Gündem

Yazar Hayati İnanç Düzcelilerle buluştu

Düzce belediyesi ramazan etkinlikleri dolu dolu sürüyor. Cedidiye meydanı’nda kurulan etkinlik çadırının son konuğu sohbetleri ilgi ile takip edilen yazar hayati inanç oldu.

Yazar Hayati İnanç Düzcelilerle buluştu
27-03-2024 16:15

Düzce Belediyesi Ramazan etkinlikleri dolu dolu sürüyor. Cedidiye Meydanı’nda kurulan etkinlik çadırının son konuğu sohbetleri ilgi ile takip edilen Yazar Hayati İnanç oldu.


Düzce Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerini sürdürüyor. Cedidiye Meydanı’nda kurulan çadırda birbirinden ünlü isimleri Düzcelilerle buluşturan Kültür İşleri Müdürlüğü aynı zamanda çocukların da hoşça vakit geçirmesi için çeşitli oyunlar düzenliyor, ikramlar veriyor. Her akşam Teravih Namazı sonrası başlayan söyleşi etkinliklerinin son konuğu sohbetleri ilgi ile takip edilen Yazar Hayati İnanç oldu. Çok sayıda Düzceli’nin takip ettiği söyleşisine Düzce’yi övgüleri ile başlayan İnanç şunları söyledi: “Düzce deyince benim aklıma hemen buranın Hafız yetiştiren bir memleket olduğu gelir. Yanlış bilmiyorsam en çok Hafız yetiştiren memleketlerimizden biridir. Ben Düzce ile dünürüm, buralı bir delikanlıya kız verdim. O yüzden kendi memleketimdir. Bazı zamanlar özeldir, Ramazan da öyledir. Bazı mekanlar kıymetlidir, Düzce de öyledir. Bazı insanlar da sevimlidir, Düzceliler de öyledir. Bu burada harika bir görüntü var. Gençliği çoğunlukta görüyorum. Beni en çok sevindiren gençlerimizin programlarımıza, kendi kültür ve inançlarına olan ilgisidir.” “Biz aynı kitaba baş eğdik, kardeşiz”


Program sonrası yaptığı açıklamada Düzce’ye yakınlığını yineleyen İnanç, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkür ederek; “Düzce’ye ne zaman gelsem bu heyecan fırtınası ile karşılaşıyorum. Şu mübarek Ramazan gününde mümtaz bir günde mümtaz insanlarla bir arada olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Rahmetli Cemil Meriç ‘bizler ki aynı kitaplara baş eğmişiz. Bizden ala kardeş mi olur?’ derdi. Faruk Bey de bende öyle bir değer taşıyor. Gördüğüm kadarıyla da çok seviliyor burada. Bu güzel gecede emeği olanlara teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah hayırlı başarıları artırarak sürdürsün, yüzü ak olsun kendisinin ve Düzcelilerin” dedi.


Ramazan etkinlik çadırındaki buluşmalar birbirinden özel isimlerin katılımı ile devam edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER