USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Fatih Demirkol: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Fatih Demirkol, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin katılımıyla gerçekleşen Tokat mitingini değerlendirdi. İl Başkanı

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 
İl Başkanı Fatih Demirkol: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Fatih Demirkol, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin katılımıyla gerçekleşen Tokat mitingini değerlendirdi. İl Başkanı
15-05-2015 11:35
Google News
 “TOKAT, MHP İKTİDARINA YÜRÜYOR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin konuşmasına Tokat tarihinde önemli yeri olan insanları anarak başlamasının büyük bir nezaket olduğunu anlatan MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol,  “Genel Başkanımız mitingde önemli mesajlar verdi. Özellikle kapanan belde belediyelerle ilgili verilen söz çok önemlidir.Buraya dikkat etmek gerek. Allah`ın izniyle 7 Haziran`dan sonra MHP iktidarında Tokatlılar, kapanan beldelerine geri kavuşacak`` dedi. 
İl Başkanı Demirkol konuşmasının devamında ise şöyle konuştu;  “Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi, PKK konuşur, AKP yapar. İmralı canisi konuşur, AKP yapar. BOP konuşur, AKP yapar. Müslüman katilleri konuşur, AKP yapar. Türk düşmanları konuşur, AKP özene özene yapar. AKP, yeni Türkiye yolunda ikinci yarı için yola çıkıyormuş. Bunlar Cumhuriyet`e reklam arası diyecek kadar milli duygudan uzaktır. Şehide kelle diyecek kadar milli değer ve manevi emanetlerden kopuklardır. Vatan topraklarını bırakıp kaçacak kadar da korkak ve vatansızlardır. Tüm bu gerçekleri gören Tokatlılar artık, MHP safında yerini almıştır. İnanıyorum ki,  7 Haziran seçimlerde vatandaş sandıkta AKP`ye hak ettiği dersi verecektir.”
MHP Tokat mitinginin çok özel anlamları olduğunu sözlerine ekleyen MHP Tokat İl Başkanı Demirkol, “AKP iktidarı konjonktürden istifade ederek göstermelik başarılar elde etmiştir. Algı operasyonları ile iktidarını sürdürmüştür. Oysa gerçek anlatıldığı gibi değildir. 2002`de sıfır düzeyinde teslim alınan terör AKP ile yeniden artmıştır. Bölücülük zemin ve taban bulmuştur. Çözülme süreci Türkiye`yi temellerinden sarsmıştır. PKK`yla yürütülen pazarlıklar bölünme heveslerini cesaretlendirmiştir. Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi adı altında PKK ile müzakere yaptılar. Yıllardır terör örgütüyle Türkiye`yi masaya yatırdılar. Devletin haysiyetini iki paralık ettiler” diye konuştu.
Almus, Artova, Başçiftlik, Erbaa, Niksar, Pazar, Reşadiye, Sulusaray, Turhal, Yeşilyurt, Zile ve diğer yerlerden gelerek mitinge katılanlara tekrar teşekkür eden Fatih Demirkol, “Biz yeniden dirilişin nüvesini gördük. Kurtuluş ışığı artık yanmıştır. Türkiye`nin sahipsiz olmadığını herkes anlamıştır” diyerek açıklamasını tamamladı.

MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan,
“TOKAT`TA DEVLET`LE MİLLET KUCAKLAŞMIŞTIR”
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin mitingde Tokat`ın sorunlarını eksiksiz bir şekilde dile getirdiğini, bunun anlamının bu sorunların çözümünde ilk adımlarını gösterdiğini anlatan MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, “Tokat`ı tarla doyurmaktadır. Tokat`ı bahçe doyurmaktadır. Tokat`ın temeli tarımdır. Maalesef son yıllarda Tokat`ın tüm değerleri alt üst oldu. Toprak atık, Tokatlıları kendine bağlayamıyor. Bunun sorumlusu AKP iktidarıdır. Bizim iktidarımızda bu topraklardan bereket fışkıracak, insanlarımızın yüzü gülecektir” ifadelerini kullandı.
Her konuşmasında, her ziyaretinde esnaf ve sanatkarın sıkıntılı olduğunu söylediğini belirten Abdurrahman Başkan, “Aslında tarım Tokat için öncü bir sektördür. Esnaf tarımdan geçinmektedir. Nakliyeci tarıma umut bağlamıştır. Tokat tarımla ayakta durmaktadır. Bu duruş sallandığı an tüm sektörler sallanmış demektir. Siz en temel değerlerini ayakta tutamazsanız, sonrası kuraklıktır, acıdır, açlıktır, göçtür. Bunu görmemek ise körlüktür” şeklinde konuştu.
Tokat`ın göçle tükenmeye devam ettiğini özellikle ifade eden Başkan, “Genel Başkanımız bilge kişiliği ile, basireti ile bu konuları işlemiştir. Bir hastalığın iyileşmesinde en önemli husus teşhis koymaktır. Eğer teşhisi yanlış koyarsanız, hasta iyileşmez, aksine hayatını kaybeder. Tokat`ın can damarı fabrikalar haraç mezat satılmaktadır. Tokat`ın çevre illerle bağlantısı hala sağlanamamıştır. Havaalanı ihtiyacı karşılanmamış, hızlı tren ise hayalden ibaret kalmıştır. Tokatlı çiftçimiz perişandır. Erbaa, Niksar ve Kazova`daki meyve ve sebze yetiştiricilerimiz mağdurdur. Tokat`ın yaprağı, domatesi, biberi para etmemektedir. Bahçeleri kurumuştur. Tarlaların bereketi kalmamıştır. Tohumluk, gübre, mazot pahalanmıştır. Tokatlı aldığı krediyi ödeyememektedir. Bu tespitlerin hepsi MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli`nin tespitleridir. Hepsinin altına herkes imza atar. Şimdi tedavi zamanı, şimdi Tokat`ı mamur etme zamanı. Tokatlıların bu konudaki samimi destekleri bizi sevindirmiş, umutlandırmıştır. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.

Hüseyin Erkan İkikat:
“BU KALABALIK, DOLDURULMUŞ KITA DEĞİL, GÖNÜL ERLERİDİR”
 
MHP Tokat Milletvekili Adayı Hüseyin Erkan İkikat, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin Tokat Mitingini değerlendirdi. Mitingde iki hususun ön plana çıktığını ifade eden Erkan İkikat, “Birincisi AKP`nin yolsuzluğundan, vurdumduymazlığından, ben yaparım olur, mantığından kına getiren ve MHP ile iktidara yürümeye karar veren Tokatlıların meydanı tıklım tıklım doldurmasıdır. Bu AKP`ye verilmiş çok güzel bir cevaptır. Mitingde ikinci önemli nokta ise Genel Başkanımız Devlet Bahçeli`nin vurguladığı konulardır. Bu konuların tamamı vatandaşımızı derinden ilgilendirmektedir ve ülkemizin geleceği için üzerinde durulması gereken konulardır” şeklinde konuştu. İkikat açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Genel Başkanımız, halka seslenirken (Dermanınız tükendi. Moraliniz bozuk. Ve daha da önemlisi sabrınız kalmadı) diye seslendi. Bu aslında buradaki sessiz yığınların yüz ifadelerindeki gerçeklerdi. Gerçekten de insanımızın morali çok bozuk, esnafımızın, çiftçimizin dermanı kalmadı. Sabır taşı ha çatladı, ha çatlayacak. Hükümet bu durumda ne yapıyor; algı operasyonları ile çamur atmalarla günü kurtarma peşine düştü. Bir kaostamı çıkararak işin içinden çıkma, bir seçimi daha kurtarma peşinde. Artık insanlarımız bu palavralara inanmıyor. MHP iktidarı zamanı geldi.”
Yoksulluk, fakirlik, işsizlik, çaresizlik kadar ülkenin birliğinin ve beraberliğinin de çok büyük anlamı olduğunu anlatan MHP Tokat Milletvekili Adayı Hüseyin Erkan İkikat,  “Bu noktada da Genel Başkanımızın tespitleri yerli yerindedir. (Teröristlere istediklerini verirseniz, bunlar siz verdikçe isterler. Bu geçici sükuneti başarı sanmayın. Elindeki silahı almadan bunları temizledik zannetmeyin. Ellerine kan bulaşmış bu örgütün taktiklerine kanmayın) tespitlerinin hangisine itiraz edebilirsiniz. Bu kardeşliği bozan terör örgütünün ta kendisidir. Kardeşliğe kurşun sıkanlarla aynı masada oturulmaz” diye konuştu.
Türkiye`nin MHP iktidarına susadığını sözlerine ekleyen Hüseyin Erkan İkikat, “Tokat mitingindeki kalabalık bizi ümitlendirmiştir. Ben mitinge gelsin veya gelmesin tüm Tokatlılardan bu ülkenin dirliği, birliği için herkesten oy istiyorum. İnanın ki, kimse verdiği bu karardan pişmanlık duymayacaktır” diyerek açıklamasını tamamladı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41