Gündem

TRAFİK ŞEHİDİNE SON GÖREV

TRAFİK ŞEHİDİNE SON GÖREV
05-06-2013 10:38

Polis memuru Bayın`ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, yakınları ve polisler tarafından Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınarak merkeze bağlı Küçükbağlar köyündeki Hz. Osman Camisi`ne getirildi.

Bayın`ın annesi Hüsniye ve eşi Zeynep Bayın, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Tokat Emniyet Müdürü Osman Balcı, Bayın`ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. ``Beni can dostumdan ayırmayın`` diye ağlayan Zeynep Bayın, polis olarak görevlendirilme isteğini Balcı`ya iletti.

Bir çocuk babası Bayın`ın cenazesi, İl Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cenaze namazına Bayın`ın yakınları, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Emrah Bayın (27), önceki gün sabah saatlerinde,  E-5 Karayolu Kartal istikametinde, Maltepe Kadir Has Lisesi önünde geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER