USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu, esnaf gezisi sırasında açıklamalarda bulundu. Eroğlu, Osmanlı İmparatorluğunun son döneminde Sivas Valisi olarak bilinen Halil Rıfat Paşa’nın “Gidemediğin yer senin değild

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu, esnaf gezisi sırasında açıklamalarda bulundu. Eroğlu, Osmanlı İmparatorluğunun son döneminde Sivas Valisi olarak bilinen Halil Rıfat Paşa’nın “Gidemediğin yer senin değild
22-01-2014 09:43
Google News

Seçim startını adaylığı açıklandığı andan itibaren veren AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu, günlük program çerçevesinde esnaf, STK ve kurumlara bir dizi ziyaretler gerçekleştiriyor. Tokatlılar tarafından büyük sevgi ve coşkuyla karşılanan Eroğlu, bu ziyaretleri esnasında çok ilginç diyaloglar karşılaşıyor. Kimisi başkanım niye zahmet edipte geldin, zaten gönlümüzde, oyumuzda senin derken, kimisi de çay ve yemek ikram etmek için adeta ısrarlı davetlerde bulunuyor. Ziyaret esnasında yaşanan bu hoş diyalogların yanı sıra, Eyüp Eroğlu’da zaman zaman kısa açıklamalarda bulunuyor.

AK Parti Tokat Belediye Başkanı Eroğlu,” halkın bu teveccüh ve ilgisi karşısında hiç uyumadan çalışsak azdır” ifadesinde bulunarak “Osmanlı İmparatorluğunun son döneminde Sivas Valisi olarak bütün coğrafyaya nam salmış Halil Rıfat Paşa, ‘Gidemediğin yer senin değildir’ diyerek, aslında ötelerden günümüze çok önemli bir sosyolojik mesaj vermiştir. Bu mesaj sadece siyasetçilere değil, kamu görevi yapan bürokratlara da verilmiştir. Nitekim merhum Tokat Valisi Recep Yazıcıoğlu ilimizde görev yaptığı sürece bu sözün gerçekten hakkını vermiştir. Bu iyi örneklerin yanı sıra başbakanımıza baktığımızda da aynı heyecanı, yorulmak bilmez enerjisini ve milletimizle hemhal olan tarzını net olarak görüyoruz. Bu güzel timsaller, bizim önümüzde Süreyya Yıldızı gibidir” diyor.

 

 

 

 

 

 

 

“Öpüp başıma koyduğum ekmek gibisin”

Tokat’ın iftiharı ve Türkiye’nin son dönem şairlerinden Cahit Külebi’nin,

Gördüğüm senin,

Ağladığım senin için,

Öpüp başıma koyduğum

Ekmek gibisin… dizelerini okuyan Eroğlu, “İşte maya budur” dedi. Eroğlu, Cahit Külebi’nin bu dörtlüğü Tokat için yazdığını ve bir çok Tokat’ı anlatan şiirleri olduğunu söyledi. Eyüp Eroğlu, “Bizim bu tarihi ve kültürel değerlerimiz, 7 bin yıllık antik çağlara kadar uzanmaktadır. Selçuklu ve Osmanlı’ya ev sahipliği yapmış bu şehir, adeta saklı kent özelliklerini içinde barındırmaktadır. Biz seçim kampanyamızı da sevgiye ve gönüllere dayalı yapmak üzere yola çıktık. Gerginlik, seviyesizlik ve lüzumsuz polemiklere ayıracak bir vaktimiz yok. Bu şehirde yaşayanlarla buluşup sohbet etmek, istişarelerde bulunmak daha rasyonel geliyor. Çünkü biz siyaseti hizmet kapısı olarak görüyoruz, cedelleşme ve kavga kapısı değil. Belediyecilikte de bu tavrımız ve anlayışımız aynen devam edecektir. Halka rağmen halk için diyen köhne zihniyetlerin devri çoktan kapanmış, artık halka hizmetin hakka hizmet olduğu gerçeğini AK Parti iktidarıyla herkes öğrenmiştir” diye konuştu.

 

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu’nun 1 haftalık yaptığı ziyaret maratonu; 

Seçimlerini tamamlayan; Madeni Sanatkarlar, Marangozlar, Şoförler ve Otomobilciler, Minibüsçüler, Terziler, Ayakkabıcılar, Kahveciler, Berberler ve Kuaförler, Bakkallar ve Manifaturacılar, Ekmekçiler ve Çörekçiler Odaları ziyaret edilerek, yeni dönemde yapılacak çalışmalarda başarılar dileklerinde bulunduk. Yine gündüz yoğun bir şekilde esnaf ziyaretleri yapılmıştır. Bu kapsamda Gop Bulvarı, Sulusokak, Meydan Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Behzat Bulvarında ve Niksaryolu kavşağı çevresinde faaliyet gösteren esnaflarımız ziyaret edilmiştir. Akşam mahalle programları ve ev ziyaretleri kapsamında Yeşilova,  Karşıyaka,  Kaşıkçıbağları,  Doğancıbağları, Oğulbey,  Gezirlik,  Büyükbeybağı,  Yeni , Yarahmet,  Kümbet ve Seyitnecmettin Mahallerinde toplantılar gerçekleştirilmiştir.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42