USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Saadet Partisi (SP) GİK üyesi Mesut Doğan, Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ı milli görüş camiasından özer dilemeye çağırırken, “ İspatlayamadığı takdirde artık Tokat’ta ‘Tokat eski milletvekili olarak değil, zavallı b

Saadet Partisi (SP) GİK üyesi Mesut Doğan, Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ı milli görüş camiasından özer dilemeye çağırırken, “ İspatlayamadığı takdirde artık Tokat’ta ‘Tokat eski milletvekili olarak değil, zavallı b
27-11-2012 09:34
Google News

Saadet Partisi (SP) GİK üyesi Mesut Doğan, Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ı milli görüş camiasından özer dilemeye çağırırken, “ İspatlayamadığı takdirde artık Tokat’ta ‘Tokat eski milletvekili olarak değil, zavallı bir milletvekili’ olarak anılacaktır” dedi.

 

 SP GİK üyesi Mesut Doğan partisini il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın katıldığı özel bir programda söylediği sözlere tepki gösterdi.

  Açıklamasında Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyen Doğan, “Biz milli görüşçüler olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu nedenle insanlarımızla sorunları paylaşmak çözüm önerilerimizi sunmak için köy köy kasaba kasaba ev ev demeden dolaşıp ziyaret ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşların söylediği tek şey var, ‘Allah Erbakan hocamınsan razı olsun, biz o dönemde yaşamış olduğumuz güzelliği hiçbir dönemde yaşamadık’ diye sözler ifade ediyorlar. Bu Milli Görüşçüler açısından onur verici bir durum fakat ülkemiz açısından üzüntü veren bir durum” dedi.

 

YÜZLERCE İFTİRA ATTILAR

 

Açıklamasında, “Refah Yol hükümeti ile birlikte bu güzellikleri kirletmek için yüzlerce iftira ve yalan ürettiler” diyen Doğan, “Bu üretmiş oldukları iftira ve yalanların içerisinde en çok dikkat çeken husus şu idi. ‘Refah Yol hükümeti döneminde de İsrail ile anlaşma imzalandı. Refah Yol Hükümeti döneminde 28 Şubat’a dilenilemedi. Artı 28 Şubat kararlarının altına Erbakan Hoca imza attı’ iftirasıydı. Biz bunların planlı bir şekildetaya döküldüğü dönemlerde bütün bu iftirayı atanlara şunu söyledik. ‘Bu atmış olduğunuz iftiraları ispatlamak zorundasınız. Kim ki atmış olduğu bu iftiraları ispatlamaz ise hepsini müfteri ve şerefsiz olarak görürüz’ Açıkça söylemek gerekirse kimse şu ana kadar bu iftiralarını ispatlayamadı” diye konuştu.

 

ACIYARAK İZLEDİM

 

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın katıldığı programı partili arkadaşlarının tavsiyesi üzerine tekrarını izlediğini belirten Doğan, şöyle konuştu: “Çünkü Zeyid Aslan’da aynı birilerinin söylemiş olduğu gibi sıkıştığı bir soru karşısında, ‘Refah Yol Hükümeti 28 Şubat kararlarını imzaladı ve Refah Yol Hükümeti döneminde de İsrail ile anlaşma yaptı’ iftirasını atıyordu. Hâlbuki bilmesi gerekirdi ki özellikle bu iftirayı atanlar Erbakan Hocamızın ahirete hicretinden sonra adeta itiraf kuyruğuna girerek özellikle hocamızdan helallik istemişti. Herkesin iftiralarını geri aldığı bir noktada aynı şeyi Zeyid Aslan söylüyor. Elbette ki Tokat Milletvekili Zeyid Aslan’ın psikolojisini anlıyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bugüne kadar rakamsal olarak en güçlü iktidarın milletvekili olarak kendi ilçesinde 10 yıl boyunca Belediye Başkanlığını kazanamayan birisiydi. Yine bu kakar güçlü bir iktidar döneminde birinci sıra milletvekilliği kendisine verilmesine rağmen 10 yıl boyunca Tokat’ta isminden bahsettirecek bir hizmete maalesef imza atamamış birisiydi. Hatta sigara fabrikasının kapatılmasına hiçbir şey yapamamış bir milletvekiliydi. Daha öte giderek söylüyorum ki, ‘Sigara Fabrikası kapatıldığı takdirde Ankara’da işçilerle birlikte yürüyeceğini söyleyip bunu bile beceremeyen bir insandı. Bu söyleyişinden sonra Zeyid Aslan’ın yapacağı iki şey var. Eğer bu sözleri o anlık sıkıntıdan dolayı söylemiş ise tüm milli görüş camiasından özür dilemeli. Yok bunu bilerek yapmış ise ya o söylediği sözleri ispatlamalı ya da ispatlamadığı takdirde daha önceden de söylediğim gibi mutlaka müfteri noktasına gelecek ve artı şeref taşımayan insanların konumuna düşecektir. Ben biliyorum ki Zeyid Aslan bu itirafını ispatlayamayacaktır. Çünkü biz bu iftiraların atıldığı dönemde atılan iftiraların hepsini açığa düşürmüş boşa çıkartmış bir teşkilatız. Zeyid bey ya özür dileyecek Milli Görüş camiasından veya ispatlayacak. İspatlayamadığı takdirde artık Tokat’ta ‘Tokat eski milletvekili olarak değil, zavallı bir milletvekili’ olarak anılacaktır”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