Politika

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Türkiye`nin her tarafında ve her alanda olduğu gibi Tokat`ta ve ilçelerde çok büyük ve çok değişik alanlarda hizmetlere imza atıldığını kaydetti.

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Türkiye`nin her tarafında ve her alanda olduğu gibi Tokat`ta ve ilçelerde çok büyük ve çok değişik alanlarda hizmetlere imza atıldığını kaydetti.
07-02-2013 10:04

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Türkiye`nin her tarafında ve her alanda olduğu gibi Tokat`ta ve ilçelerde çok büyük ve çok değişik alanlarda hizmetlere imza atıldığını kaydetti.

 

Yüksel, Artova  ve Yeşilyurt AK Parti ilçe danışma toplantılarına katıldı. 

 

Artova İlçe Danışma Toplantısına, Milletvekili Yüksel’in yansıra Tokat Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu,  Tokat İl Başkan yardımcısı Melih Sağıroğlu, Artova İlçe Başkanı Yusuf Bıyık,  Artova Çelikli Belediye Başkanı Halil İbrahim Şirin, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın kolları başkan ve yönetimi ile vatandaşlar  katıldılar.

 

İlçe teşkilatlarının üst ve ana kademe yönetimlerinin bir araya geldiği ilçe danışma toplantılarında ilçelerde yapılan yatırımlar ile teşkilatın yaptığı faaliyetler değerlendirildi ve yine geleceğe dönük olarak yapılacak yatırım ve parti çalışmaları ayrıca değerlendirildi.

 

Artova İlçe Danışma Toplantısında, İlçe Başkanı Yusuf Bıyık, Artova Lisesi’nin Anadolu Lisesine dönüştürülmesi, Yeni Adliye Binası, İnşaatı devam eden kapalı spsalonu, Stadyumun sentetik çim olmasıyla ilgili ve İlçede yapılan diğer yatırımlar hakkında bilgi verdi ve Milletvekili Yüksel’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Yüksel ise Artova İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada  Türkiye`nin her tarafında ve her alanda olduğu gibi Tokat`ta ve ilçelerde çok büyük ve çok değişik alanlarda hizmetlere imza atıldığını kaydetti. Artova`da kapalı spsalonun son aşamasına geldiğini ifade eden Yüksel, İnşallah en kısa süre içerisinde kapalı spsalonumuzun açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ayrıca Artova Şehir stadımızı sentetik çim sahaya dönüştürmek suretiyle gençlerimizin daha güzel birtamda spyapmalarına imkân tanımış olacağız.

 

 İlçemize 104 tane konut yapıldı

 

Bunlardan en önemlisi ilçemizin konut sorununu çözmek amacıyla, ilçe gündemine getirmiş olduğumuz ve 2007 yılında başladığımız TOKİ çalışmaları, 2009 yılında sonuçlandı. 2010 yılı Şubat ayında ihalesi yapıldı.  ilçemize 104 tane konut yapıldı ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Toplam TOKİ alanı 98.000 metrekare olup, 304 konutlu olarak ayarlandı.

 

 

Türkiye’de sayılı Organize Hayvancılık Bölgelerinden bir tanesidir

 

İlçemiz Türkiye’de sayılı Organize Hayvancılık Bölgelerinden bir tanesidir. Bunun ÇED raporunun alınması gerekiyordu. ÇED raporunun alınması için çalışmalar hızlandırıldı. Böylece burası ile ilgili ÇED raporu alındı. Artova Adliyesi için Adalet Bakanlığımız bünyesinde girişimlerimiz devam ediyor. İnşallah Tokat’ımız tüm ilçelerimizle birlikte her alanda kalkınmasını ve gelişmesini devam ettirecek. Biz bunun gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

Artova İlçe Danışma Toplantısı’nın ardından Artova Lisesini de ziyaret eden Milletvekili, Yüksel ve beraberindekiler, Lise’de hafta sonu olmasına rağmen öğrencileri geleceğe hazırlayan öğretmenlerin özverili gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve öğrencilerle özellikle ilgilendi. Üniversiteye giriş sınavlarında her yıl birinci olan  Artova Lisesi’nin başarısının devam etmesi ve daha da artması için ellerinden gelen tüm desteğin özellikle sağlanacağını kaydetti.

