USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KRİZLE GELDİLER KRİZLE GİDECEKLER

KRİZLE GELDİLER KRİZLE GİDECEKLER
24-06-2021 10:43
Google News

Bir dizi ziyaret yapmak üzere Tokat’a gelen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, mevcut iktidarın miadını doldurduğunu söyleyerek, “İktidar ekonomik krizle gelmiştir, ekonomik krizle gidecektir. Türkiye Değişim Partisi 2022 yılı Kasım ayında yapılacağını beklediğimiz seçimle ülkemizin yeşeren umudu olacaktır” dedi.

 

Türkiye Değişim Partisi teşkilatlanma çalışmalarına ve kongrelerine devam ediyor. Aynı zamanda parti yöneticileri il il dolaşarak vatandaşlar ile sahada birebir görüşmelerde bulunuyor. Bu kapsamda Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Tokat doğumlu bir siyasetçi olarak beraberinde Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Ferhat Kenan Urgun ve Ertuğrul Karamanlı ile Salı günü Tokat’ta geldi. İl Yöneticileri, Esnafla ve STK’larla görüşen Başkan Yrd. Akgün dün bir basın toplantısı düzenleyerek süreci değerlendirdi.

İL BAŞKANI FEYYAZ YILMAZ:

“TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Toplantıda öncelikle Türkiye Değişim Partisi Tokat İl Başkanlığı görevini yürütecek olan Feyyaz Yılmaz konuştu. En kısa sürede 11 ilçede parti teşkilat yapılanmasını tamamlayacaklarını kaydeden başkan Yılmaz, “9 Nisan 2021 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül tarafından, Türkiye Değişim Partisi Tokat teşkilatının kurulması için Türkiye Değişim Partisi Tokat İl Başkanlığı görevi şahsıma verilmiştir. Görevi almamdan bu güne kadar, 3 ilçe, merkez ilçe ve il teşkilatımızı kurduk. Temmuz ayı içerisinde ise Sayın Genel Başkanımızın katılımlarıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz.  Ağustos ayı içerisinde ise yapılacak olan büyük kurultayımıza Tokat olarak hazırız. Bir dizi ziyaretler için ilimize teşrif eden hemşehrimiz Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Akgün`e de teşekkür ederim” diyerek sözü  Gündem değerlendirmesi için Akgün’e bıraktı.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN AKGÜN:

“AĞUSTOS’TA BÜYÜK KURULTAY VAR”

Şuana kadar 60 ilde teşkilatlanma çalışmasının tamamlandığını kaydeden TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, “255 ilçemizin de teşkilatlanması bitti ve kongreleri başladı. En son Çankaya ilçemizin kongresi yapıldı. Biz Temmuz sonuna kadar bütün il ve ilçe kongrelerimizi bitireceğiz. Ağustos ayının ilk ya da ikinci haftası büyük kurultayımızı Ankara’da Arena’da yapacağız” şeklinde konuştu.

“ÇİFTÇİYE NEDEN ALIM GARANTİSİ VERMİYORSUNUZ?”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, salı gününden beri Tokat’ta verimli çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, “Halkımızla tanıştık ve bazı STK’ları ziyaret ettik. Buluşmalarımızda ülkenin girdiği çıkmazı onlardan bir kere daha dinlemiş olduk. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak diyoruz ki; Biz bu toprağın özüyüz, tarımın da sözcüsüyüz. Maalesef artık Anadolu’da tarımın zayıfladığını ve çiftçilerimizin gerekli desteği alamadığını görüyoruz. Bizim iktidarımızda ata tohumlarına geri döneceğiz. Bereketli topraklarımıza geri kavuşacağız. Türkiye Değişim Partisi iktidarında ekilmeyen bir karış toprak kalmayacak. Tarım ve hayvancılığa önem verirsek ülkemizin kalkınmasına yeterli desteği vermiş olacağız. Okullarını bitirip işe giremeyen ziraat mühendisi arkadaşlarımız var. Bizim iktidarımızda bu arkadaşları sahaya süreceğiz ve bölgesine göre ne yetişmesi gerekiyorsa analizler sonucunda tohum garantisi, mazot desteği vereceğiz. Çiftçimize sen ek, üret, biç diyeceğiz. 20 yıllık iktidar partisi alım garantisi olarak köprüler yollar yapıyor. Bu yollar kullanılsa da kullanılmasa da biz bu yolların ücretlerini ödüyoruz. Biz de diyoruz ki çiftçiye neden alım garantisi vermiyorsunuz? Biz çiftçimize ürettiği ne varsa alım garantisi vereceğiz” dedi.

