USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Yenimahalle’de düzenlenen mitingde büyük ilgi ile karşılaştı. “Tokat Buluşmaları” adı verilen ikinci buluşma Yenimahalle de gerçekleşti. Bu buluşma da bir miting kalabalığı ve

Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Yenimahalle’de düzenlenen mitingde büyük ilgi ile karşılaştı. “Tokat Buluşmaları” adı verilen ikinci buluşma Yenimahalle de gerçekleşti. Bu buluşma da bir miting kalabalığı ve
04-03-2014 10:28
Google News

                      Yaklaşan yerel seçimler öncesinde ikinci mitingini Yenimahalle`de yapan Ak PartiTokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu`na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mahalle halkının sevinç gösterileri arasında kürsüye çıkan Eroğlu, göreve geldiklerinde dev projelerle Tokat`ın yıldızını parlatacaklarını söyledi. Tokat`ta alt yapı çalışmalarının yanı sıra turizm çalışmalarını da önemseyeceklerini ifade eden Eroğlu, kentin gelişmesi anlamında her alanda hizmet üreteceklerini kaydetti. Bu seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını ifade eden Eyüp Eroğlu, ``Bu seçim farklı bir seçim. Bizde diyoruz ki onun için bu seçimde sizin desteklerinize ve dualarınıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. 12 yıldır bizleri desteklediniz, her girdiğimiz seçimlerde bizleri oylarınızla taçlandırdınız. Allah razı olsun diyorum. İnşallah bundan sonra da vereceğiniz desteklerle bizlerin başı dik anlı ak bir şekilde memleketimize hizmet etmemizi sağlayacaksınız`` dedi.   12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Tokat’ta gerçekleşen yatırımın 5 katrilyon 800 trilyon  lira olduğunu belirten Eroğlu, “İlimizde KÖYDES-BELDES ve İl Özel İdaresi bütçesinden bütün belde ve köylerimize alt yapı ağırlıklı yatırımlar yapılmıştır. Öte yandan genel idare bütçesinden, ilimizde sağlık, eğitim, yurt ve ulaşım alanlarında ilimiz genelinde yapılan 12 yıl içerisindeki yatırım tutarı eski para değerimizle 5 katrilyon 800 milyar liralık bir rakama ulaşmıştır. İl merkezimize kazandırılan yeni devlet hastanesinin yanı sıra, hemen hemen bütün ilçelerimizde de yeni devlet hastaneleri yapılıp, hizmete açılmıştır” diye konuştu.

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Yunus Emre’nin ``Yaratılanı severim yaratandan ötürü” sözünden yola çıkarak herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışacaklarını söyledi.

 

 

                      İŞSİZLİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN VARIZ

                     Önceki günde kent merkezinde ikamet eden Çat Beldesi sakinleri ile bir araya gelen Eroğlu, göreve geldiklerinde yapacakları çalışmaları dile getirdi. Ayrım yapmayacaklarını ifade eden Eroğlu, “Bugün karşınızda AK Parti Belediye Başkan adayı olarak bulunmaktayım. İnşallah 30 Mart’ta sizlerin destek ve duaları ile seçildiğimizden itibaren biz artık Tokat’ın belediye başkanı olacağız. Oy veren vermeyen veya `şu mahalleden bize çok oy çıktı, bu mahalleden bize az oy çıktı` demeyen, herkesi eşit gören, insanları ayırmayan Yunus Emre’nin ‘Yaratılanı severim yaratandan ötürü` sözünden yola çıkarak herkesi kucaklayan bir anlayışla çalışacağız. `Falanca insan bize oy verdi onun işini göreyim, falanca bana oy vermedi onun işini görmeyeyim`. Bu bizim anlayışımız değil, olmayacakta. Biz partizanca davranmayan herkese eşit, adil davranan bir anlayışla inşallah şehrimizi yöneteceğiz” dedi. Eroğlu, Tokat’ın merkez ve il sınırları düzeyinde işsizlik sorununun öncelik kazandığını ve bu istihdamla ilgili kalıcı projeler ürettiklerini kaydetti. Eroğlu, “Elbette Tokat’ın tarım ve turizm potansiyelini alt yapılarını tamamlayarak, il ekonomisine kazandırmak istiyoruz.  Tarım konusunda,ta ölçek işletmelere yönelik, gerek yerel yönetimler düzeyinde gerekse genel idare kaynaklarıyla endüstriyel tarımın Tokat’ta oluşması için gerekli alt yapı ve girişimlerde bulunacağız. Çünkü işsizlik ve istihdam sorununun çözümü, bu türta ölçekli tesislerinin Tokat’ımıza kazandırılmasıyla mümkündür” diye konuştu.

