Kayseri bakanların uğrak yeri oldu
Kayseri bakanların uğrak yeri oldu
İçeriği Görüntüle

Ak Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik ,Tokat Belediye Başkan Yardımcı Osman Altınordu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Çelik:‘’Bu milletimizin yüzü atık gülecek. Millet istediği ve özlediği Tokat’ta kavuşacak. Bunların mimarları sizler olacaksanız’’ dedi.

Ak Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik ve il yönetim kurulu üyeleri Tokat Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Osman Altınordu’yu makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ak Parti İl Başkanı Adem Çelik konuşmasında ‘’2014 yılında yaptığımız güzel çalışmalar sonucunda Rabbim bize her tülü başarıyı nasip eyledi. Millet bize ne istediysek verdileri. Bundan sonra ki, milletin isteği de bize bağlıdır. Milletimizin bizlerden beklentileri var. Bu beklentilere yerel yönetimler ile cevap vereceğiz. Bu manada sizlerinde hizmet yapmak için tüm gayretiniz ile çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Biz seçimlerde 12’de 12 demiştik. Şimdi de diyoruz ki belediyede hizmet ya yapılacak, ya yapılacak. Bu milletimizin yüzü atık gülecek. Millet istediği ve özlediği Tokat’ta kavuşacak. Bunların mimarları sizler olacaksanız. Ve bizim de gözümüz arkada değil. Bu işleri 100 başarırsınız inancı bizde tamdır. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun’’ dedi

Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altınordu ise ‘’Bizi bu göreve teveccüh gösterip getirdikleri için birimlerde bütün kardeşlerimize ve Başkanımız Sayın Eyüp Eroğlu’na teşekkürlerimiz bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz bu yolda cennetin ve cehennemin ayaklarımızı altında olduğunu bilerek yola yürüyeceğimiz ifade etmek istiyorum. Bize gösterilen güvenin halkımızın bize yüklemiş olduğu görevinin ne kadar kutsal ve önemli olduğunu biliybu bilinçle de sizlerin teveccühlerinin yerde kalmaması noktasında halkımıza hizmet edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.