USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SAADET PARTİSİ TOKAT’TA NABIZ YOKLUYOR

Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Salih Uzun: “. Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimde Saadet Partisi 6’lı masa ile iktidar olacak ve milletimizin hassasiyetlerini yeniden ortaya koyacak, en iyi hizmeti yapacaktır.”

SAADET PARTİSİ TOKAT’TA NABIZ YOKLUYOR
30-12-2022 17:06
Google News

 

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Salih Uzun Tokat’a geldi. İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, İl Müfettişi Musa Kibar, Merkez İlçe Başkanı Selim Işık, İl Başkan Yardımcısı Bünyamin Acar, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Karahan, Gençlik Kolları Başkanı Huzeyfe Çiğdem, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı M. Furkan Gümüş ile birlikte dün sabah basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Tokat’taki çalışmalar, Türkiye siyaseti üzerine açıklamaları oldu.

İL BAŞKANI BİLAL METEHAN AYDIN:

“ADALET, LİYAKAT, ÜRETİM ÖNCELİKLE HEDEFİMİZ”

            Saadet Partisi Tokat İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, basın toplantısının açılışında yaptığı açıklamada 2023 ve 2024 yıllarının seçim yılları olduğunu belirtti ve “siyasi partileri zor bir zaman bekliyor. Bu yoğun atmosferde Saadet Partisi olarak biz de elimizden gelen tüm çabayı sarf ederek milletimizi hak ettiği noktaya getirmek için mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz inşallah. Bu seçim atmosferimizde Genel Merkezimizin Türkiye geleninde başlattığı bir çalışma var. Genel İdare Kurulu Üyelerimizden Muammer Bilgiç, Salih Uzun, Duran Soyuer ve Ahmet Bölükbaşı’nın katılımlarıyla Tokat Merkez ve ilçelerinde faaliyetlerimiz olacak. Tokat’ta eski Rize Kendirli Belediye Başkanımız Salih Uzun ile bir tarama gerçekleştireceğiz. Anlatacak çok şeyimiz, konuşacak çok problemlerimiz var. Elimizdeki planları paylaşacağız. 6’lı Masa’nın ortaya koyduğu idealleri, düşünceleri paylaşacağız. Ülkemiz için ortaya koyacağımız üç tane mihenk taşımız var. Bunu her yerde vurguluyoruz, biz bu ülkede adaleti, liyakati ve üretimi öncelikli hedefimiz olarak ortaya koyuyoruz. 6 tane siyasi parti, ülkemiz insanının adalete güvendiği, özellikle genç kardeşlerimizin KPSS’de 100 üzerinden 90’lar alıp da mülakatlarda elenmediği, liyakatin ön plana çıktığı bir sistemi ortaya koyacağız.” dedi.

            İl Başkanı Bilal Metehan Aydın, Tokat’ın Türkiye’de en fazla göç veren iller arasında olduğunu ifade ederken “fabrikalarımız kapandı, Tokat’ımız şu noktalara geriledi demekten ziyade Tokat şu üretimleri ile en fazla üretim yapan il konumuna gelmiştir deneceği günleri inşallah yaşarız. İnanıyoruz ki Milli Görüş sisteminde Tokat’ımızın göç veren değil, göç alan, üretimiyle, fabrikalarıyla ayağa kalkan bir il olacağını düşünüyorum.” dedikten sonra sözü Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Salih Uzun’a bıraktı.

YÜKSEK DİSİPLİN KURULU ÜYESİ SALİH UZUN:

“6’LI MASA KARARLI”

            Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Salih Uzun 2023 yılında insanımızın huzur, refah, sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde olmasını temenni ederek sözlerine başladı. Tokat’ta misafirperverliğe teşekkür etti. “Allah’ın izniyle Saadet Partisi sadece Tokat’ta değil, Türkiye’nin dört bir yanında Milli Görüş harekatı ülkenin refahı için çalışmakta. Tokat’ımız Türkiye’nin en verimli topraklarına sahip, 600 bin nüfusu var. 10 bin km.lik bir il olan Tokat’tan maalesef göç oldukça artmış durumda. Niçin bu insanlarımız Tokat’ın yarısı kadar toprağı olan İstanbul’a gitmek zorunda kalıyor? Bunu irdelememiz lazım. Milletimizi bilgilendirmek lazım. Bizim dönemimizde insanımız bağına, bahçesine gitti, milletin menfaatini düşünerek çalıştı. Bizim iktidarımızda en başarılı hizmetler yapıldığı görülüyor. Tokat’ta sahada olacağız, milletimizin lehine çevirmeye kararlıyız. 6’lı masanın bu sistemi değiştirme kararlılığı devam edecektir. Farklılıklarımız var ama ülkenin menfaatleri doğrultusunda müştereklerimizi belirleyip hareket edeceğiz. Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimde Saadet Partisi 6’lı masa ile iktidar olacak ve milletimizin hassasiyetlerini yeniden ortaya koyacak, en iyi hizmeti yapacaktır. Ak Parti hükümetleri döneminde bir iki basamak yukarıya çıkarsalar da ivme eksilere döndü. Türkiye’nin her alanında sıkıntılar oluşmaya başladı. Türkiye coğrafi olarak önemli bir konumda, dış güçlerin de hedefinde, durumu idare edebilmek için ekonomik kaygılardan dolayı dış politikada büyük zaaflar başladı.” dedi.

EYT 6’LI MASANIN BAŞARISI

            Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Salih Uzun, hükümetin EYT için verdiği kararı da değerlendirdi ve “EYT meselesi, seçim kaybetse de asla kabul etmeyeceği bir mesele olarak 2019 yılında ifade edilirken şimdi hayırlı uğurlu olsun, dendi. Bu başarı da 6’lı masanın başarısıdır. Sn. Cumhurbaşkanımız kendini emekli etmeme uğruna 2 milyon 250 bin insanımızı emekli etti. Biz buna gerçekten sevindik emekli olmalarına, haklı olan insan hakkını alsın. Biz Saadet Partisi olarak ülkenin kalkınması için en başta adalet olsun istiyoruz. Biz Tayyip beyin düşmanı değiliz, siyasi olarak rakibiyiz sadece. Mesele ülke insanımızın bağcıyı dövmesi değil, bağdaki üzümün eşit, hakça paylaşımının, bölüşülmesinin sağlanmasıdır. Biri yüz pul alırken diğeri bir pul almamalıdır, buna gönlümüz razı değildir. Bu ülkede israfın ortadan kaldırılmasıyla Allah’ın izniyle, bedel ödemekten çekinmeden meselenin üzerine kararlılıkla giderek çözümler olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47