Spor

Teknik direktör Şahan: ``Turgutluspmaçını kazanmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz``

Teknik direktör Şahan: ``Turgutluspmaçını kazanmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz``
29-11-2013 10:18

TokatspTeknik Direktörü Mehmet Şahan, SpToto 2. Lig Beyaz Grup`ta cumartesi günü Turgutluspile iç sahada yapacakları maçı kazanmak istediklerini belirterek, ``Rakibimizin gücünü biliyoruz, ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz`` dedi.

Şahan, yaptığı açıklamada, Turgutluspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Bu maçın Tokatspaçısından çok önem taşıdığını ifade eden Şahan, ``Bu maçla zorlu bir dönemece giriyoruz. Turgutluspor maçının ardından çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası`nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağız. Daha sonra deplasmanda Gaziosmanpaşa maçı var. Bu virajı kayıpsız atlatmak istiyoruz`` diye konuştu.

Turgutluspor maçının zgeçeceğini belirten Şahan, ``Turgutluspmaçını kazanmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımımızda Recep cezalı, Mehmet Öncan ve Doğan sakat. 3 oyuncum bu maçta görev yapamayacak. Yerlerine oynayacak arkadaşlarımız onları aratmayacak`` dedi.

Taraftarları maça davet eden Şahan, ``Bizi desteklesinler. Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Kupa maçına moralli çıkmak istiyoruz. Bizim her zaman yanımızda olan yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum`` ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER