USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, 4 yıl boyunca AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, 4 yıl boyunca AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.
20-01-2014 10:16
Google News

Parti binasında düzenlenen programda Adem Çelik, 14 Ocak tarihi itibariyle Ak Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevinin şahsına tevdi edildiğini söyledi. Başkan Çelik; 30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili bir atmosfer içerisinde bulunuyoruz. Öncelikle bu sürecin milletimize, Tokat’a ve partimize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Bildiğiniz gibi, 15 Ocak 2014 tarihi itibarıyla, Partimizin genel merkezi tarafından AK Parti Tokat İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı olarak vekaleten yürüttüğümüz İl Başkanlığı görevini; Parti Genel Merkezimizin yaptığı çalışmalar sonucunda bizlere tevdi ettiler. Yükümün ağırlığını biliyorum. Sorumluluğumun bilincindeyim.ama bizler zzaman insanıyız .Böyle güçlü bir teşkilatla  sorunlarımızı bir bir çözeceğimize inancımız tamdır.Ben buradan bize inanan güvenen kendine bu yürüyüşte yol arkadaşı seçen başta Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere Genel merkez yöneticilerimize,İlimizin güzide Milletvekillerine ve teşkilatlarımın her kademesine teşekkür ediyorum.Bize gösterilen teveccühe boşa çıkarmamak için yüreğimizitaya koyacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Seçimler demokrasilerde millete hizmet yolunda önemlidir. Demokrasilerde siyasi partiler eliyle millete hizmet taşınır. Bizim için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim AK Parti’yi kurulduğu günden beri bertaraf etmek isteyen çevrelerin çabalarının finali olacaktır. Bu anlamda büyük bir mücadeleye sahne olacak bu seçimde en ufak bir boşluğa, kırgınlık, küskünlük anlamına gelecek bir davranışa tahammülümüz yok. Her bir teşkilat mensubumuzun gücüne, ürettiği değere ihtiyacımız var. Bugün yine tarihi öneme haiz bir seçime gidiyoruz. Tokat`ın 12 ilçesi ve tüm beldelerinde adaylarımız var. Hedefimiz 12 ilçemizi ve tüm beldelerimizi Ak kadrolarla buluşturmak ve Ak hizmetler-marka şehircilik anlayışıyla tanıştırmaktır. Biz yine milletimizle birlikte yürüyerek; teşkilatımızın birliği, yaptığımız hizmetlerin güveni ve Sayın Başbakanımızın liderliğinde istediğimiz sonucu alacağız.”Teşkilatlarımız buna hazırdır. Bu bağlam da böyle güçlü teşkilatlarla beraber yürüyolmak benim için önemli bir talihtir. Çünkü bizim teşkilatımız; idealleri için siyaset yapan ve bunu kardeşlik hukuku içerisinde sürdüren bir neferler topluluğudur. Bu seçimlerde destan yazacağız-Tarih yazacağız. Bunun için durmadan, yorulmadan çalışmaktayız. Bizim şiarımız hizmet, sevgi ve kardeşliktir. Durmadan, yorulmadan bu uğurda yolumuza devam edeceğiz. Ülkemiz normalleşme mücadelesini sürdürürken, son günlerde partimiz yeni darbe denemeleriyle karşı karşıya bulunmaktadır. AK Parti iktidara geldiğinden bu yana çok zemheriler, çok komplolar ve hatta kapatılmayla yüz yüze gelmiş bir partidir. Herkesin kabul ettiği dünya lideri başbakanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu ve milletten aldığı güçle, milli iradenin hakkı korunmuştur. Bundan sonra da demokrasi yolculuğumuz aynen devam edecektir. Hiçbir kesimi, hiçbir meşrep erbabını ötekileştirmek gibi bir derdimiz yoktur. 10 yıllık yerel iktidarımızda da, hiç kimsenin yaşam tarzına ilişkin bir müdahalemiz olmadı, bundan sonra da olmayacaktır.

Seçim süreci içerisinde ve seçimden sonra da sizlerle görüşmelerimiz, konuşmalarımız ve toplantılarımız olacaktır. Bu toplantımızda, hem il başkanlığına atanmamla ilgili hem de önümüzdeki yerel seçimlere dair birkaç söz söylemekle yetiniyorum. Tokat merkezde adayımız sayın Eyüp Eroğlu’yla birlikte seçim startı verdik. En kısa zamanda ilçe ve belde belediye başkanlarımızı açıklayarak, buralarda da seçim çalışmalarına başlayacağız. Bu vesileyle 4 yıl boyunca AK parti Tokat İl Başkanlığını layıkı vechile yapan, AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayımız sayın Av. Eyüp Eroğlu’na, partimizdeki başarılı çalışma ve katkılarından dolayı bir plaket sunmak istiyorum. Bu vesileyle Seçim atmosferi içerisinde seviyeli ve Tokat’ımıza yakışır bir süreci yaşayacağımıza inanıyor, başta hemşehrilerim olmak üzere, herkese en kalbi selam ve saygılarımı sunuyorum`` dedi.

Başkan Çelik konuşmasının ardından 4 yıl boyunca Ak Parti İl Başkanlığı görevini yürüten Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu`na teşekkür ederek plaket takdim etti.

Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ise duygusal anlar yaşadığını söyledi. İl Başkanlığı görevini büyük bir onur ve gururla yaptığını ifade eden Eroğlu, ``Şu anda belediye başkan adayı olarak huzurlarınızdaysak bunun en büyük payının değerli teşkilatlarımın olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü sizlerin değerli teşkilatlarımızın desteği bu güzel çalışmadaki aktifliği olmasaydı bizler belki bu görevlere gelemezdik. Bu ekip işi, takım ruhudur`` diye konuştu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42