Politika

SAADET PARTİSİ SEÇİM ARACINA ÇİRKİN SALDIRI

SAADET PARTİSİ SEÇİM ARACINA ÇİRKİN SALDIRI
20-02-2014 10:44

Tokat Saadet partisi seçim aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan çirkin saldırıcı sonucu aracın ön ve arka tekerlekleri bıçakla kesilerek hasar verildi.

Tokat Saadet partisi il başkanı Gökhan Aydın yapmış olduğu basın açıklamasında yapılan bu çirkin saldırıyı kınadıklarını belirterek “gırtlağımızı da kesseniz bu davamızdan dönmeyeceğiz” vurgusunu yaptı.

Çalışmalarını bütün hızıyla gerçekleştirdiklerini söyleyen Aydın, hepimizin bildiği üzere yoğun bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Tabii bu noktada bütün siyasi partilerin olduğu gibi bizimde Saadet partisi olarak ta programımızı uygulamaktayız. Yola başladığımız andan itibaren ilk startımızı gerek AKP dayımız, gerek MHP adayımız, gerek CHP adayımız olsun. Bunlarında teveccühlerini alarak yola başlamış teşkilatız. Bugün seçi aracımıza yapılan hunharca saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yapılan bu saldırıyı biraz önce saymış olduğumuz kardeşlerimizle alakası olmadığını düşünüyoruz, daha doğrusu düşünmek istemiyoruz.

Bu davanın peşini bırakmayacaklarını belirten Aydın, bu saldırıyı yapanlara diyoruz ki. Değil tekerlerimizi kesmek gırtlağımızı da kesmeye çalışsanız bizi davamızdan döndüremeyeceksiniz. Gırtlağımızı da kesmeye çalışsanız belediyeyi alacak olan inancımızın önüne geçemeyeceksiniz vurgusunu yaptı.

Aydın, Bu duygu ve düşünceler ile Saadet partisi teşkilatı olarak bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve peşini bırakmayacağımızı söyleyerek böyle bir sebepten dolayı Tokat’lı hemşerilerimizin karşısına çıktığımızdan dolayı özür dilediklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER