AK Parti MKYK toplantısı başladı
AK Parti MKYK toplantısı başladı
İçeriği Görüntüle

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, İstanbul’da yarın yapılacak olan ‘Demokrasi Mitingi’ne herkesi davet etti.

Doğru, Milliyetçi Hareket Partisi 5 Ekim 2013 tarihinde Türk ve İslam Dünyasının en önemli şehri olan İstanbul’da Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin katılacağı büyük bir “Demokrasi Mitingi” yapılacağını belirtti. Ülkenin çok büyük problemlerle boğuştuğu ve birçok sorunlarla açılan TBMM’nin açılışının ardından yapılacak olan bu mitingin çok önemli olduğunu kaydeden Doğru, açıklamasında şunları söyledi.

“Milliyetçi Hareket Partisinin, Milli Değerleri koru ve yaşat açık hava toplantılarının, 7.si Türklüğün ve İslam’ın yüreklerinin attığı, tarih ve kültür şehrinde yapılacak olması, dünyaya çok önemli mesajlarda verecektir. Bu mitinge bütün İstanbul’un yanında, Anadolu’da davetlidir. Çünkü buradan yükselecek büyük ses, Türk düşmanları ve hainlere çok önemli dersler verecektir. Bu mitingle “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi dünyaya ilan edilecektir.

Büyük mitingle “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sözü milyonlarca insanımızca seslendirilerek göklere çıkacaktır.

Milletçe çok üzüntülü ve hazin günler içerisindeyiz. 30 Eylül’de AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan demokrasi paketi milletimizin yüreklerini dağlamıştır. BDP, PKK ve bölücü unsurların istekleri ve dilekleri olmuştur. Bu açılım kimin işine yaradı denilse, her halde tek cevap verilecektir. BDP, PKK ve diğer bölücü unsurlar.

BDP ve PKK isteklerini adım adım gerçekleştirmektedir. Bunun yanında Türk milletinin değerleri de, yok edilmektedir. İlkokullarda, öğrenci andının kaldırılması bunun en bariz göstergesidir.

Böyle ağır travmaların yaşandığı günümüzde İstanbul’da yapılacak Demokrasi Mitingi çok önemli olacaktır.

Türk Devleti kötü yönetilmektedir. Ülkemiz istikrarsızlığın ve bölünmenin son aşamasındadır. Türkiye art niyetli kadroların, gafillerin avucundadır. Bu gidişe mutlaka, milleti birbirine kırdırmadan, hasım haline getirmeden son verilmelidir.

Yüce Türk Milletinin demokrasi ve cumhuriyet kazanımlarının korunup, kollanmasını, milli irade önüne çıkan engellerin temizlenmesini, bölücü unsurlara, büyük bir ders verilmesi için, herkesin İstanbul Kazlıçeşme’de saat 16’da yapılacak olan MİLLİ DEĞERLERİNİ KORU VE YAŞAT mitingine davet ediyoruz. “