörel gelişmeler üzerine karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Ziyarette sanayicilerin tecrübeleri dinlenirken, görüş alışverişinde bulunuldu ve sektörün Kayseri ekonomisindeki yeri üzerine konuşuldu. Milletvekili Çopuroğlu; "Sanayicilerimizle her buluşmamızda ortak gündemimiz Kayseri ve sanayimiz oluyor. Üreten, büyüyen ve istihdam sağlayan her işletmemizin yanındayız" dedi.
Çopuroğlu ayrıca, bu buluşmayı sağlayan MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer’e ve katılım sağlayan sanayicilere teşekkür etti.