USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Niksar Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı Öğretmenevi Salonunda yapıldı.

AK Parti Niksar Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı Öğretmenevi Salonunda yapıldı.
29-01-2013 10:01
Google News

AK Parti Niksar Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısı Öğretmenevi Salonunda yapıldı. 

 

AK Parti İl Başkanı Eyüp Eroğlu, Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri, Belediye Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri, Belde, Mahalle, Köy ve Sandık Çevreleri Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile diğer çağrılıların katıldığı İlçe Danışma Meclisi toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Toplantıda konuşan İl Başkanı Eyüp Eroğlu, “Ak Parti’nin temel felsefesi ülkeye hizmet etmektir. Sizlerin fedakârca çalışmalarından güç alan partimiz, iktidar süreci boyunca çok büyük hizmetler gerçekleştirdi. 2002 Yılı Türkiye’si ile bugünkü Türkiye’yi mukayese ettiğimizde bu farkı çok iyi görebiliriz. Dün, İMF kapılarında üç kuruş için el açan bir ülke iken bugün IMF’ye borç veren ülkeler arasındayız. Ülkemizin daha da fazla kalkınmasının önünde ki en büyük engellerden birisi de bölücü terördür. İktidarımızın çok yönlü mücadelesiyle terör bitmek üzeredir. Gönlümüz arzu ediyki, terör bitsin ve terörle mücadeleye aktarılan büyük kaynaklar kalkınmamıza, işsizlikle mücadelemize aktarılsın,” şeklinde konuştu.

 

Türkiye’nin AK Parti iktidarı döneminde nerden nereye geldiğini rakamlarla anlatan ve önümüzde ki yıl önemli seçimlerin yapılacağına vurgu yapan Eroğlu, “2013 içersinde yapacağımız çalışmalar, 2014’de yapılacak Yerel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını doğrudan ilgilendirmektedir. Birlik beraberlik içinde, tüm gücümüzü seferber ederek, kapı kapı, fert fert seçmenlere ulaşıp; yapılan hizmetleri, yapılacak yatırımları anlatmalı, AK Partimizi, her mekânda ve her zamanda en güzel şekilde temsil etmeli, tanıtmalıyız,” ifadelerini kullandı.

 

Niksar’ın her zaman üzerine düşen görevi yaptığına, son seçimde 57 oy vererek AK Parti’ye olan güvenini gösterdiğine işaret eden Eroğlu, “bizde bu güvene layık olmaya çalıştık, çalışıyoruz. Niksar çok önemli hizmetler ve yatırımlar aldı. İnşallah önümüzde ki yıl yapılacak yerel seçimlerde Niksar Belediyesi’ni de alarak; yerel hizmetlerde de AK Parti hizmet farkını tekrar Niksar’la buluşturacağız,” dedi.

 

Niksar’a verdiği destek ve önem dolayısıyla, İl Başkanı Eroğlu’na teşekkür ederek söze başlayan İlçe Başkanı Yıldız, “Niksar, AK Parti döneminde, geçmiş iktidarlar zamanında ihmal edilen birçok yatırım ve hizmeti aldı. AK Parti öncesi siyaset yapanlar, olmayan hizmetler nedeniyle konuşmakta zorlanırdı. Bugün ise, AK Parti siyasetçileri olarak bizler, sayılamayacak kadar fazla olan hizmetleri anlatmakta zorlanıyoruz. Zamanların ve sayfaların yetmediği oluyor. Allah cc’a şükürler olsun ki, halkımızın verdiği destek ve gösterdiği sevginin karşılığını, hizmet ve yatırım olarak yörelerimize, ülkemize döndürmenin huzuru içindeyiz. Yüzümüzde, yüreğimizde, alnımızda; partimizin adı gibi ‘ak’,” ifadelerini kullandı.

 

Siyasetin zama onurlu bir görev olduğunu vurgulayan Yıldız, “siyasette kalıcı olmak, sadece duble yollar yapmakla mümkün değil. Duble yollar, hızlı tren yolları yaparken; gönüllere de yol yapmak zorunluluğundayız. Giremediğimiz gönlü, fethedemediğimiz yüreği; yatırımla ikna edemeyiz. Siyasetin temeli sevgi, sigortası ahlaktır. İnsanları sevmeden, hizmet etmek asla netice vermez. Bire bir ilişkilerimizde, sohbetlerimizde; asla tartışmayalım. İnsanları sevgimizle, duruşumuzla, tavrımızla ve hoşgörümüzle ikna edemediysek, laf kalabalığıyla asla ikna edemeyiz. Hizmetleri anlatırken, yatırımlarımızı tanıtırken, asla üst perdeden konuşmamalı, sadece doğruları söylemekle yetinmeliyiz. Niksar’ımızda yapımı devam eden modern hastanemiz, dönemimizde gerçekleştirilen devasa restorasyon projelerimiz, yeni hizmete giren yükseköğrenim yurdumuz, hizmete girecek olan,taöğretim yurdumuz, sevgi evlerimiz, kentmanımız, devlet avlağımız, İhalesi yapılan kız meslek lisemiz, Niksar Ovası Toplulaştırma Projemiz ve daha sayamayacağımız kadar bir çok hizmeti mutlaka anlatmalıyız. Özellikle, asrın projesi olan Tokat-Ordu duble yolunu her fırsatta dile getirmeliyiz. Tokat-Niksar etabı 30 Kasım2012 de ihale edildi. Diğer iki etabı ise 2013 içersinde ihale aşamasına getirilecek. Gençlik Merkezi tesisimiz, spsahamıza tribün yapımı programa alındı, inşallah gerçekleştirilecek,” şeklinde konuştu.

 

Niksar’a hizmette emeği geçen, gayret gösteren herkese şükranlarını ifade eden Yıldız, “Sayın Milletvekilimiz Dilek Yüksel başta olmak üzere, Milletvekillerimiz Zeyid Aslan ve Şükrü Ayalan’a, İl Başkanımız Eyüp Eroğlu’na bizlere verdikleri destek ve yatırımları takipte gösterdikleri azami titizlikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bundan sonrada sizlerle, AK Partimizin hizmet yolculuğuna birlikte devam edeceğiz. Belediyemizi de AK Parti belediyeciliği ile buluşturarak; Aşağı Kelkit Havzasında devam eden kalkınma hamlemize çok daha kapsamlı bir ivme kazandıracağız, inşallah… Bu niyet ve azmin bir işareti olarak, toplantımıza gösterdiğiniz yoğun katılım ve ilginiz dolayısıyla sizlere şükran duygularımı ifade ediyor, partim ve şahsım adına hepinizi saygıyla selamlıyorum,” dedi.

 

İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Çetin Yaramış, Teşkilat Başkanı Mustafa Eraslan, Seçim İşleri Başkanı Sebahattin Ersin birimleriyle ilgili çalışmalar ve hedefleri konusunda bilgi sundular. İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Sapçı ve Gökçeli Belediye Başkanı Ayhan Öztürk, yerel yönetim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular. Dilek ve temenniler kısmında, sorulan soruları İl Başkanı Eroğlu ve İlçe Başkanı Yıldız cevaplandırdı.

 

İl Başkanı Eroğlu’nun değerlendirme konuşmasıyla, Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı sona erdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47