USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

T.C. TOKAT İL ÖZEL İDARESİNDEN İLİMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE 3 ADET TAŞINMAZIN AYRI AYRI KİRALAMA İHALESİ İLANI

T.C. TOKAT İL ÖZEL İDARESİNDEN  İLİMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE 3 ADET 
TAŞINMAZIN AYRI AYRI KİRALAMA  İHALESİ İLANI
27-03-2015 10:44
Google News
MADDE 1-) İHALENİN KONUSU, TARİHİ VE YERİ TAŞINMAZIN BİLGİLERİ:
Tokat İl Özel İdaresi tarafından; Tokat İli Niksar ve Zile İlçelerinde, Aşağıda tapu bilgileri verilen 3 adet  taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca açık teklif (açık arttırma) usulü ile şartnamesi ve şartname ekleri çerçevesinde ayrı ayrı olmak üzere 09/04/2015 tarihine tesadüf eden Perşembe günü saat: 10:30`da “26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Orhangazi Caddesi No:13`den bulunan Tokat İl Özel İdaresi Binasındaki İl Genel Meclis Toplantı Salonunda İl Encümenin huzurunda yapılacak ihale ile 3 (Üç) yıl süreyle kiraya verilecektir.
1)  Taşınmaza Dair Bilgiler:
a)   İli: Tokat  
b)   İlçesi: Niksar ve Zile 
c)   Cinsi: Arsa ve İşyeri.
d)  Yüzölçümü: Yukarıda ki tabloda belirtilmiştir,
e)  Adres (Cadde-Sokak-No): Adres bilgileri yukarıda ki tabloda belirtilmiştir. 
3) Kira Süresi: 3 Yıl
4)Muhammen Bedeli: Yukarıdaki tabloda belirtilmiştir.
5)İhale Tarihi ve Saati: 09 Nisan 201510:30
6) İhalenin Yapılacağı Yer: Tokat İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Toplantı Salonu 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Karşıyaka Mah. Orhangazi Caddesi No:13/A /TOKAT
7) İhale Usulü: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu`nun 45.maddesine istinaden Açık Teklif Usulü
8) İhale şartnamesi: Tokat İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü`nden temin edilebilir.( 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Karşıyaka Mah. Orhangazi Caddesi No:13/A /TOKAT) Ayrıca ücretsiz olarak görülebilir.
Tel: 0356 228 90 30 Fax: 0356 228 90 38
9) Şartname Bedeli: 00,00.-TL
MADDE 2-) İDARENİN ADRESİ: 








MADDE 3-) KİRAYA VERİLECEK YERLERİN ÖZELLİKLERİ:
 Kiraya verilecek taşınmaz a ait bilgiler yukarıda ki tabloda belirtilmiştir.  

