USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KUM; YENİ TOKAT GAZETESİNİ YALANLADI

KUM; YENİ TOKAT GAZETESİNİ YALANLADI
30-05-2014 11:22
Google News

CHP İl Başkanı Duran Kum, Yeni Tokat Gazetesinin gazetemiz hakkında iftiraya varan iddialarının yalan olduğunu açıklayarak, “Hürsöz ve Sesimiz gazetelerinde çıkan haberlerin hepsi doğrudur. Yeni Tokat gazetesinde bu haberleri yazanlara sormak istiyorum. Siz neyin peşindesiniz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Duran Kum parti binasında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında ilk olarak Türkiye gündemini değerlendiren Kum, daha sonra Yeni Tokat Gazetesi sahibi ve muhabiri Kemal Özdilek’in gazetemiz hakkında yaptığı asparagas haberleri değerlendirdi.

 

“SOKAKTAN HABER ALIYORLAR”

 

Açıklamasında Yeni Tokat Gazetesinde çıkan haberleri net bir şekilde yalanlayan Kum, şöyle konuştu: “Bu noktada vatandaşların dikkatini çekmek istediğim şudur ki, CHP şaibeli karar olmaz. CHP asparagas haber olmaz. İlkelerimiz bellidir. Gençlik kollarınınganisazyon onların toplantıları İl başkanlı ve Milletvekilimizin de birlikteliği ile yapılmaktadır. Sanki kamuoyunda bir ayrımcılık farklı görüş ayrılığı varmış gibi gösterilip, sanki birileri gidip birileri geliygibi sokaktan aldığı haberleri gazetelerin taşıyan bir hareketle CHP önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde rotasını değiştirme çabasındadırlar. Kimseler kusura bakmasın CHP rotasını hiçbir zaman değiştirmez. Bizler ana kademe olarak gençlik kollarına üye olan bütün arkadaşlarımızla birlikte, onların istekleri doğrultusunda aldığımız kararı gazetelerde paylaştık. Çıkan haberler tamamen doğrudur. Ne yazık ki kimlerden bilgi alıyorlar ise bir telaş ile CHP gençlik örgütlenmesinin ve il teşkilatının almış olduğu kararlar tüzük ve yönetmeliğe uymayan bir kararların alınması noktasında CHP atılmak istenen istihatı kabul etmek mümkün değildir”

 

“GENEL MERKEZ ONAYLI KARAR”

 

“Bu arkadaşlarımız bu yazıları yazarken önlerine şapkalarını koyup düşünmelerini istiyorum.  İstedikleri bunların belge ise belge elimizdedir. İsteyen herkese verebiliriz. Partinin tüzüğüne karşı gelmeyi bir tarafa bırakalım, ben bu partide 17 yıldır görev yapan birisiyim bunu herkesin bilmesi gerekir. Burada yetişen insan bu partinin tüzük ve yönetmeliğine uymak zorundadır. Almış olduğumuz kararlar partimizin tüzük ve yönetmeliğine uygun kararlardır. Alınan kararlar kişisel değildir, CHP bağlayan kararlardır. Alınan kararları CHP genel merkezi ile koordineli bir şekilde alınmış ve Tokat’ta gençliği olmayanın geleceği olmaz sloganı ile CHP yeni bir anlayışla bütün arkadaşlarımızı kucaklayarak, hiç kimseyi ötekileştirmeden birlikte çalışarak Tokat’ta partimizin her türlü örgütlenmede görev almayı kendilerinde hedef gören arkadaşlarımı kutluyorum”

 

“GAZETEMİZİ DOĞRULADI”

 

Başkan Kum, Hürsöz ve Sesimiz Gazetelerinde çıkan haberleri doğrularken Yeni Tokat Gazetesini ise yalanlayarak şöyle dedi: “Burada ayırt etmemiz gereken Hürsöz ve Sesimiz gazetelerinin yazdıkları haberlerin hepsi doğrudur. Yeni Tokat gazetesinde bu haberleri yazanlara sormak istiyorum. Siz neyin peşindesiniz. Bunu sormak istiyorum bunlara eğer bildikleri bir şey varsa bunlara diyorum açıkça gelip sorabilirler. Doğru olanı halkımıza ve kamuoyuna vermekten kaçınmadık. Parti içerinde gruplar varmış gibi, birileri gelip birileri gidiyormuş gibi spikilasyon varmış gibi parti içinde hareket yaratmaya çalışıyorsunuz. Bunu hiçbir CHP’li yemez. CHP’nin kapısı tüm Tokat’lılara açıktır. Birinci gündemde Hürsöz gazetesinin yazmış olduğu CHP il yönetiminin almış olduğu kararın gerçeği yansıtmadığı noktasındaki kara ve ispata çağrılmıştır. Genel merkezden atandı, geldi gitti mevzusu değil. Bizim aldığımız kararlar doğru kararlardır. Biz ispata doğru kararları çağırdık. Burada farklı anlaşımlar farklı yazışmalar oldu. Bizler siyasetçiler olarak doğruları yapacağız, doğruları söyleyeceğiz. Ama kamuoyunu bilgilendiren yön veren arkadaşlarımızda doğru bilgi verecekler. Kamuoyunu yanıltmayacaklar”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45