USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İlçeler

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaa’da beşinci defa belediyeyi kazanacaklarını belirterek, “Kırılması zbir rekdaha gerçekleştireceğiz” dedi.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaa’da beşinci defa belediyeyi kazanacaklarını belirterek, “Kırılması zbir rekdaha gerçekleştireceğiz” dedi.
31-01-2013 10:08
Google News

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaa’da beşinci defa belediyeyi kazanacaklarını belirterek, “Kırılması zbir rekdaha gerçekleştireceğiz” dedi.

 

MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat’ı makamında ziyaret eden Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Başkan Yenihan, bir gazetecinin, “Önümüzdeki yerel seçimde tekrar aday mısınız?” sorusuna şu şekilde cevap verdi: “Biz şimdi hizmetlerimizi dolu dolu yapıyoruz. Artık 1 yıl sonra adaylık söz konusu olur mu, bizi aday yaparlar mı, halk bizi seçer mi bunu bilemiyoruz. Ama biz kesinlikle Erbaa’da 5’inci defa belediyeyi alacağız buna inanıyoruz. Kırılması zbir rekdaha gerçekleştireceğiz. Oylarımızı da arttıracağız. 70’in üzerinde oy alacağız, buna odaklandık. Yani seçim kazanmanın ötesinde o kadar özgüvenle söylüyorum. Çünkü biz Erbaa’nın tamamını kucaklıyoruz. Bütün partilileri kucaklıyoruz, AK Partililerden oy alacağız, CHP’lilerden oy alacağız”

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Erbaa ziyareti sırasında eşlik ettiğini söyleyen Başkan Yenihan, “Bu davranışları gösterebilmek için özgüven olması lazım. Şimdi otobüsün üstüne çıktık,ada bir protesto ile de karşılanabilirdik. Halbuki tam tersi oldu. Biziada takdim edinceaya toplanan kalabalık büyük bir coşkuyla alkışladı. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu dedi ki, “Siz burada işi bitirmişsiniz, belediye başkanı halkıyla bütünleşmiş” dedi. Ondan önceki yıllarda Sayın Başbakanımız Tokat’a geldiğinde Tokat kongresini yaptı, Samsun’a giderken helikopterle aniden Erbaa’ya indi. Şimdi o zaman ki kaymakamımızla beni aldı helikopterle Niksar ve Reşadiye üzerine 1 saat dolaştık ve tekrar indirdi. Hatta o zaman ki AK Partili Belediye Başkanları da kıskanmış beni. Yine geçtiğimiz yıllarda rahmetli Necmettin Erbakan’ı anma töreni düzenlemişti Saadet Partisi. Benden başka hiçbir belediye başkanı gelmemişti. O zaman Saadet Partililer bunu bana söylemişti. Biz bunu başardık Erbaa da. AK Parti genel başkanı da gelse, CHP Genel Başkanı da gelse bir başka partinin genel başkanı da gelse onunla beraber otobüsün üstüne çıkıyve halkı selamlayabiliyoruz. Bunu yapabilmek politikacı için kolay bir şey değil. Eğer bir hatanız varsaadaki vatandaşlardan tepkide alabilirsiniz. Her babayidin karı değilaya çıkmak. İşte biz bunları başaran bir siyasi anlayışla yapıyoruz” dedi.

 

Yaptığı hareketlerin diğer partililer tarafından eleştirildiğini söyleyen Başkan Yenihan, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Neden eleştirildi, çünkü sevgisiz bir toplum olduk. Birbirimizi sevmiyoruz, birbirimizi seveceğiz sevdiğimizi de söyleyeceğiz özgüvenle. Ben herkesi sevdiğimi ifade ediyorum bu davranışımla. CHP’ye oy verenleri de seviyorum, AK Parti’ye oy verenleri de seviyorum, Saadet Partisine oy verenleri de seviyorum. Bunu da eyleme dönüştürüyorum. Bazıları bunu, “Seninada ne işin var. Bu siyasi ilkesizliktir” diye tanımladı. Yani ne kadar görüş farkının olduğunu anlayalım. Biz bu istikametten yürümeye devam edeceğiz”

 

Erbaa Belediye Başkanı Yenihan, gazetecilere  2013 yılı çalışmalarını da anlattı.  Erbaa’da 2013 yılının projelerinin mürüvvetini görecekleri bir yıl olacağını kaydeden Yenihan,  Erbaa`da önemli projelerin açılışlarını yapacaklarını belirtti.    Yenihan, ``Erbaa’da inşa ettiğimizi Kültür ve Kongre Merkezi bu yıl tamamlanacak açılışını yapacağız. Çılgın projemiz ‘Park Vadi’nin 1.etabının açılışını yapacağız. Ayrıca altı kapalı oto park üzerinde yöresel ürünler pazarının açılışını yapacağız. Onun dışında parkla ve yol çalışmalarımız buna dahil edildiğinde şölene dönüşecek. Biz temel atma törenleri yapmıyoruz, açılış yapmayı yeğliyoruz. Reklam yapmıyoruz. Sayın Başbakanımızın da bu konuda genelgesi var. ‘Belediye başkanları yöneticiler kendilerini ön plana çıkaran afişler asmasınlar, kurumu geri planda bırakmasınlar’ şeklinde bir genelgesi var. Buna Türkiye genelinde diğer belediye başkanları yöneticiler dikkat ediymu bilemiyorum. Bunu sizlerin takdirine bırakıyorum. Biz kesinlikle kendimizi ön plana çıkarak reklam, temel atma törenleri yapmıyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47