USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel Amasya İl Danışma Toplantısına katıldı.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel Amasya İl Danışma Toplantısına katıldı.
19-02-2013 09:54
Google News

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel Amasya İl Danışma Toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nce Amasya İl Koordinatörü olarak görevlendirildikten sonra Amasya’daki ilk il danışma toplantısına katılan Yüksel,  teşkilatla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirilmiş oldu. Gençlik ve SpBakanı Suat Kılıç, AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Amasya İl Başkanı Osman Faik Salman, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve Amasya Ak Parti teşkilatının tüm kademe yönetimin katılımıyla gerçekleşen İl danışma toplantısına ilgi büyüktü.

 İl Danışma Toplantısında AK Parti Teşkilatı ve elde edilen başarılara değinen Yüksel şöyle konuştu; “Sayın Bakanım,  değerli Milletvekilim, değerli İl Başkanım, değerli Belediye Başkanım, mahalle temsilcisinden il başkanına kadar teşkilatımızın bütün kademelerdeki partimizin değerli mensupları hepinizi saygıyla selamlıyorum. Amasya İl Danışma Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum.

 Sayın Bakanımıza, komşu il olarak Amasya’ya, Tokat’a Türkiye’nin her tarafına yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Tabi, Ülkemiz büyüyor, ülkemiz gelişiyor, yolsuzluklara, yanlış yerlere giden kaynaklar artık milletimize hizmet olarak dönünce, milletimiz güçleniyor. AK Kadrolarımızla 2023 ve 2071’i hedef olarak belirledik. Ülkemize ve milletimize bu kadrolarla hizmet etmeye devam ediyoruz.

2002’de en genç milletvekilimiz Sayın Bakanımız Suat Kılıç’tı, 2007’de bu bayrağı kendilerinden devraldım. Sayın Bakanımızla kesişen bir başka yönümüz  de Samsun AK Parti İl Yönetiminde İl Yönetim Kurulu üyesi olarak  siyasete başlamış olmam ve Sayın Bakanımızla bu kutlu yolda birlikte yürümüş olmamızdır.

Bu gün Tokat Milletvekili olarak 2 dönemdir İlimize ve ülkeme hizmet ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem de Amasya İlimizde AK Parti teşkilat çalışmalarında İl koordinatörü olarak Genel Merkezimiz tarafından görevlendirildim. İnşallah AK kadrolarımızla birlikte Amasya’da daha iyiyi yakalayabilmek için, daha iyi sonuçlara ulaşabilmek için milletimize dokunabilmek için hep beraber çalışacağız.

 Hep şunu söylüyoruz. Teşkilatlar partilerin omurgalarıdır. Eğer teşkilatlarımız dik durursa, diri olursa omurgamızda güçlü olur. Bu gün AK Parti’nin seçim sonuçlarına, anket sonuçlarına bakıldığında, yapılan çalışmaların milletimizle paylaşılması sonunda bütün bu sonuçların tesadüf değil, Partimizin planlı ve programlı olmasıyla, gayretiyle ilgilidir. Hem Ankara’daki hem de taşradaki her kademedeki tüm yönetimlerimizintak başarısıtak zaferidir.

AK Parti’nin başarısı millete dokunan, milletin dertlerine dokunan, milletin dertleriyle dertlenen, hem teşkilatlarımızın hem de Ankara’daki yönetimimizin bir bütün olaraktak başarısı yinetak zaferidir.

İnşallah Amasya il teşkilatımızla birlikte hem, ilçelerimizde hem beldelerimizde hem de Amasya Merkezde bütün çalışmalarımızı sistemli ve programlı bir şekilde yaparak üzerimize düşen görevlerin hepsini aidiyet duygusuyla, mensubiyet duygu ve anlayışıyla görev bilinciyle yerine getirirsek bu güne kadar elde ettiğimiz başarıları artırarak devam ettirebilir, üzerine daha da ekleyebiliriz.

Diğer siyasi partiler, gelecek bir veya 2 yılı öngöremezken, bizler ülkemizin gelecek yüzyılını, 2023, 2071 hedeflerini konuşur düşünür bir ülke olduk. İnşallah hep beraber el ele vererek, teşkilatımızla beraber bir olarak, diri olarak milletimize hizmet etme kutlu yolunda devam edersek inanıyorum ki milletimiz nezdindeki yerimiz de o denli güçlenecektir.

Tabi önümüzdeki süreçte genel seçimlere kadarki süre çok heyecanlı ve hararetli olacaktır. Yerel seçimler referandum, cumhurbaşkanlığı seçimi ve nihayetinde genel seçimler.

Zaten AK Kadrolar olarak sürekli seçimlerin içerisinde olduk. Sürekli arazide halkımızla birlikte ve bir arada olduk. Bu noktada sürekli arazide olan, milletle iç içe ve onun dertleriyle dertlenen, dinamik bir süreçte olan tek partiyiz. Diğer siyasi partilerin bizi taklit etmeye çalıştıklarını halka inmeye çalıştıklarını görüyoruz. Ancak unuttukları bir gerçek var ki,  eğer sizin kalbiniz milletin kalbiyle birlikte atmıyorsa, sizin beyniniz milletin beyniyle aynı düşünmüyorsa, sizin gibi düşünmeyenleri ayrımcılığa tabi tutarak farklı kategorilerde değerlendiriyorsanız, millet size güvenmez size oy vermez. Ben inanıyorum ki önümüzdeki süreçteki çalışmalarımızı Amasya’da teşkilatımızla el ele vererek başarıyla gerçekleştireceğiz ve ülkemizin 2023 yolunda başarıyla ilerlemesinin yolunu da açmış olacağız.

Ben şimdiden bütün teşkilatımıza bu katılımlarından dolayı,  katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki İl Danışma Toplantımızda Allahtan bir mani olmazsa yine sizlerle birlikte olacağız. Teşkilatımızın Amasya noktasındaki faaliyetlerini İl Başkanımızla Genel Merkezimizle sizlerle birlikte çalışarak daha iyi bir noktaya nasıl taşıyabilirizin çabası içerinde olacağız.

Ben Sayın Bakanımıza, tüm ülkemiz gençlerine yönelik yaptıkları hayırlı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler için en önemli konu gençlik. Çünkü biz 2023- 2071 hedefini yani geleceği planlıyoruz. Eğer şimdi geleceği konuşuyorsak, bu günün gençleri yarının yöneticileri, yarının şekillendiricileri mimarları olacak. Teşkilat çalışmalarımızın ve İl Danışma Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47