Yaşam

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Büro ekipleri tarafından yay kazalarının önlenebilmesi amacıyla kentin çeşitli bölgelerinde uyarı broşürleri dağıtıldı.

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Büro ekipleri tarafından yay kazalarının önlenebilmesi amacıyla  kentin çeşitli bölgelerinde uyarı broşürleri dağıtıldı.
28-12-2012 11:35

Tokat’ta trafik kazalarının yüzde 35’inin yaya kazası olması nedeniyle trafik ekipleri broşür dağıtarak çalışma başlattı. 
Tokat’ta yayaları üst geçti ve yaya geçitlerine yönlendirmek amacıyla 5 bin kişiye broşür dağıtımı başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Büro ekipleri vatandaşların yaya geçitlerini kullanması için broşür dağıttı. Broşürlerde, Tokat’ta trafik kazalarının yüzde 75’inin yaya kazalarından kaynaklandığı, bu kazalarda çocuğu çocuk olmak üzere 100’den fazla vatandaşın yaralandığı bildirildi. Yaya geçitlerini kullanmayanlara ise 77 TL para cezası uygulanacağı bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER