Spor

Antrenör Kırıcı: ``Bu sezonki hedefimiz, ligden düşmemek. Ligde kalıcı olmak istiyoruz``

Antrenör Kırıcı: ``Bu sezonki hedefimiz, ligden düşmemek. Ligde kalıcı olmak istiyoruz``
22-11-2013 10:30

Tokat Belediye PlevnespAntrenörü Ünsal Kırıcı, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi`nde kalıcı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Kırıcı, yaptığı açıklamada, Plevnespor`da antrenörlük görevine 4 gün önce getirildiğini hatırlattı. Tokat`ı çok sevdiğini belirten Kırıcı, Plevnespor`da daha önceki sezonlarda da görev yaptığını anımsatarak, ``Plevnespor`da 4. kez göreve geldim. Plevnespor`un zdurumda olmasına üzülüyorum. Bu durum, Tokat`a hiç yakışmıyor. Yöneticilerimiz bana antrenörlük teklif ettiğinde hiç düşünmeden kabul ettim`` diye konuştu.

Takımla hafta başından beri çalıştığını dile getiren Kırıcı, şunları söyledi:

``Göreve başladığım andan itibaren çok sıkı çalışıyoruz. Bu sezonki hedefimiz, ligden düşmemek. Ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız var. Kulüp Başkanımız Adnan Çiçek, bu sezon takımın düşmemesi için yönetim kuruluna talimat verdi. Kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımız sürüyor, Faik Yal ile anlaştık. İnşallah ilerleyen haftalarda daha da iyi olacak. Hafta sonu oynayacağımız Arkasspmaçı için bu akşam İzmir`e gideceğiz. İzmir`de yaşayan Tokatlıları maça bekliyoruz.``

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER