USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

MHP Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı

MHP Aday Tanıtım Toplantısı Yaptı
25-02-2014 12:18
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Niksar İlçe Başkanlığı tarafından aday tanıtım programı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Niksar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında 2014 yerel seçimlerinde aday olacak Belediye Başkan Adayları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda Niksar Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Duran Yadigar`ın yanı sıra, İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyesi ve Belde Belediye Başkan adayları da partililere tanıtıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu programda partililer yapılan konuşmalara sık sık alkış ve sloganlarla destek verdikleri gözlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan MHP Niksar İlçe Başkanı Avukat Tamer Arslan herkesi 30 Mart seçimlerinde sandığa gitmeye davet ederek; “Bildiğiniz gibi bu son 5 yıllık dönemde Türkiye Cumhuriyetinin adı, Ne Mutlu Türküm diyene sözünün zikredilmesi, ayıp hale gelmiştir. TC ibareleri bir bir kurumlardan kalkmaya başlamıştır. Bu hususlar hep gözümüzden dikkatimizden kaçmamaktadır. 17 Aralık sendromu dediğimiz ayakkabı kutusunun ardına saklanan, yargıyı, polisi ve diğer basını susturan utanmazlığa aymazlığa dur demek amacıyla hep birlikte 30 Mart`taki seçimlere yürüyoruz. Sizlerin desteğiyle hep birlikte 30 Mart`taki seçimlerde bu aymazlığa bir ders vereceğiz. Herkesi bu konuda sandığa gitmeyi oyunuza sahip çıkmaya davet ediyorum. İnşallah halkımızın takdiriyle 30 Mart seçimlerinden de başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum” dedi. 

“TOKAT`IN TÜM İLÇELERİNE TALİBİZ” 

İl Başkanı Murat Polat ise konuşmasında şunları ifade etti; “30 Mart`ta bir yerel seçim var. Biz bu seçimi yerel seçim olarak görmüyoruz, bir milli mücadele olarak görüyoruz. Tokat ilimizin merkez dahil 12 ilçesi var. Biz MHP olarak 12 sine de talibiz ve inşallah genel başkanımızın da söylediği gibi alayını da alacağız. Bunları alırken de en büyük avantajımız mevcut belediye başkanlarımız. Bunların başında da Sayın Başkan Duran Yadigar, Ahmet Yenihan, Rafet Erdem gelmektedir. Bizde diyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi muhalefet olmalarına rağmen belediyecilik böyle yapılır diyoruz. Düzgün bir biçimde kaliteli hizmet almak istiyorsanız milliyetçi hareket partisine oy verin” dedi.

Polat konuşmasında 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna da değinerek; “Sayın başbakan bu konuyla ilgili hesabını millete veririm demişti. Oysaki hırsızın suçlunun hesabını mahkeme sorar. İnşallah bu seçimlerde hırsızlığın hesabı da sorulacak, madem başbakan böyle istiybizde bu hesabı sandıkta soracağız” dedi.

“USTA BAŞBAKAN ÜLKEMİZİ YOLSUZLUKLA, RÜŞVETLE, KAYIRMACILIKLA, HIRSIZLIKLA ANLATILAN BİR ÜLKE KONUMUNA GETİRDİ”

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru iktidar partisinin yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun üstünü örtmeye çalıştığını belirterek; “Ülkemizde 12 yıldır tek başına iktidar olmuş bir siyasi partiyi ve ülkemizin içinde bulunduğu hazin durumu görüyoruz. 3. dönem tek başına iktidara gelen Recep Tayip Erdoğan bu dönemim ustalık dönemim demişti. Yani bu dönemi Türkiye`yi uçuracak biri olarak ifade etmişti. Ancak bunun tam tersi oldu. Usta başbakan ülkemizi yolsuzlukla, rüşvetle, kayırmacılıkla, hırsızlıkla anlatılan bir ülke konumuna getirdi. 81 vilayetin hepsinde yaptıkları yanlış işleri paralel yapıydiye, usta başbakan bir kenara çekiliyor. Dış güçler bunları yapıydiyerek insanları haşhaşiler tabiri ile aşağılıyor. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihinde Akp iktidarı kadar yalancı, inkarcı, iftiracı, istimrarcı, rüşvete bulanmış, genel müdür evinde milyon dolarlar çıkan, bakan çocuklarının kasa kasa dolar sahibi olduğu görülmemiştir. Bakan çocukları, kayınbiraderler tutuklanıyor, haksızlıklar her şeytada iken başbakan dış güçler yaptı, paralel devlet yaptı diyor. Bizde soruyoruz; “Hey usta; Rüşveti alanlar, hırsızlar, yolsuzluk yapanlar, ayakkabı kutularında paraları olanlar kimler? Bunlar kimler? Paralel devlette yeri olanlar sizin hırsızlığınızıtaya çıkaran kimler? Bunları öğrenmek istiyoruz. Artık hırsızları yardımsever, rüşvetçileri hayırsever diye milleti aldatmaktan vazgeçin” şeklinde konuştu.

“VİCDANSIZLARDAN HESAP MUTLAKA SORULMALIDIR”

Milletvekili Doğru sözlerinin devamında; Başbakana soruyoruz; “Haram yemek, haramzadelerle dirsek temasında olmak, kara paraların yanında olmak, uçağına binmek, fakir fukaranın hakkını yemek, ihanet değilde nedir? Devleti sözüm ona casuslara, dış güçlere, kriz lobilerine, ajanlara paralel yapılara teslim etmek hainlik değimlidir? Türk Milletine, milliyetçiliğine küfür etmek, ihanet değimlidir? Yolsuzluğun örtülmesi, hırsızların korunması, hukuksuzluğun hakim olması, rüşvetçi bakanlara ait fezlekelerin TBMM`ye gelmesinin engellenmesi ne ile tarif edeceğiz. Yazık oluymilletimize, gerçekler mutlaka açığa çıkmalıdır. Yolsuzlukların hesabı mutlaka sorulmalıdır, garip gurebanın hakkını kimse yememelidir. Vicdansızlardan hesap mutlaka sorulmalıdır” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru konuşmasının sonunda tüm Niksarlıları Başkan Duran Yadigar`ı desteklemeye davet ederek, “Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde noktaladı.

“AYVAZ SUYUMUZU BELEDİYEMİZE KAZANDIRDIK”

Son olarak konuşan Niksar Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Duran Yadigar ise kendisine gösterilen teveccühe layık olmak için çalıştıklarını belirterek; “Biz tarihi başkent bu şehirde bütün Niksar`ı bütün sokakları, mahalleleri hiçbir ayrım yapmadan kucaklayarak 5 yıl çalıştık. Bu 5 yılın sonrasında sağolsunlar il, ilçe teşkilatımız ve genel merkezimiz Milliyetçi Hareket Partisinden yine aday gösterme lütfunde bulundular.

Görev yaptığımız 5 yıl içerisinde ekip arkadaşlarımızla beraber başladığımız zaman namusumuz dedik, Niksar Ayvaz Suyu Niksarlının, Niksar Belediyesinin olacak dedik ve çok şükür sözümüzde de durduk. Bu işleri yaparken üzerine basarak söylüyorum ekip çalışmasıyla bunu başardık. Her çalışmamızı bizimkisi memleket meselesi duygusuyla, vatan memleket sevdası içerisinde, bayrak sevgisiyle Allah aşkıyla yaptık. Yüce Allah`ın takdiriyle ve kıymetli Niksarlı hemşehrilerimizin de teveccühüyle inşallah bu yolculuğumuz devam edecektir. Buna olan inancımız tamdır, özellikle halkımızın bize olan yaklaşımından dolayı yüksektir. Biz sadece Niksar`ın yüzü gülsün, Niksar`ın çocukları göç etmesin, Niksar`da iş aş bulsun diye mücadele ediyoruz. Biz Niksar`da tabiî ki belediye hizmetlerini de örnek bir şekilde yapacağız. Biz bu çalışmaları yaparken hukuktan ayrılmayacağız, insanlarımızın görüşünü desteğini isteğini alarak yapacağız” dedi.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK AYRIM YAPMADIK, HERKESİ KUCAKLADIK”

Başkan Yadigar konuşmasını; “Görev yaptığımız süre içerisinde kimseyi ötekileştirmeden, bu bizden değildir demeden herkesi sevgiyle kucakladık. Belki bu güne kadar bizlere gönül vermiş desteklemiş sevgi duymuş dostlarımızdan, halkımızdan yapamadığımız yada eksik yaptığımız işlerden dolayı onların affına sığınıyorum. Yüce Allah bize yeniden bu görevi nasip ederse inşallah önümüzdeki dönemde de eksik olan çalışmaları hep birlikte omuz omuza vererek beraber yapacağız. Kalbi kırık olanların kalbini düzeltmek için elimizden geleni yapacağımızın da sözünü veriyorum” şeklinde noktaladı.

Başkan Yadigar`ın konuşmasının ardından 5 yılda ilçede yapılan çalışmalar ve yeni projelerin tanıtımının yer aldığı sinevizyon gösterisi yapıldı.

Düzenlenen programın ardından partililer, vatandaşların sevgi gösterileri eşliğinde hep birlikte Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinden yürüyerek parti binasına geçtiler.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42