USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Genç Başkan Tepebaşı’nın yüzünü güldürecek

Ak parti tepebaşı belediye başkan adayı hamid yüzügüllü daha yaşanılabilir, aktif, dinamik ve modern bir tepebaşı için hizmete talip olduklarını belirtti. Sivrihisar’ı 10 yılda gerçekleştirdiği yenilikçi projelerle ve kalıcı eserlerle dünya markası yapan başkan yüzügüllü, tepebaşı’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri ile tepebaşı’nın yüzünü güldürecek.

Genç Başkan Tepebaşı’nın yüzünü güldürecek
23-02-2024 12:15
Google News

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü daha yaşanılabilir, aktif, dinamik ve modern bir Tepebaşı için hizmete talip olduklarını belirtti. Sivrihisar’ı 10 yılda gerçekleştirdiği yenilikçi projelerle ve kalıcı eserlerle dünya markası yapan Başkan Yüzügüllü, Tepebaşı’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri ile Tepebaşı’nın yüzünü güldüreceğini söyledi.


AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, düzenlenen basın toplantısında, Tepebaşı’nı dünyaya tanıtacak dönüştürücü projelerini ve hedeflerini açıkladı. Sivrihisar’da elde edilen başarıların bir benzerini Tepebaşı’nda da gerçekleştirmeye kararlı olduğunu vurgulayan Başkan Yüzügüllü, turizmden eğitime, kadınların güçlendirilmesinden yerel ekonomiye kadar bir dizi önemli konuya değindi. "Tepebaşı turizmin ve kültür sanatın başkenti olacak"


Başkan Yüzügüllü, Tepebaşı’nın turizm potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Orta ve kısa vadeli projelerle, ilçeyi turistler için cazip bir destinasyon haline getireceklerini ve Odunpazarı’nda başlayıp daha ileri taşınamayan turizm hikayesini Tepebaşı’nda devam ettireceklerini ifade etti. Kültür ve Sanatının Başkenti olacak Tepebaşı için projeler hazırlayan Başkan Yüzügüllü, Uluslararası Kültür ve Sanat festivallerinden, sanat galerilerine, çocuklardan, gençlere ve kadınlara yönelik tarih, bilim ve kültür gezilerine, gastronomiden, müzelere ve turizme uzanan projelerle Kültür ve Sanatın kalbini Tepebaşı’nda attıracak. Alo okul projesi hayata geçirilecek


Belde evlerinin yenilenmesi ve eğitim verilen branşlara zamanın ruhuna uygun yeniliklerin eklenmesi planlanıyor. Başkan Yüzügüllü, gençler ve kadınlar için özel programlar ve teknoloji, sanat gibi alanlarda yenilikçi eğitim programlarının altını çizdi. Tepebaşı Belediyesi bünyesi içerisinde kurulacak eğitim destek birimleri ile ilçeye bağlı tüm okulların tamirat ve onarım gibi ihtiyaçların karşılanması için “Alo Okul” projesinin hayata geçirileceğini belirten Yüzügüllü, "Çocuklar için yaparak ve yaşayarak deneyimleyebilecekleri ücretsiz eğitim, bilim ve oyun merkezleri kurulacak" dedi. "Güçlü kadın güçlü Tepebaşı"


Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla yer almasını sağlayacak projelerin önemine değinen Başkan Yüzügüllü, Sivrihisar’da kadınlar sayesinde başarılan projelere atıfta bulunarak, Tepebaşı’nda da benzer başarıların hedeflendiğini vurguladı. Sivrihisar’da ev hanımlarını evlerinden çıkartarak açılan kurslarla meslek sahibi edindiren ve Sivrihisarlı kadına Devlet Sanatçılığı unvanı kazandırılmasında dahi öncülük yapan Başkan Yüzügüllü, güçlü kadın mutlu ailenin temelidir diyerek; Tepebaşı’nda yaşayan kadınlar için sosyal destek programlarından, eğitim merkezlerine, spor ve sağlıklı yaşamdan, kültürel ve sanatsal faaliyetlere, girişimcilik destekleme programlarından meslek edindirme kurslarına, aile danışmanlığından kültür gezilerine bir çok alanda hayata geçireceği projelerle kadınların ve ailelerinin yüzünü güldüreceğinin sözünü verdi. "Sporun öncüsü Tepebaşı olacak"


Başkan Yüzügüllü Anadolu’nun yıldızı, 1965’ten günümüze 7’den 70’e herkesin ortak sevdası olan Eskişehirspor başta olmak üzere, tüm spor branşlarında başta sporcularımız ve spor kulüpleri olmak üzere hak ettikleri desteği sağlayacağının sözünü verdi. Ayrıca Eskişehir’in ve Tepebaşı’nın sportif anlamda en çok sıkıntı yaşadığı tesisleşme anlamında da adımlar atılacağını belirtti. Tepebaşı’nda açacağı Eskişehirspor Müzesi projesini hayata geçirerek, müzede elde edilecek tüm geliri ise Eskişehirspor Kulübüne aktarılacağının müjdesini verdi. "Gençlerin sesi yankılanacak"


Genç Tepebaşı’na, Genç Başkan vizyoner dinamik ve aktif projeler sunuyor. Başkan Yüzügüllü gençler için eğitimden kültüre, spordan, bilime, festivallerden, gezilere uzanan geniş bir yelpazede yenilikçi ve aktif projeler sözü verdi. "Hep birlikte yönetip hep birlikte inşa edeceğiz"


Başkan Hamid Yüzügüllü “Bizim yönetim anlayışımız hep bir vatandaşımızın sesine kulak vermek, fikir, öneri ve görüşlerini yönetime dahil ederek birlikte yönetmek üzerine kurulu. Sorun varsa çözüm de vardır. Çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla her bir vatandaşımızın ve mahallelerimizin temsilcileri muhtarlarımızla birlikte karar vereceğiz” dedi. "Barınak değil sevgi yuvası"


Can dostlarımız olan sokak hayvanları için Başkan Yüzügüllü; Sivil toplum örgütlerinin ve hayvan severlerinin kontrol ve denetimlerine açık yeni yaşam alanları oluşturarak, onları kötü koşullarda ki barınaklardan kurtarıp, en iyi şartlarda yaşayabilecekleri, hayvan severlerin ziyaretlerine açık, beraber vakit geçirebilme olanağı sunan “Sevgi Yuvaları” kuracağının müjdesini verdi. Yeşilin kalbi Tepebaşı’nda atacak


Tepebaşı bölgesinin en büyük eksiklerinden birisi olan Eskişehir’in en güzel mesire alanı oluşturacaklarını belirten Başkan Yüzügüllü, aynı zamanda her mahalleye spor ve oyun aletleri ile donatılmış, internet alt yapılı parkların yapılacağını söyledi. "Engelleri hep birlikte aşacağız"


Başkan Yüzügüllü “Engelli ve özel gereksinimli bireyler için hayata geçirilecek engelsiz yaşam projesi ile engelsiz yaşam şenlikleri ve 7’den 70’e engelsiz geziler ile bireyler desteklenecek. Üretimde engel yok diyerek, engelli vatandaşların ürettiği, sosyalleştiği ve ekonomik özgürlüklerini kazandığı üretim merkezleri oluşturacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41