Ak Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nayim Aydın Gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sayfa Editörü Samet Uluhan ile sohbet eden Aydın Engelli bir milletvekili adayı olarak sorunları bilen değil yaşayan birisi olduğunu dile g

Gündem - 9 yıl önce

Projelerinden bahseden Nayim Aydın Tokat`ın uluslar arası konumlara gelmesini istediğini söyledi. Aydın : “Tokat`ın elindekilerin, sorunlarını bildiğim için ayrıca özürlü duruma düştükten sonra engellilerin çektiği zorlukları fazlasıyla bilen biriyim. Bu engelleri sorunlarıtadan kaldırmak Tokat`ın daha ileri noktalara gelmesini sağlmak için , Tokat`ı marka kent yapmak için bu yola baş koyduk.Turzim, Tarım sanayi alanında Karadeniz de keklik ve kozova ovalarının öncelikli yeri olan Tokat`ı uluslar arası arenada temsil etmektaya çıkarmak ve marka kent olarak hatırlanması için engelli milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bu arada hayattan dışlanmış gibi görülen engellilerin her konuda her şeyi becereceğim engelli biri olarak sorunları bilen değil yaşayan biriyim.  Engelli bireylerin toplumsal entegrasyonunu geliştirilmesi engelli bireyler için gündüzlü merkezler. İşe atıl hayata katıl diyerek partimizinde çalışabilecek düzeyde engellilerin çalışma olanağı sağlanması projesi ile ayrıca korumalı işyeri engelli çalıştıranların teşvik edilmesi, yakında sayın Başbakanımzın da açıklayacağı EKPSS yani Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yani ilkokul mezunlarının kura ile lisede üst düzey okullu olanların seçme sınavı ile işe alınması projesi, otistik olan çocuklara yönelik projeler evde sağlık ve yaşlı bakımına destek eğitimi sağlanması birkaç projeimzden bazılarıdır” Ak Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nayim Aydın ilçelerin bu yarışta göz ardı edilmemesinin altını çizerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Yine Tokat İçin tarihi bir dokuya sahip olduğumuzun ön plana çıkarılması (Beypazarı evleri, hamamönü evleri Amasya evleri, ve kaplıcalar gibi..) Zile Niksar Sulusaray Reşadiye Erbaa Pazar gibi bazı ilçelerimizin tarım ve tarihi özellikleri pek çok fazla bunların desteklenmesi için mecliste olmamı Tokat`ın marka şehir olacağı Tokat Niksar Ünye arasının bir an önce yapılarak Tokat turizmin tarımı hayvancılığı artacağı Toakt`ın tanıtımın daha iyi olacağı. Bunları yerine getirmek üzere Tokatlı olarak Doğup büyüdüğüm yere hizmet ve tanıtmak üzere ve Engelli aday adayı olarak yeni bir ses yeni bir nefes olarak bu hizmet yarışında bende varım diyerek yola çıktım. Durmak Yok Yola Devam anlayışla Yeni Türkiye yeni Tokat Sevdamız Tokat için El Ele omuz omuza sloganı ile Marka Kent Tokat diyorum” 
Haftanın Öne Çıkanları

Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, 1990 yılında Tunceli`de çatışmada şehit olan Jandarma Er Mustafa Kaşka`nın kanını yerde bırakmadıklarını söyledi.

2015-03-19 13:48 - Gündem

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nce hazırlanan “Öğretmenimin Yüreği” projesinin tanıtımı e-konferans sistemi ile yapıldı.

2015-03-18 12:19 - Gündem

Eczacı Coşkun Çatak, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi`nden Tokat Milletvekili aday adaylığı için İl binasında basın açıklaması yaptı.

2015-03-20 13:07 - Gündem

Ak Parti Tokat Milletvekili Aday Adayı Nayim Aydın Gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sayfa Editörü Samet Uluhan ile sohbet eden Aydın Engelli bir milletvekili adayı olarak sorunları bilen değil yaşayan birisi olduğunu dile g

2015-03-24 11:12 - Gündem

Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Folklekibi Kırşehir`de yapılacak olan grup birinciliği yarışmasında Tokat`ı temsil edecek.

2015-03-20 13:03 - Gündem

Tokat`ta AK Parti`nin milletvekili aday listelerini belirleme sürecinde yeni bir aşamaya daha geçildi.

2015-03-24 11:09 - Gündem

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım`ın seçim vaatlerinden biri olan ``Okullar Ligi Aktivasyonu Futbol Ordusu Projesi`` hayata geçiyor.

2015-03-24 11:04 - Spor

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, ``Zile`de terör istemiyoruz`` şeklinde sözlerinin çarpıtıldığını ileri sürerken, CHP İlçe Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı.

2015-03-18 12:28 - Gündem

Tokat`ta yağan kara karşı önlem alan vatandaşlar çiçek açan meyve ağaçlarını naylon brandayla, süs bitkilerini ise damacana ile korumaya çalışıyor.

2015-03-23 10:26 - Gündem

TOKAT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KÖMEÇ (YAYLACIK) TOPLU KORUMA EKİP BİNASI ONARIMAMASYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (TOKAT ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ) -DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2015-03-24 11:01 - -

İlgili Haberler

Tarihi askeri gazino binası şehir müzesi oluyor

23:06 - Gündem

Çankırı’da şimşekler geceyi aydınlattı

23:26 - Gündem

Vali Dallı’dan vatandaşlara, ev ve orman yangınlarının önlenmesi için önemli çağrı

23:36 - Gündem

Bolu-Mudurnu karayolunda feci kaza: 2 yaralı

23:43 - Gündem

Elektrik panosunda çıkan yangın korkuttu

23:56 - Gündem

Günün Manşetleri

Elektrik panosunda çıkan yangın korkuttu

23:56 - Gündem

Bolu-Mudurnu karayolunda feci kaza: 2 yaralı

23:43 - Gündem

Vali Dallı’dan vatandaşlara, ev ve orman yangınlarının önlenmesi için önemli çağrı

23:36 - Gündem

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

22:28 - Gündem

Tartıştığı kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldürdü

21:18 - Gündem