 

Milletvekili Yüksel Yüksel, Yeşilyurt İlçe Danışma Toplantısında ise , Yeşilyurt’taki yatırımlara değindi ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Yeşilyurt İlçe Başkanı Fazlı Çiftçinin açılış konuşmasıyla başlayan ilçe Danışma Toplantısına ilgi büyüktü.

 

İlçe Başkanı, Fazlı Çiftçi AK Parti Teşkilatı olarak tüm kademelerle mahalle ve sandık yönetimiyle,  yapılan üye sayılarıyla tüm seçimlere hazır olduklarını kaydetti ve  hem  mahalli idareler hem genel seçimlerden AK Parti olarak yüzde yetmişlerin üzerinde bir oyanıyla yeniden kazanacaklarına inandıklarını kaydetti ve daha yüksek hedefler belirlediklerinin altını çizdi.

 

 

Milletvekili Yüksel, Yeşilyurt’un yatırımlarla ve yapılan çalışmalarla göz doldurduğunu kaydettiği konuşmasında ilçelerin kalkınmasını ve gelişmesini bir bütün olarak ele aldıklarını ve her birinin potansiyelini bir araya getirerek bir bütün oluşturduklarını söyledi. Yüksel Konuşmasında şunlara yer verdi.” İlçelerimizde, köylerimizde, mahallelerimizde ulaşmadık hizmet götürmedik nokta bırakmıyoruz. 2012 Temmuz’da Yeşilyurt Devlet Hastanesi, Yeşilyurt Emniyet Binası ve lojmanları muhteşem bir törenle vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Yeşilyurt’ta aynı zamanda Yeşilyurt Küçük Sanayi Sitesi İnşaatının temelleri de törenle atıldı. Şimdi Yeşilyurt Sağlık Meslek Lisesini yeni eğitim öğretim dönemine öğrenci alır şekilde yetiştirme noktasında çalışmalarımız devam ediyor.

 

İlimizde ve ilçelerimizde yapılan yatırımları Ankara’da takip ederken sizlerle aynı heyecanı ve coşkuyu yaşıyoruz. Ülkemizin pek çok yerinde olmayan nadide yatırımlar Tokat’ımıza ve ilçelerimize bir bir kazandırılıyor.

 

Biz Ülkemizin imarıyla gelecek yüz yılların projelerini, Türkiye’nin geleceğini imar ve inşa ederken, eserler bırakma gayreti içerisindeyken, Ülkemizin istikbalinin güçlenmesi elbette birilerini rahatsız etti. Biz bunları biliyoruz ve farkındayız. Biz eserler peşindeyken onlar esarettin peşinde oldular. 10 Yıllık AK Parti İktidarı milli egemenliğin, demokrasinin ve kalkınmanın adaletin tek adresi olmuştur.  Kardeşliğin birlik ve beraberliğin adresi olmuştur. Millet düşmanlarının taşeronluğunu yapan terör örgütü yok olacaktır” dedi.

 

Milletvekili Dilek Yüksel’e Yeşilyurt İlçe Danışma Toplantısında, Tokat Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu,  Tokat İl Başkan yardımcısı Melih Sağıroğlu, Artova İlçe Başkanı Yusuf Bıyık,  Yeşilyurt  İlçe Başkanı fazlı Çiftçi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Kazım Misafir, Artova Çelikli Belediye Başkanı Halil İbrahim Şirin, Kuşçu Belediye Başkanı Mursel Bozkaya, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın kolları başkan ve yönetimi refakat ettiler. İlçe Danışma Toplantısının ardından Yeşilyurt’ta bir  aileye evinde taziye ziyaretinde de bulunan Yüksel, Tokat’a haraket etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER