USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti seçim startını verdikten sonra, 5 milletvekili adaylarıyla birlikte adeta ziyaret çıkarması yaptılar. Zaman zaman AK Parti İl Başkanı Metin Polat ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Ero

AK Parti seçim startını verdikten sonra, 5 milletvekili adaylarıyla birlikte adeta ziyaret çıkarması yaptılar. Zaman zaman AK Parti İl Başkanı Metin Polat ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Ero
27-04-2015 12:31
Google News
AK Parti Tokat İl Başkanlığının hazırladığı seçim programı çerçevesinde, milletvekili adayları ilçe ve beldelere ziyaretler gerçekleştirerek, seçim sürecini başlattılar. AK Parti İl Başkanı Metin Polat ile Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu`nun da zaman zaman katıldığı ziyaret programına, milletvekili adayları Prof. Dr. Coşkun Çakır, Prof. Dr. Celil Göçer, Fatma Gaye Güler, Av. Fatih Akgün, Av. Mustafa Arslan gittikleri yerlerde birer konuşma yaptılar. AK Parti heyeti, seçim startını verdikten sonra, Turhal, Zile, Niksar, Reşadiye, Pazar, Artova, Almus, Sulusaray, Yeşilyurt, Başçiftlik ilçeleriyle, Reşadiye`nin Baydarlı ve Hasanşeyh beldeleri, ayrıca merkeze bağlı Çamlıbel Beldesini ziyaret ettiler. 

Her gittikleri yerde yoğun bir ilgi ve görkemli bir şekilde karşılanan AK Parti heyeti, buralarda halka kucaklaşıp, özellikle milletvekili adayları birer konuşma yaptılar. 
AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, 7 Haziran`da yapılacak seçimlerin istikrara ve huzura devam anlamına da geleceğini ifade ederek, “Önümüze bir hedef koyduk. Tokat`ımız her zaman için AK Parti`ye ve büyük ustaya ağırlık destek vermiştir. Bu seçimlerde de, oylarımızı artırdığımız gibi, bir önceki seçimlerden daha farklı bir sonuç alarak, mevcut milletvekili sayımızı artıracağımıza inanıyorum. AK Parti, eski Türkiye`de kalmış, eski politikacıların yaptığı saçma sapan vaatler yerine, rasyonelliğe dayalı ve milletimizi asla kandırmayan bir siyaset ahlakını korumaktadır. Bütün bunlar eski Türkiye`nin alışkanlık ve hastalıklarıydı. Biz yüzümüzü geleceğe çevirdik ve yeni Türkiye`nin inşasına çaba gösteriyoruz” dedi. 

Coşkun ÇAKIR
ÇAKIR: SİYASET KAVGA DEĞİL
AK Parti Tokat Milletvekili adayı Prof. Coşkun Çakır, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, siyasetin kavga ve fitne faaliyetini olmadığına işaret ederek, “Hepimiz Tokatlıyız. İlçelerimizle, beldelerimizle, köylerimizle, hatta Tokat dışında yaşayan 600 bin insanımızla birlikte bu toprakların çocuğuyuz. Bir evladınız, bir kardeşiniz olarak huzurlarınıza geldim ve bu topraklara hizmet etmeyi, dertlerinize siyaseten derman olmayı, kısaca sizlerle bir ve beraber hemhal olmayı söylüyorum. Siyaset, kavga ve fitne için yapılan bir faaliyet değildir. Siyaset esas itibarıyla halka, sizlere hizmet etme alanıdır” diye konuştu. 

