Gündem

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tokat Tanıtım Günleri`ne katıldı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tokat Tanıtım Günleri`ne katıldı
02-12-2019 12:21

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı`nda düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri`nde Kardeşler Lokantası Abdullah Kışlalı ve Tokat Kebap ustası Recep Dündar’ın yaptığı Tokat Kebabı yoğun ilgi gördü.

Tokat’ı tanıtmak için çok sayıda ürün stantlarda yerini aldı. Tokat’ın yöresel ürünlerinin ve lezzetlerinin tanıtıldığı etkinlikte, Tokat Kebabı da yerini aldı. Tokat Tanıtım Günlerinde 16 yıllık Tokat Kebabı ustası Recep Usta ve Ahmet Eryılmaz ile birlik yaptığı kebaplarla ilgiyi üzerine çekti. Tokat Kardeşler Lokantası, Yenikapı Etkinlik Alanı`nda düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri`ne Tokat’ı tanıtmak için gitti. Tokat’ın tescilli lezzetleri arasında yer alan Tokat Kebabı’nı Yenikapı Etkinlik Alanı`ndaki Tokat Tanıtım Günleri`nde tanıtmak için özel olarak seyyar kebap ocağı yaptıran Kardeşler Lokantası sahibi Abdullah Kışlalı, Tokat Kebabı yaparak vatandaşların tatmasını sağladı. İstanbul’da yaşayan Tokatlılar Tokat Kebabını yemek ve arkadaşlarına tattırmak için standa akın etti.

Tokat’ta hizmet veren Kardeşler Lokantası’nın kebap ustası Recep Dündar, İstanbul’a gidip Tokat’ın önemli lezzetlerinden birini tanıttığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER