USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK PARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ DİLEK YÜKSEL ``AK PARTİ İKTİDARIMIZIN 11. YILINDA DA SADECE MİLLETİMİZİN ÇİZDİĞİ ROTADA YENİ TÜRKİYEYİ İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ `` DEDİ.

AK PARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ DİLEK YÜKSEL ``AK PARTİ İKTİDARIMIZIN 11. YILINDA DA SADECE MİLLETİMİZİN ÇİZDİĞİ ROTADA YENİ TÜRKİYEYİ İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ `` DEDİ.
07-11-2013 11:13
Google News

AK Parti Tokat Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Dilek Yüksel, AK Parti İktidarının 11. yılı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında,  AK Parti İktidarının Türkiye’de hukuk, demokrasi, insan hakları ve diğer tüm alanlarda devrim niteliğindeki değişimlere ve başarılara dikkat çekerek dünyadaki kötü gidişat ve krizlerin tersine, Türkiye’nin gelişmesinden, güçlenmesinden rahatsız olan iç ve dış engellere rağmen ülkenin temel sorunlarının tek tek ele aldıklarını ve çözdüklerini ve yeni bir Türkiye inşa etiklerini kaydetti.

Milletvekili Yüksel kutlama mesajında şunlara yer verdi.

“12 yıl önce AK Kadrolarımızla, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve O’nun yol arkadaşlarıyla birlikte, aziz milletimizin hayır dualarıyla çıktığımız millete hizmet yolunda, sayısız engellemelere, hukuk dışı yapılanmalara rağmen yolumuza devam ettik. Biz bu yola çıkarken, şartların ne kadar çetin ve ne kadar sorumluluk gerektirdiğini biliyorduk. Konu Türkiye ise, millete hizmet ise, yıllardır birikmiş sorunların çözülmesi için yollara düşmek ise, yoksulun, yetimin gözyaşının dinmesi ise, emeğin, alın teriminin karşılık bulması ise gerisi teferruattı. 11 Yıl önce Yola çıkarken tek hedefimiz vardı. O da milletimize ve ülkemize hizmet etmekti.  Bu bilinçle Milletimizi, milli iradeyi, işçimizi, köylümüzü, memurumuzu tüm insanlarımızı yönetimetak etmek için “yeter, söz de karar da milletindir” dedik. Yıllardır yapılamayan hizmetleri milletimize sunmak için gayret gösterdik ve yine milletimizle birlikte başardık.

AK Parti`nin 14 Ağustos 2011`de çıktığı millete hizmet yolculuğunda 11 yılı geride bıraktığını hatırlatan Yüksel mesajına şöyle devam etti:

Türk siyasi hayatında önemli bir kilometre taşı olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin de 10. yıl dönümü. 3 Kasım tarihi, sadece AK Partimiz için değil, Ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu. Türkiye, adeta karanlık bir tünelden ve karanlık bir çağdan aydınlığa ve yeni bir döneme, büyük bir bunalım ve krizden istikrar ve güventamına ulaştı. Hamdolsun geride bıraktığımız bu 11 yıllık sürede milletimize hiç mahçup olmadık, verdiğimiz sözleri aynen yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Ülkemizin aleyhine milletimizin geleceğine kasteden güçler karşısında taviz vermedik.  11 yıllık iktidarımız süresince hiçbir aşamada, gerek oylarıyla ve özellikle de hayır dualarıyla milletimiz de bizi asla yalnız bırakmadı, hep bizimle beraber yürüdü. Milletimiz her seçimde artan desteğiyle gerçekleştirdiğimiz hizmetleri tasvip ettiğini gösterdi.

AK Parti, bir ekip hareketi, bir gönül hareketi, birtak akıl hareketi olaraktaya çıktı. Bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla faaliyet gösterdik, bundan sonra da aynı ruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla milletimizin çizdiği rotada yolumuza devam edeceğiz. Büyük AK Parti ailesinin en önemli özelliği gönül bağıyla birbirine bağlı olmalarıdır, birlik ve bütünlüğünü her şeyin üzerinde tutmasıdır. Bu büyük ailenin her ferdi dava bilinciyle hareket eder, inanç ve azimle mücadelesini sürdürür. Bu mücadelede kişisel hesaplara, senlik, benlik çekişmesine yer yoktur. Her bir arkadaşımız milletimizin, omuzlarımıza yüklediği kutsal emanetin aynı derecede sahibi, sorumlusu takipçisidir. Köy, mahalle temsilcilerimizden başlayarak, belde teşkilatlarımıza, ilçe, il teşkilatlarımıza, genel merkezganlarımıza, belediye ve il genel meclislerimize, TBMM grubumuza kadar AK Parti`nin hücrelerini oluşturan birimlerde görev alan her arkadaşım bu ekibin vazgeçilmez bir parçasıdır.

Türkiye’nin içeride ve dışarıda sürekli artan gücünden çekinenler, istediklerini yapmayacağını anlayanlar, kendi ülkesel, bölgesel ve küresel çıkarlarının önünde Türkiye’yi engel görenler, Aziz Milletimizin değerlerini milli birlik beraberliğini ve bin yıllık kardeşliğini hedef aldılar.  Milletimizin kardeşliğine de kasteden bu güçler, her fırsatta ülkemizin düzenini, huzurunu istikametini bozmak adına sudan bahanelerle her karış vatan toprağını terörize ettiler.  Vesayetçilerin, darbecilerin vatan ve millet düşmanlarının, Ülkemiz üzerinde koca bir kara gün olarak duran tarih olan 27 Mayıs ruhuyla gezi parkında milletimizin geleceğini tekrar hançerlemek istediler. Ancak unutulan bir şey vardı ki o da “artık Türkiye eski Türkiye değil. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, sadece kendi bölgesinde değil, hem demokrasi, hem güçlü dış politika ve hem de istikrarlı kalkınma hamleleri açısından bütün dünyada model ülke olmayı başarmıştır. Türkiye her alanda köklü adımlar atmaya devam ediyor. Artık demokrasimiz vesayetçi ve statükocu anlayışın kalıntılarından da tamamen arınıp en ileri standartları yakalama noktasında çok büyük mesafeler kat etmiştir.

AK Parti kurulduğundan 16 ay sonra iktidarı teslim alan siyasi bir parti olmuştur. AK Kadrolar ``milletin umudu, hizmet siyasetinin yegâne adresi olmuştur. Bizler ``millete efendi olmak için değil, hizmetkâr olmak için yola çıktık ve aynı kararlılıkla bu hizmet yolculuğuna devam edeceğiz. Ak Partililer olarak millet odaklı siyaset anlayışını, insan odaklı siyaset anlayışını benimsedik. Milletin birbiriyle kucaklaşma anlayışını benimsedik. Her geçen gün, ekonomide, sağlıkta, ulaştırmada sosyal politikalarda ve demokratikleşme alanlarındaki çalışmalar, AK Parti İktidarı ve AK Kadrolarımızın Millet nezdindeki yerini daha da belirginleştirmiş daha da güçlendirmiştir. Ülkemizin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine tüm insanlarımıza ayrım yapmadan hizmet etme, onların hayır dualarını alma mücadelemiz devam etmektedir.

 

11 yıl önce Türkiye dünya ekonomileri arasında 26`ıncı sıradayken şu anda 17`inci sırada olup alan el olmaktan çıkıp veren el konumuna gelmiştir. (IMF) ile 53 yıllık borç 15 Mayıs 2013’te bitti. İnşallah 2023`de kişi başına milli gelirin 25 bin dolara ulaştığı bir ülke olacağız. Hedeflerimizi buna göre geliştiriyoruz. Eğitim, sağlık, adalet, ulaşım, enerji, tarım ve dış politikada çok daha güçlü bir Türkiye`nin hesabı içindeyiz. Biz Türkiye`ye yeni ufuklar açmak, Türkiye`yi şaha kaldırmak, Türkiye`yi artık kabına sığmaz, tutulamaz, güçlü bir ülke olma yolunda zapt edilemez hale getirmek istiyoruz. Bunun mümkün olduğuna inanıyoruz... Çünkü bunu 11 yılda gördük. Nereden nereye geldiğimiztada. Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını tüm dünyaya ispatladık. Bedeli her ne olursa olsun, bunu başaracağız... Bunu Aziz Milletimizle birlikte başaracağız... Daha yapacak çok işimiz var...

Daha kat edecek uzun bir yolumuz var... Türkiye`yi, memleketimizi daha fazla mutluluğa, daha fazla huzura, daha fazla refaha ulaştıracak yeni projelerimiz, yeni hedeflerimiz var... Bu güne kadar girdiği 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 referandumdan güçlenerek çıkan partimiz, 10 yıl gibi bir süreye, on yılların hizmetlerini, on yılların eserlerini sığdırma başarısını göstermiştir. Bu başarı da en büyük katkı, Ak Partiye gönül veren, hayır dualarını bizlerden esirgemeyen halkımızındı, gece gündüz demeden çalışan teşkilatlarımızındır, özveri ile çalışan arkadaşlarımızındır. Bizden desteğini esirgemeyen, bizden hayır dualarını esirgemeyen aziz milletimizin, değerli hemşerilerimizindir. Bundan dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza, bize destek olan tüm partililerimize teşekkür eder Partimizin  iktidara gelişinin 11. Yılı Ülkemiz ve Aziz Milletimiz için bir kez daha kutlu olsun `` dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45