Gazetemiz Sayfa Editörü Samet Uluhan 30 Haneli bir köy takımının 4 sezondur art arda final oynayan Beşörenspor`un teknik sorumlusu Emre Sansar ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Gündem - 9 yıl önce

Final`de kaybetmenizin en büyük etkisi ne oldu ? Bu sene Erbaa 300 milyar bütçeye sahip bir takım ,  biz ise Sıfır desktek, kulüp kurucusu Av. Adem Sansar`ın maddi manevi desteği ile ayakta duran bir takımız. Maçta 80 Dk. Beraberlikte giderken bir kırmızı kart sonrası takımımızın motivasyonu düştü ve 3-1 yenildik. Bu sezonu bu şekilde kapatmamış hiç bir şey ifade etmiyor. Kısa bir ara sonra takımımızın iskeletini bozmadan yeni girişimlerde bulunacağız.  Maçı kaybetme sebeplerimizden bir tanesi de tecrübesiz bir takıma sahibiz yaştalamamız 21 sporcularıma döktükleri her damla için teşekkür ediyorum. Seneye daha iddialı bir takım kurma çalışmalarına başladık bile. Bu sezon nasıl geçti hocam?Sezon başı 8 takımlı kırmızı grupta yer aldık grubumuzda 6 ilçe takımı ve bizle beraber bedestenlioğlu spvardı. Grubun isim olarak olmasa da takım olarak favorisiydik. Beklenildi gibi gruptan finallere kaldık. Tüm futbolcularım ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar verdi. Beni finale çıkmaktan ziyade bir sezon istediğim sistemi uygulata bilmemin bir başarı olduğunu düşünüyorum.   Maçlarınızı bizzat seyreden birisi olarak şu soruyu sormak istiyorum Hocam: Türkiye`de amatör liglerinde alışık olmadığımız bir sistem ile sahaya çıkıyorusunuz ? Bunun sebebi nedir size ve takımınıza getirisi nedir ? Ben tokat amatöründe, kendime özgü bir oyun sistemi yarattığımı düşünüyorum. Ben futbol`dan daha doğrusu spor`dan önemli olanın taraftara, izleyiciye zevkle maç izletmek olduğunun farkındayım. Yapmış olduğumuz sporun futbol olduğunu bununda meyvesinin gol ve goller olacağını düşünerek bu sistemi uyguluyorum. Transferlerimi de bu sistem doğrultusunda, sisteme uygun  sporculardan oluşturuyorum.  Tokat`ta birçok hocalarımızın eleştirdiği bir sistemimiz olduğunun farkındayım fakat bu rağmen kendi bildiğim doğrulardan 3 yıldır vazgeçmiyorum, bence başarının en büyük nedeninin de bu olduğunu düşünüyorum. Sporcularımın beni anladığını benim sistemimin ne kadar etkili olduğunu maddi olarak bizden çok çok üstün rakiplerle oynadığımızda aldığımız sonuçlardan sonra daha iyi anlıyorum. Tabi ki biz, bunları başarmaya çalışırken sistemimize uygun sporcu kardeşlerimizi tercih etmemiz bu sistemin işlemesinin en büyük sebebidir.Başarının arka yüzü, Emre sansar kimdir ? Tokat Amatör lige yıllardır farklı kulüplere ter döktükten sonra  kaleci olarak futbol yaşantısını sonlandırdık-tan sonra, 2011 yılında faal futbol hayatını beşörenspda sonlandırdıktan sonra takımın başına  teknik koordinatörü Olarak geçti. Futbolu genç sporcuların önünün açılması düşüncesiyle sporu erken yaşta bırakıp daha etkili olacağını düşünerek takımın yönetiminde bulundu. Tokat`a bağlı , 30 haneli Beşören köyünde doğ-dum. 
Haftanın Öne Çıkanları

Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, 1990 yılında Tunceli`de çatışmada şehit olan Jandarma Er Mustafa Kaşka`nın kanını yerde bırakmadıklarını söyledi.

2015-03-19 13:48 - Gündem

Eczacı Coşkun Çatak, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi`nden Tokat Milletvekili aday adaylığı için İl binasında basın açıklaması yaptı.

2015-03-20 13:07 - Gündem

Ak Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nayim Aydın Gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sayfa Editörü Samet Uluhan ile sohbet eden Aydın Engelli bir milletvekili adayı olarak sorunları bilen değil yaşayan birisi olduğunu dile g

2015-03-24 11:12 - Gündem

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU

2015-03-25 09:43 - -

Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Folklekibi Kırşehir`de yapılacak olan grup birinciliği yarışmasında Tokat`ı temsil edecek.

2015-03-20 13:03 - Gündem

Tokat`ta AK Parti`nin milletvekili aday listelerini belirleme sürecinde yeni bir aşamaya daha geçildi.

2015-03-24 11:09 - Gündem

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım`ın seçim vaatlerinden biri olan ``Okullar Ligi Aktivasyonu Futbol Ordusu Projesi`` hayata geçiyor.

2015-03-24 11:04 - Spor

Vicdan Hareketi Derneği üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Tokat Milletvekili A.Adayı Dr. Nusret Baş, “Hastalığın farkındaysanız, tedavi etme aşamasındasınızdır. Tokat`ın sıkıntılarını teşhis ettik, İnşallah hayırlı sonuçlar

2015-03-24 14:49 - Gündem

Gazetemiz Sayfa Editörü Samet Uluhan 30 Haneli bir köy takımının 4 sezondur art arda final oynayan Beşörenspor`un teknik sorumlusu Emre Sansar ile bir röportaj gerçekleştirdi.

2015-03-26 10:58 - Gündem

Tokat`ta yağan kara karşı önlem alan vatandaşlar çiçek açan meyve ağaçlarını naylon brandayla, süs bitkilerini ise damacana ile korumaya çalışıyor.

2015-03-23 10:26 - Gündem

İlgili Haberler

Amasya’da vinçle otomobil çarpıştı: 1 ölü

23:21 - Gündem

Tahliye kararıyla evden atılan Çolak ailesi 2 gündür sokakta yaşıyor

22:01 - Gündem

Ucuza şeker ve yağ satma vaadiyle dolandırıcılık yapan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı

20:55 - Gündem

Çankırı’da arazi yangını

21:36 - Gündem

Sürücüler tek tek durduruldu, trafik kuralları anlatıldı

21:51 - Gündem

Günün Manşetleri

Amasya’da vinçle otomobil çarpıştı: 1 ölü

23:21 - Gündem

Çankırı’da arazi yangını

21:36 - Gündem

Ucuza şeker ve yağ satma vaadiyle dolandırıcılık yapan 6 şüpheliden 5’i tutuklandı

20:55 - Gündem

Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

20:31 - Gündem

İşçi servisinin çarptığı bisikletli çocuk hayatını kaybetti

20:13 - Gündem