Celil GÖÇER
 İKTİDAR 
HEDEFİN VARMI? 
“CHP`nin bir iktidar hedefi yok” diyen AK Parti Tokat Milletvekili adayı Prof. Celil Göçer, “AK Parti iktidarı döneminde hiçbir zaman seçim ekonomisini uygulamamıştır. Bol keseden vaat edenlere sorun, iktidar olma çabası demiyorum, hayalleri dahi yoktur. O nedenle böylesine akla ziyan vaatlerde bulunuyorlar. CHP`ye bakıyorsunuz, hedefine yüzde 35 koymuş. İyi de, farzumahal buana ulaşsan bile iktidar olamıyorsun ki. Dikkat edin, önceki seçimlerde CHP`nin hedeflediğianlar daha çoktu. Adamlar tecrübe edindiler. Hedefe koyduklarıanın yanından dahi geçemeyince, şimdi nispetenanı azalttılar. Ama buanı dahi, bırakın hedefi, rüyalarında dahi görmeleri mümkün değil. İşte Başbakanımız sayın Davutoğlu, hodri meydan dedi. Eğer AK Parti birinci parti olmazsa, başbakanlığı da siyaseti de bırakırım dedi. Sayın Kılıçdaroğlu`nun da aynı şeyleri söylemesini istedi. Sonuç, cevap yok. Çünkü iktidar olma, halka hizmet etmek gibi bir dertleri yok. O nedenle Başbakanımıza cevap veremiyor” ifadelerini kullandı. 


Gaye GÜLER

GÜLER: TÜRKİEYE`NİN UMUDU AK PARTİ`DİR
AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Fatma Gaye Güler, Türkiye`nin en genç milletvekili adayı olduğunu hatırlatarak, “Seçme seçilme yaşını düşüren AK Parti iktidarıdır. Tokat`ı temsil ettiğim gibi, mecliste bütün gençliği de temsil edeceğim. Gençliğin enerjisini meclis`te göstereceğim. Herkeste biliyki, 7 Haziran milletvekili seçimlerinde de Türkiye`nin tek umudu yine AK Parti`dir. Sadece Türkiye`nin değil, başta İslam coğrafyası olmak üzere, tüm dünyanın umudu AK Parti`dir. Şer odaklarını bir kez daha sandığa gömmek için 7 Haziran`da yapılacak seçimin büyük önemi bulunmaktadır. Bu konuda her zaman olduğu gibi milletimize sonuna kadar güveniyoruz” dedi. 

Fatih AKGÜN

AKGÜN:YENİ TÜRKİYE`YE BAKIYORUZ
AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Av. Fatih Akgün de, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Yeni Türkiye vurgusu yaparak, “AK Parti`nin 13 yıllık iktidarında sessiz devrim gerçekleşmiştir” dedi. Akgün şunları söyledi:”AK Parti, doğrudan doğruya kendisiyle yarış halindedir. Türkiye`nin vesayetlerden kurtulmasından tutun da, çete, mafya ve derin devlet sarmalındaki dış mihrak sarmalındaki ülkemizi tek tek bu virüslerden temizlemiştir. AK Parti, şimdi de önüne koyduğu 2023 ve 2051 hedefleriyle, Yeni Türkiye`nin vizyon inşasını gerçekleştirmek üzere yola koyulmuştur. Bu yolda, halkımızın her türlü desteği vereceğine inancımız tamdır ve bunu 7 Haziran`da hep birlikte göreceğiz.”

Mustafa Arslan

ARSLAN:AK PARTİ İSTİKRAR DEMEKTİR
“AK Parti güven ve istikrarın sembolü olmuştur” diyen AK Parti Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan, ziyaretlerde yaptığı gezilerde özetle şu görüşleri dile getirdi: “7 Haziran seçim startını verdik. İnşaalah bu görkemli karşılamaların finali, değerli oylarınızı verdikten sonra 8 Haziran`da ki sonuçlarla görülecektir. Bu ülkede kim ne veriyorsa 5 katını veririm diyen siyasetçilerin devri bitmiştir. AK Parti vaat siyasetini tarihe gömmüştür. Bugünde eski siyaset alışkanlıklarını sürdürmek isteyen siyasetçilerin, halka uçuk vaatler verdiğini görüyoruz. Türk milleti, eski Türkiye`deki vaatçi politikacıları siyaset sahnesinden sildiği gibi, bugünde sandıkta gerekli cevabı verecektir.”

AK Parti heyeti, seçim startını verdikten sonra, Turhal, Zile, Niksar, Reşadiye, Pazar, Artova, Almus, Sulusaray, Yeşilyurt, Başçiftlik ilçeleriyle, Reşadiye`nin Baydarlı ve Hasanşeyh beldeleri, ayrıca merkeze bağlı Çamlıbel Beldesini ziyaret ettiler. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45