TokatspTeknik Direktörü Mehmet Şahan, 19 Haziran`da kulüplerinin olağan genel kurulunun yapılacağını belirterek, “Kongre tamamlandıktan sonra en iyi kadroyu oluşturacağımızın sözünü veriyorum“ dedi.
Şahan, yaptığı açıklamada, olağan genel kurul yapılmadan hiçbir girişimde bulunamadıklarını belirtti. Olağan genel kurul sonrası takımda kalacak ve gidecek oyuncuların netleşeceğini vurgulayan Şahan, “Daha sonra da transfer listemizi belirleyeceğiz. Takımımıza takviyeler yapıp kadromuzu oluşturmak istiyoruz. Kongre tamamlandıktan sonra en iyi kadroyu oluşturacağımızın sözünü veriyorum“ diye konuştu.
TokatspKulübü Başkanı Emin Yılar`ın başkanlığa tekrar aday olmamasına değinen Şahan, “Emin bey, gerek bizim gerekse memleketimizin itimat ettiği kişilerden birisi. Emin beyin tekrar başkanlığa aday olmaması bizim açımızdan üzücü oldu. Kongre sonunda Tokatspiçin en hayırlı yönetimin başa gelmesini diliyorum“ ifadesini kullandı.
Mehmet Şahan, Tokatspor`un futbol şube sorumlusu Ahmet Gürses`in adaylığını saygıyla karşıladığını ifade ederek, “Tokatspiçin hizmet edecek herkesin başkanlığa aday olmasını saygıyla karşılıyoruz. Kongre sonunda Tokat`ın seçip güvenerek başkanlığa getirdiği kişinin mutlaka iyi işler yapmak için ve Tokatspor`u en iyi noktaya taşımak için geleceğine inanıyorum“ dedi.