Gündem

Turhal`da Kovid-19 tedbirleri denetimi

Turhal`da Kovid-19 tedbirleri denetimi
07-08-2020 18:09

 

Turhal Kaymakamı Ali Gökay’ın katılımıyla “sağlık için, hepimiz için” sloganıyla COVID-19 tedbirleri denetimi yapıldı.

 

İçişleri Bakanlığının, Koronavirüs Denetimleri konulu genelgesi kapsamında, bugüne kadarki en kapsamlı COVID-19 denetimi ülke genelinde olduğu gibi Turhal’da da gerçekleştirildi.

 

Denetimlere Kaymakam Ali Gökay’ın yanısıra, İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Şahin, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muammer Gürçay, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz de katıldı.

 

Market, lokanta, kafe ve manav başta olmak üzere birçok iş yeri ve vatandaşların toplu kullanım alanları denetlendi.

 

Kaymakam Gökay denetimler esnasında pandeminin güncel durumu ve KOVID-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılması gerekenlerle ilgili vatandaşlara bilgilendirme yaparak uyarılarda bulundu.

 

Yapılan denetimler sonrası bir açıklama yapan Gökay, “ Türkiye genelinde olduğu gibi COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında “Sağlımız için, hepimiz için”, denetimlerini Turhal ilçemizde de gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Jandarma Komutanlığımız köylerimizde, Emniyet Müdürlüğü personelimiz ise ilçe merkezinde Sağlık Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimiz ise kendi görev alanlarında COVID-19 ile mücadele kapsamında denetimler gerçekleştiriyor.

 

Özellikle maske takılması, sosyal mesafeye uyulması ve hijyen kurallarına riayet edilmesi çok önemli. Biz de Turhallı hemşehrilerimizden ve ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızdan salgınla mücadele kapsamında bu hususlarda gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER