Gündem

Sincan Belediyesinden temizlik seferberliği

Sincan belediyesi, ilçede kentsel dönüşüm ve kırsal alanlarda, ihtiyaç fazlası malzemelerin depolandığı bölgelere yönelik temizlik çalışması başlattı.

Sincan Belediyesinden temizlik seferberliği
02-05-2024 14:38

Ankara’nın Sincan Belediyesi ilçede kentsel dönüşüm ve kırsal alanlarda, ihtiyaç fazlası malzemelerin depolandığı bölgelere yönelik temizlik çalışması başlattı.


Vatandaşlardan gelen ihbarlar üzerine harekete geçen Sincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen işleri müdürlüğünün koordinesinde; Saraycık, Çimşit ve Ulubatlı Hasan Mahallerinde çok sayıda iş makinası ve personelle temizlik çalışmaları yapılarak alandaki çöp yığınları kaldırıldı. İnsan sağlığını olumsuz etkileyen ve çevreyi kirleten atık malzemelerin depolandığı alanlar temizlenerek bölge steril hale getirildi. Ayrıca bölgede bulaşıcı hastalıkların yayılmasını engellemek için alanlar ilaçlandı. “Vatandaşlarımızın talebi üzerine ekiplerimiz tarafından söz konusu alanlar temizlenmiş”


Zabıta ekiplerince yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın talebi üzerine ekiplerimiz tarafından söz konusu alanlar temizlenmiş, atık ve çöp yığınları geri dönüşüm malzemesi döküm sahasına götürülmüştür. Vatandaşlarımızdan çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını ve böyle bir konu ile karşılaşılması durumunda belediyemize bildirmelerini rica ederiz” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER