USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

TokatspTeknik direktör Mehmet Şahan Kendi evinde Ziraat Türkiye Kupası maçında Kayserispile oynayacakları maçta Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyitaya koyacaklarını ve Kupada gruplara kalmayı hedeflediklerini belirtti.

TokatspTeknik direktör Mehmet Şahan Kendi evinde Ziraat Türkiye Kupası maçında Kayserispile oynayacakları maçta Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyitaya koyacaklarını ve  Kupada gruplara kalmayı hedeflediklerini belirtti.
18-12-2013 10:30
Google News

Ziraat Türkiye Kupası 5`inci tur karşılaşmasında Süper Lig temsilcisi Kayserispor`u konuk edecek olan Tokatspor, rakibini yenerek gruplara kalmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye kupasında sırasıyla, Uşak Sportif Gençlikspor, Boluspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor`u eleyerek 5`inci tura yükselen SpToto 2`inci Lig Beyaz grup temsilcilerinden Tokatspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamladı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Antrenman öncesi açıklamalardan bulunan teknik direktör Mehmet Şahan, kentte etkili olan kar yağışının kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Süper Lig`in iyi takımlarından biri ile karşılaşacaklarını söyleyen Şahan, Futbolcularının, Ziraat Türkiye Kupası maçlarında büyük bir mücadele örneği sergileyerek Tokatspor`u on altı takım arasına soktuğunu söyleyen Şahan, İstediklerimizi elde edebilmemiz için Kayserispor engelini de geçmemiz lazım ifadesini kullandı.

Çok iyi oyunculara sahip güçlü bir takımla karşılaşacaklarını vurgulayan Şahan, sahalarında yapacakları maçta oyuncularının istekli mücadele etmesi halinde Kayserispor ile şanslarının eşit olduğunu söyledi.

İç sahada oynamanın avantajını en iyi şekilde kullanmak istediklerini belirten Şahan, ``Ortaya koyacağımız mücadele, skoru belirleyecektir. Bizim düşüncemiz, sahaya çıkıp kazanan taraf olmak. Onun için sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyitaya koyacağız. Kupada gruplara kalmayı hedefliyoruz`` diye konuştu.

Şu anda puan sıralamasında ki yeri ve aldığı puan kesinlikle Kayserispor`un gücüyleantılı değil. Biz bunun bilincindeyiz. Ama biz şu ana kadar iyi takımları geçmiş ve buraya gelmiş bir takım olarak bundan sonrada Kayseri engelini geçmek için elimizden gelen her şeyi sahaya koyacağız. Umarım ki onu da başaracağız. Kendi evimizde ve seyircimizin önünde oynamamızın avantajını ne kadar lehimize çevirirsek o kadar lehimize olacak diye düşünüyorum. Çarşamba günü bir üst tura yükselen takım olmayı düşünüyoruz`` Bu arad takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı bildirildi.

Şahan, ``Gruplara kalmamızın, camiamız açısından baktığımızda sayılamayacak kadar avantajları var`` dedi.

Futbolculardan Haluk Ulaşoğlu ise ``Bizi yarın gerçekten zbir maç bekliyor. Galip gelmek istiyoruz. Kayserispor`un gücünün farkındayız ama bugüne dek içerideki maçlarımızda gerçekten rahat bir sonuç aldık`` diye konuştu.

Serkan Doğan da kupada son 16 takım arasına kalmayı başardıklarını belirterek, ``2. Lig`den de bu seviyeye gelmiş 3 takım var. Biz ne yapıp ne edip Kayserispor`u eleyip gruplara kalmak istiyoruz`` dedi.

Yaşar Kabakçı ise Kayserispile zorlu bir maça çıkacaklarını ifade ederek, ``Bu maçın favorisi Kayserispor gibi gözükse de favorilerin elendiğini gördük. Biz de yarın Kayserispor maçında inşallah yüreğimizitaya koyacağız`` şeklinde konuştu.

 

Kayserispor, TokatspMaçı Hazırlıklarını tamamladı.

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda oynayacağı Tokatspmaçının hazırlıklarına tamamladı.

Kulüp Tesisleri`nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetiminde yapılan antrenmanda Kayserisporlu futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserisporlu futbolcu Zurab Khizanishvili, önceliğin kupa maçı olduğunu söyledi.

Kayserispteknik direktörü Khizanishvili, kupa maçlarının zorlu müsabakalara sahne olduğunu belirterek, ``Çok konsantre olmadığınız takdirde başınıza dert alıyorsunuz. Bunun örneklerini zaten geçtiğimiz turlarda gördük. Bir sürprize mahal vermek istemiyoruz. Bundan da önemlisi hiçbir sakatlığa da mahal vermek istemiyoruz. Bizim hafta sonu çok önemli bir Konyaspor maçımız olacak. İçeride oynayacağımız ve kesinlikle galibiyetle ayrılmamız gereken bir maç. Öncelikle sıkıntısız bir maç geçirip daha sonra da lig maçını kazanmak istiyoruz`` dedi.