“İKTİDAR EKONOMİK KRİZLE GELMİŞTİR, EKONOMİK KRİZLE GİDECEKTİR”

Ekonomideki düzensizliğin ülkeyi çok fazla etkilediğine vurgu yapan Genel Başkan Yardımcısı Akgün, “Şuandaki iktidar partisi 2002 yılındaki ekonomik krizle geldi. Yaklaşık 20 yıldır bu ülkeyi yönetiyorlar. İktidar artık yoruldu ve bu ülkeyi yönetemiyor. Basına yansıyan görüntülerden görüyoruz ki artık iktidarın değişme zamanı gelmiştir. Bu devleti ve milleti yönetecek daha temiz ellere ihtiyaç vardır. Partimiz mevcuttaki ekonomik krizde Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma çare olma derdine düşmüştür. İktidar ekonomik krizle gelmiştir, ekonomik krizle gidecektir. Türkiye Değişim Partisi 2022 yılı Kasım ayında yapılacağını beklediğimiz seçimle ülkemizin yeşeren umudu olacaktır. Değişim vaktinin geldiğini Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile gözlemliyoruz ve değişimi tüm Türkiye’de başlatacağız” diye konuştu.

BASIN TOPLANTISINDA UD’LU GÖNDERME

Geçtiğimiz kabine toplantısında çıkan müzik sınırlandırmasını da eleştiren Akgün, “Alınan kararlar doğrultusunda gece 12’den sonra müzisyenler müzik yapamayacaklar. Fakat müzisyenler o saatten sonra ekmek yiyorlar” dedi ve Tokat Merkez İlçe Başkanı Şener Ulukaya’dan kısa bir müzik dinletisinde bulunmasını rica etti. Ulukaya da udunu eline alarak bir kuple Türk sanat müziği seslendirdi. İcrasının sonunda ise “Müziğimiz susmasın” dedi.

“KARARSIZ SEÇMENLERİN OYLARINA TALİBİZ”

Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Başkan Yardımcısı Akgün, partisinin anket sonuçları ile ilgili yöneltilen soruya, “Şuan için anket yaptırmadık, anketi kurultayımızdan sonra yaptıracağız. Ancak şuanda ana muhalefetin ve iktidarın yaptığı anketleri görüyoruz. O anketlerde bile yüzde 1,8 ile yüzde 4,5 arasında bir oyanımız çıkıyor. Bu anketleri diğer siyasi partilerin yaptırdığını düşündüğümüzde tabii ki bizi yüzde 7-8’lerde göstermeyecekler. Bizi dipte gösterme çabaları olsa da biz sahada görüyoruz ki en koyu partililer bile lanet okuyor. Esnafları geçtik STK’lar bile kan ağlıyor. 20 milyon genç oy kullanacak. Ortalama yüzde 25 kararsız seçmen var. Biz hiçbir partinin yüzde 1-2’sine talip değiliz. Biz kararsız seçmenleri alacağız ve iktidar olacağız” ifadelerini kullandı.

“BEŞİN BİRİNE DEĞİL BEŞİN BEŞİNE TALİBİZ”

Herhangi bir ittifak oluşumuna dahil olmayacaklarını belirten TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, “Biz A partilisinin de B partilisinin de oyuna talibiz. Beşin birine değil beşin beşine talibiz. İttifaklar halk ana muhalefete ve iktidara güvenmediği için kuruldu. İyi işler yaptıklarında oyanlarının artması lazım. Söz sahibi olabilmek için, oyanlarını koruyabilmek için yanlarına yüzde 0,1’lik partileri topluyorlar. Halk artık ne muhalefete ne iktidara oy vermek istemiyor. Bunun farkında oldukları için ittifaklar kurdular. Bugüne kadar birbiri ile kavga ettikleri partilerle oylarını aynı sandığa attılar. Sonuç; bir önceki dönemde aldıkları oyu ancak toparladılar. Biz şu anda hiçbir parti ile ittifak kurmayı düşünmüyoruz, Biz kendi seçmenimizle sandığa gideceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41