KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Halit Ergül’ün çapraz sorgusu devam ediyor: "Denetimlerden tam geçmemiz bizim pasif kalmamıza sebep oldu"
Halit Ergül’ün çapraz sorgusu devam ediyor: "Denetimlerden tam geçmemiz bizim pasif kalmamıza sebep oldu"
İçeriği Görüntüle

Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından Ankara Caddesi üzerinde yapılan kontrollerde; ’Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması’ ile ’Gece Vakti Silahlı Yağma’ suçlarından aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G. yakalandı. Yapılan kimlik kontrolü ve GBT sorgusunda şahsın ayrıca 16 ayrı suç kaydının bulunduğu tespit edildi.
Gözaltına alınan İ.G., işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilerek Kırşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.