USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

EROĞLU BELEDİYEYE 600 EVLER SENİNLE

EROĞLU BELEDİYEYE
600 EVLER SENİNLE
17-03-2014 10:44
Google News

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Kalbinizin sıcaklığı bu soğuk havayı ısıtıyor. Görüyorum ki 600 Evler, Tokat kararını vermiş. Bu vefanızdan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, seçim sürecini mahalle toplantılarıyla sürdürüyor. 600 Evler Mahallesinde gerçekleştiren açık hava mahalle toplantısı, Büyük Tokat Buluşmalarını aratmadı. Akşamın soğuna rağmen 600 Evler Parkını hınca hınç dolduran mahalleli, meydana Eyüp Eroğlu’nun girmesiyle coşku doruk noktasına çıktı. Partili görevlilere zanlar yaşatan mahalleli, Eyüp Eroğlu’nun platforma çıkışına kadar dal ga dalga ön sıralara yığılmalar oldu. 600 Evler açık hava mahalle toplantısına, Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’nun yanı sıra AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, Tokat Milletvekilleri Dr. Şükrü Ayalan ve Dilek Yüksel, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu ile İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol ve binlerce mahalleli katıldı. Meydan mitingini aratmayan toplantıda AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Tokat Milletvekilleri Şükrü Ayalan ve Dilek Yüksel ile AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik birer konuşma yaptı.

 

“BEN GELMEDİM DAVA İÇİN”

Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu konuşmasına;

Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır 
Külümüzden yükselen duman bizden yanadır 
Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır 
Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır .. dizeleriyle başladı.

Eroğlu, 30 Mart seçiminin sıradan bir yerel seçim olmadığını, bu seçimde verilecek kararla ya Türkiye’nin  yeniden inşa edileceğini ya da Türkiye’yi eski günlere geri götürüleceğini söyledi. Eroğlu, “Kalbinizin sıcaklığı bu soğuk havayı ısıtıyor. Görüyorum ki 600 Evler, Tokat kararını vermiş. Bu vefanızdan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 12 yıldır bize desteğinizi esirgemediniz ya, 31 Mart’tan itibaren sizin için, sizlere hizmet için koşacağım. Türkiye’de AK Parti 12 yıldır, Tokat’ımızda da yerel yönetimlerde 10 yıldır iktidardayız. Bu süre zarfında, ilimize toplam 5 katrilyon 800 trilyonluk yatırım gerçekleşmiştir. Belediyemiz, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Su Arıtma Bertaraf Tesisi ve Tıbbi Atık Tesislerine toplamda yaklaşık 500 trilyonluk bir yatırım gerçekleştirmiştir. Yeşilırmak üstüne kurulan köprüler, yeni açılan sokak ve mahallerimize açılan yollar ve yapılan alt yapılar, kavşaklar ve mahallerimize inci gibi dizilen parkları hiç kimse inkar edemez” diye konuştu.

Eroğlu’nun konuşması sık sık sloganlarla kesildi. “Eroğlu ile devam, Büyük ustaya selam”, “Tokat’ın Tayyibi, Eyüp Eroğlu” ve “Bu toprağın çocuğu, Eyüp Eroğlu” gibi sloganlar atılırken, Eroğlu konuşmasında, Yunus Emre’nin “Ben gelmedim dava için, benim işim sevi için. Dost`un evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim” dizelerini de okudu. Eroğlu konuşmasında, “Biz mevki ve mansıp peşinde değiliz. 30 Mart’tan sonra görevi devralır almaz hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayacağız ve işe koyulacağız. Her konuşmamda söylediğim gibi, ne iş yaparsak yapalım, sizin fikrinizi almadan, size sormadan start vermeyeceğiz. 600 Evlerin sorununu biliyorum. İçme soyunuz zaman zaman kesintiye uğruyve bu konuda şikayetçisiniz. Tokat’ımızın 40-50 yıllık içme suyunu garantileyecek Dartaş Barayını derhal devreye sokacağız. Bunun yanında bir çok projemiz var. Bu parça projelerimiz arasında Gıjgıj da, Hac Dağında ve Kale Eteklerinde seyir terasları yapacağız. Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Tokat’ın mahallerini, sokaklarını adım adım, santim santim bilirim. Tokat’ın tarihi ve kültürel dokusunu sürdürülebilir turizme mutlaka kazandıracağız. Sulusokak, Bey Sokağı, Beyhamam Sokağında yeni sağlıklaştırma çalışmaları yaparak, turizm destinasyonuna kazandıracağız. Bugün içinizdeyim, sizlerin destek ve Rabbimin lütfuyla bu göreve geldiğimde yine içinizden olacağım. Kapımızda gönlümüzde size asla kapatılmayacak, her an geldiğinizde görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“MİTİNG GÖRMEK İSTEYENLER BURAYA BAKSINLAR”

600 Evler açık hava mahalle toplantısında bir konuşma yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, CHP ve MHP’ye sert eleştirilerde bulundu. MHP’nin geçenlerde genel başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yaptığı cumhuriyet mitingine atıfta bulunan Başkan Çelik, “Bakında görün, mahalle meydanları patladı. Mahallelerde yaptığımız mitinglerin her biri, yavru muhalefet partisinindan buradan toplayarak cumhuriyet meydanında yaptığı mitingi katlıyor.Ey ucuz siayasetçiler, ey adaylarının yanında olmayan il başkanları, Tokatlılar burada siz neredesiniz? Sağolun Tokatlılar, var olun 600 Evler” dedi.

AK parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan ise, konuşmasında deyim yerindeyse meydanı coşturdu. Ayalan, “Görülüyorum ki, değerli adayımıza tam bir destek veriyorsunuz. Aslında Eyüp Eroğlu’na verdiğiniz bu destekle dünyadaki bütün mazlumlara destek veriyorsunuz. Değerli hemşerilerim, bu seçim bir yerel seçimden çok öte anlamları içinde barındırıyor. Bütün şer odakları, dış mihrakların yerli işbirlikçileriyle birlikte, büyük usta, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye ve AK Parti hayali içerisindedir. Tokatlılar, 12 yıldır Başbakanımıza da, bize de Ak Partiye de desteklerini hiçbir zaman esirgememiştir. Verdiğimiz bu kıymetli desteklerle bütün şer odaklarının oyununu boşa çıkardık, bütün engelleri aştık. Biz, daima millet, daima hizmet düsturu içerisindeyiz. Milletimiz dışında bize hiçbir şer odağı, hiçbir lobi istikamet veremez, Recep Tayyip Erdoğan sevgisini bitiremez” şeklinde konuştu.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3541-9
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3539-3
16Fatih Karagümrük3537-2
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3616-45