MADDE 4-) İHALE DOKÜMANI ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDEN VE HANGİ ŞARTLARLA ALINACAĞI:
 İstekliler kiralama ihalesine esas ihale dokümanı, şartname ve eklerini idarenin web sitesinde (http://www.tokatozelidaresi.gov.tr/), Tokat İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğü adresinde görebilir ve ücretsiz olarak aynı adresten temin edebilir. 
MADDE 5-) MUHAMMEN BEDEL ve GEÇİCİ TEMİNAT:   
  Kiralama işinin yıllık muhammen bedeli yukarıda ki tabloda belirtilen bedeller olup ve bu bedeller üzerinden her bir işyeri için karşısında yazananda ( 3anında) geçici teminat alınacak olup; isteklilerce verilecek geçici teminat miktarı yukarıda ki tabloda belirtilmiştir.
MADDE 6-) KESİN TEMİNAT VE EK TEMİNAT TUTARI:
  2886 sayılı Kanun`un 54 ncü maddesi gereğince ihale bedeli üzerinden, 6anında kesin teminat ve bu işin şartnamesinin 7. Maddesi gereğince kiralamaya esas ihale sonucunda belirlenen bir yıllık kira bedeli kadar ek teminat alınır.
MADDE 7-) KİRALAMA SÜRESİ VE KİRA ARTIŞ ORANLARI: 
Kira süresi kiralamaya ait sözleşmenin imzalanmasından itibaren 3 (Üç ) yıldır. İlk yıl kira bedeli ihale bedeli olup, takip eden yıllar kira bedelleri ise bir önceki yıl kira bedelinin Devlet İstatistik Enstitüsünce yayımlanan Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE  - bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde değişim)anında artırılması suretiyle bulunacak bedeldir.
MADDE 8-) İHALEYE KATILACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER:
A- Kanuni ikametgâhı olması,
B- Türkiye` de tebligat için adres göstermesi,
C- Ticaret ve / veya Sanayi Odası Belgesi verilmesi,
           a) Gerçek kişi olması halinde, ilgisine göre Ticaret sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkâr Siciline kayıtlı olduğunu gösterir yılı içinde alınmış belge,
            b) Tüzel kişi olması halinde, tüzelkişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya İdare Merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzelkişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
           c) Ortak girişim olması halinde,tak girişimi oluşturan gerçek veya tüzelkişilerin her birinin (a) ve (b) deki esaslara göre temin edecekleri belge,
D- İmza Sirküleri Vermesi,
         a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri,
          b)Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye`de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekir.) aslı veya noterden tasdikli sureti. 
          c) Ortak girişim olması halinde girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzelkişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge.
E- İstekliler adına vekâleten ihaleye katılınıyise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi gerekir.                                             
 F- İsteklilerintak girişim olması halinde bu ihaleye ait şartnameye ekli örneğe uyguntak girişim beyannamesi iletaklarca imzalıtaklık sözleşmesini vermesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdiklitaklık sözleşmesi verilir. Ayrıca, grubun bütüntakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesine şahsen veya vekilleri vasıtası ile imzalayacaklardır.)
G-Diğer Belgeler,
a) İdareye kira, ecrimisil vb. herhangi bir borcu olmadığına dair İdaremiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış ihale tarihi itibariyle güncel borcu yoktur yazısı. 
 H- Yukarıdaki fıkralar gereği verilecek belgeler suret veya fotokopi olarak veriliyise bu suret veya fotokopilerin Noter tasdikli olması gerekir.
MADDE 9-)İHALEYE KATILAMAYACAKLAR: 

  Aşağıda sayılanlar ile 2886 sayılı kanunun değişik 6.maddesinde yazılı kimseler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.  Aşağıda yazanlara ve 2886 Sayılı Kanunda ki bu yasağa rağmen buradaki şartlara ayıkırı olarak ihaleye girenlerin üzerine ihale yapılmış ise, ihale bozularak geçici teminatı, sözleşme yapılmış ise bozularak kesin teminatı gelir kaydedilir.
a) İdareye, kira sözleşmelerinden doğmuş olsun veya olmasın herhangi bir borcu olanlar, haklarında kesinleşmemiş olsa dahi tahliye kararı olanlar, idare ile hukuki ihtilafı olan ve mahkemelerde davaları devam edenler, üzerine ihale yapıldığı halde usulüne uygun sözleşme yapmayanlar ile sözleşme yapıldıktan sonra taahhüdünden vazgeçenler ve mücbir sebepler dışında taahhüdünü sözleşme ve şartname hükümlerine uygun olarak yerine getirmeyenler ihaleye katılamazlar. 
b) İlgili mercilerce hileli iflas ettiğine karar verilenler.
c) 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlardan veganize suçlardan dolayı hükümlü bulunanlar.
MADDE 10-) DİĞER HUSUSLAR:
1) İhale dokümanının adaylara teslimi:
İhale dokümanı alacakların gerçek yada tüzel kişinin yetkilisi olduklarına ilişkin noter onaylı imza sirkülerini, vekâleten alacakların ise noter onaylı vekâletname ve imza sirkülerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
2) Kiraya verilecek alan bilgisi:
a) Niksar İlçesinde kiraya verilecek taşınmazda, Niksar Tapu Müdürlüğünde ki tapu kayıtlarında ki esas alan kiraya verilecektir. 
b) Zile İlçesinde kiraya verilecek taşınmazlarda Kat mülkiyetine esas Zile Tapu Müdürlüğünde onaylı proje üzerinde ki işyerlerini gösterir alan kiraya verilecektir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47