USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Reşat Doğru Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın açıkladığı Demokratikleşme Paketini değerlendirerek, “Demokratikleşme paketi ile şehitler analarımızın yüreğinin yandığıtadadır” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Reşat Doğru Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın açıkladığı Demokratikleşme Paketini değerlendirerek, “Demokratikleşme paketi ile şehitler analarımızın yüreğinin yandığıtadadır” dedi
03-10-2013 10:40
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Reşat Doğru Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın açıkladığı Demokratikleşme Paketini değerlendirerek, “Demokratikleşme paketi ile şehitler analarımızın yüreğinin yandığıtadadır” dedi.

Doğru; açılım paketini TBMM’nin açılışının öncesinde yaptı. Doğru, yapılan açılımın milletin  yüreğini yakıp dağladığını söyledi.

Demokratikleşme paketi ile şehit analarının  yüreğinin yandığını ifade eden Doğru, açıklamasında şunları söyledi. “Güvenlik güçlerimiz, askerinden polisine kadar, canlarınıtaya koyarak vatan bölünmesin, bayrak inmesin, birlik ve dirliğimiz bozulmasın diye fedakârlık yaparak şehit ve gazi olmuşlardır. Ancak demokratikleşme paketi ile PKK istekleri yerine gelmektedir.

Bu pakette Türk Milleti yoktur. Halkın istekleri yoktur. Türküm doğruyum andınıntadan kaldırılmasını kim istemiştir. Kimler Atatürk’ü ve Türk Milletinitadan kaldırmaktadır. Bunların cevabı verilmelidir.

PKK terör örgütü bir yandan İmralı’dan,  diğer yandan da Kandilden Hükümeti sıkıştırmıştır.  Bölücü talep ve istekler dağlardan masum insanlara ve güvenlik güçlerine hainane saldırılarla alınamamış iken, siyaset yoluyla karşılanmaktadır. PKK’nın hainane talepleri adım adım yerine getirilmektedir.

Başbakanın bu son açıklaması da hainlerin isteklerinin ve arzularının gerçekleşmesini sağlamaktadır.

Bütün dünyada herkes biliyki PKK örgütü ve yandaşları özerklik, federasyon, konfederasyon ve sonunda da dört parçayı birleştirip Bağımsız Kürdistan’ı kurmak amacına ulaşmak istemektedir. 

PKK’nı kuruluşunun da, mücadelesinin de asıl amacı son noktası budur.

Başta hükümet olmak üzere herkesin bunları bilmesi gerekirken, gafil olmanın anlamı ve manası nedir. Bunu halk merak etmekle birlikte sonucunu da çok iyi bilmektedir.

PKK ve yandaşları, artık, AKP’ye her dediğini ve istediğini neredeyse yaptırmakta, sonuçta almaktadır.

Ancak yüce Türk Milleti her şeyi yakinen takip etmekte, bu olup bitenleri de kabul etmemektedir.

Başbakanın Tek Millet, tek devlet, tek bayrak, tek vatan söylemlerinden ne anlattığı ve samimiyeti herkes tarafından sorgulanmalıdır.

PKK, Iraktaki Peşmergeler, PYD (PKK’nın Suriye kolu) Orta doğuda ve bizim sınırımızda bizden de bir parça alarak devlet kurmanın mücadelesini vermektedir. Bununla ilgili de son zamanlardaki AKP’nin ve Başbakanın gafletinden dolayı da çok mesafe almışlardır. Ülkemize ve yüce Türk Milletine yazık olmaktadır.

Hâlbuki atalarınız bize bu vatanı çok zşartlar da kurup, şehit ve gaziler vererek emanet etmişlerdir.

Emanete hiyanet edilmektedir.

Bunu Türk Milleti hiçbir zaman unutmayacak ve de zamanı gelince mutlaka hesabını soracaktır.

Okullarda okutulan Türküm Doğruyum Andı ile bizler büyüdük eğitim aldık. Bu andın neyinden korkuyorsunuz. Neden kaldırıyorsunuz.

Atatürk ve arkadaşlarına bu millet her şeyini borçludur. Kim ne yaparsa yapsın büyük Atatürk’ü unutturamayacaklardır.

Atatürk Türk İslam vatanı olan Anadolu’nun emperyalist batılılarca tekrar ele geçirilip, Hristiyan yurdu olması engellemiştir.

Atatürk Türk vatanı Anadolu da Müslüman Türk’ün özgürce yaşamasını sağlayıp, bağımsız milli bir devlet kurmuştur.

Atatürk Türk vatanı Anadolu’nun Türk istiklalinin, hürriyetinin simgesi olan Türk Bayrağının özgürce dalgalanmasını sağlamıştır.

Atatürk bilim, medeniyet, barış, insanlık yolu açarak milletimizi ufkunu açmıştır. Ondan sonrada Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun demiştir.

Bütün bunlar büyük Atatürk’ün vatan millet sevgisinin eseridir.        Herkes bunu unutmasın.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42