Kayserispor`un genç yıldızı Salih Dursun da, sakatlığının iyileştiğini ifade ederek, ``Zbir süreçten geçiyoruz. Kupada da ilerlemek istiyoruz. Öncelikle Tokat maçını alıp, gruplara kalıp Konya maçını da aldıktan sonra son maç Fenerbahçe maçı kalıyor. Bunlar bizim için kader maçları. Bu maçları alıp ikinci yarıya en iyi şekilde girmek istiyoruz. İkinci yarıda da bu yaşadığımız şanssızlıkları yaşamamak için daha çok dersler aldık. Bu dersleri olumlu kullanıp daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Artık idmanlara başlıyorum`` şeklinde konuştu.

 

Tokatspordan Basın’a Forma

Tokatspbasın sözcüsü Cengiz Demiz Ziraat Türkiye kupası maçı öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantı öncesi  Basın mensuplarına Tokatspforması hediye eden Demir Tarihimizde ilk defa yaşadığımız bir olay bu. Orijinal Tokatspformalarını basın mensubu arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Birlik beraberliğimize en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizlerin gözü kulağı olan basın mensuplarını onura etmek adına böyle bir girişimde bulunduk dedi.

Tokatsporun son zamanlarda oynadığı maçlarda bariz hakem hatalarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Demir,  Galip geldiğimiz maçlarda bile önümüz kesilmeye çalıştı. Bizler Tokat olarak Tokatspcamiası olarak hiçbir zaman hakem camiasına da hiçbir önyargı olmadan bütün iyiniyetlimizle bakıyoruz. İnsandır hata yapar diyoruz. Yalnız son dört maçımızda, bunlar içinde galip geldiğimiz maçlarda dahil olmak üzere  çok ciddi manada hakem hataları yaşıyoruz. En son oynadığımız İnegöl maçında, hakemin bütün engellemelerine rağmen maçı kazanmasını bildik. Teknik direktörümüz en son yediğimiz golde bariz faul olduğunu belirterekda ‘ Ha gayret Hocam’ sadece bu kelimeyi konuşarak tepkisinitaya koymuştur. Maçınta hakemi bu söylem sonrasında Mehmet hocamızı tribüne yollamıştır. Biz camia olarak hakem olaylarına karşı sessiz kalmışızdır. Ama bunlar bizim sıkıntılı stresli dönemlerimizde  çok olmaya başladı. Biz bu haftaki kendi evimizde oynadığımız maçı kaybetme olasılığı olsa idik, ligin alttaki takımlarından biri olacaktık. Bu konuda Merkez Hakem kuruluna özellikle hakem arkadaşlarımıza özellikle belirmek istiyoruz  sadece gördüğünüzü çalın diyoruz. Bizler kendi yağımızda kavrulan bir takımız. Türkiye kupasında 116 takım arasında kalmış ender takımlarımızdan biriyiz. Bu durum Takımımızın teknik heyetin futbolcumuzun Tokatlımızın yüreğinitaya koyduğunu ve kalitemizin olduğunu gösteriyor. Bundan dolayıdır ki hakem arkadaşlarımızdan yönelttikleri maçlarda yüreklerinitaya koymalarını ve gördüklerini çalmalarını istiyoruz. Dedi.

Ziraat Türkiye kupası maçında Kayserispile karışılacaklarını belirten Cengiz Demir, eğer bu maçı kazandığımız taktirde gruplara kalacağızı Böylelikle  Türkiye’deki ilk 8 takım arasında olacağızı ifade etti.  Kayserispor  süper lig takımı olduğunu ifade eden Demir, Biz Kayserisporun gücünü çok iyi biliyoruz. Şuan itibari ile Kayserisporun ligde bulunduğu konum itibari ileada olmayı layık olmadığını biliyoruz. Bu süreçte taraftarlarıma, bürokratlarımıza, siyasetçilerimize ve Tokatsporumuza gönül vermiş taraftarımızı Ziraat Türkiye kupası maçımıza bekliyoruz. Dedi.

 Kupa maçının bilet fiyatlarında bir değişikliğe gitmedik. Açık beş TL kapalı ise 20 TL olarak belirledik. Gruplara kalma durumumuz olursa ilerleyen zaman diliminde bunu değerlendireceklerini söyledi.

Toplantı sonrası Tokatspforması giyen basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çekinildi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35