 

BELEDİYE ÇALIŞACAK, TOKAT TANINACAK

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu kültür turizmiyle canlandırmayı hedeflediği şehirde, ata sporları merkezi açacağını söyledi.

Vizyoner projelerle Tokat’ı kalkındırma hedefiyle yola çıkan AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, şehirde uzun yıllardan beri hayali kurulan projeleri bir bir hayata geçirmekte kararlı. Yeşilırmak Rekreasyon ve Saltanat kayıkları projesiyle turizm gelirlerini dörde katlamak isteyen ve bunun yanında Arastalı Bedesteni, Mevlevihane, Sulu Sokak, Latifoğlu konağı, Takkeciler Camii, Deveciler Hanı gibi önemli tarihi değerlerin Türkiye genelinde anlatılarak kültür turizmiyle Tokat’ı canlandırma hedefinde olan Eyüp Eroğlu, bu kez de ata sporları projesiyle gündemde.

“TOKAT GENÇLİĞİ ATA SPORLARIYLA BULUŞACAK”

Okçuluk, binicilik, güreş gibi ata sporlarının uygulayamaya konacağını belirten Eroğlu, “Geçmişten günümüze gelen birçok ata sporumuz bulunuyor. Bunların başlıcaları cirit, okçuluk, binicilik, güreş, kılıç sporları ve yağlı güreşlerdir. Günümüze kadar gelmiş bu spdallarını yaşatmak ve Tokat gençliğinin hizmeti sunmak en önemli projelerimizden biri olacak. Ancak Tokat Belediyesi olarak bu sporları yaşatarak ve kullanılır biçimde halkımızın hizmetine sunarken, yalnızca bölge halkımıza hizmet verme gayretinde değil, ayrıca kültür turizmiyle canlandırmak istediğimiz şehrimize gelen misafirlerimizin de hoşça vakit geçirirken, kültürel değerlerle harmanlanarak ata sporuyla vakit geçirmesini sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

KÜLTÜR TURİZMİNİN MERKEZİ TOKAT

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu açıklamalarının devamında “Ata sporlarının tanıtılıp yaşatılması amacıyla Türkiye çağında model olacak konsept bir proje hazırlayacağız. Tokat’ın spşehri olması yolunda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Tüm spdallarında yatırımlarımıza devam ettiğimiz gibi, ata sporlarımızla da yakından ilgileniyoruz. Spor, şehirlerin tanıtımında en önemli konulardan biridir. Galatasaray ile bir maç yaptık bütün Türkiye bizi konuştu. Tokat’ın Türkiye çapında marka değerler üretmesi için var gücümüzle çalışacağız. Tokat’ın yerli ve yabancı turizm pastasından aldığı payı artırmak amacıyla, şehrin tanıtımı için özel bir ekip kuracağız. Dijital devrimin yaşandığı günümüzde harita, broşür, katalog gibi argümanların yerini alan cep telefonu ve tablet uyumlu programlar yaparak, Tokat’ın tarihi ve turistik mekânlarını dijital mecraya taşıyacağız. Tokat’ın lezzet durakları ve konaklama seçenekleri hakkında sürdürülebilir bir iletişim faaliyeti içerisine girerek, ekonomik refahı sağlayarak, bölge halkına istihdam imkânları sunacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35