Politika

MHP MİLLETVEKİLLERİNDEN NİKSAR, TURHAL ZİYARETİ

MHP MİLLETVEKİLLERİNDEN NİKSAR, TURHAL ZİYARETİ
19-03-2013 09:44

MHP MYK üyeleri, Devlet Eski Bakanı Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem,  Zeki Kurt Niksar’da bir dizi ziyaretlerde bulundular. Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, MHP Niksar İlçe Başkanı Davut Evirgen ve yönetim kurulu üyelerinin sabah kahvaltısı ile ekibe katılmaları sonunda Niksar Belediyesi Ayvaz Suyu dolum tesisleri gezilerek incelemelerde bulunuldu.

Niksar’ın tarihi yerleri tek, tek yürüyerek esnaflarla selamlaşarak gezildi. Cahit Kulebi Kültür Evi de ziyaret edildi. İlçe Binası, Ülkü Ocakları, Danişment Gazetesi,  Belediye Başkanı Makamında ziyaret edildi. Esnaflar ve yoldan geçen vatandaşlarla sohbet edildi. Öğleden sonrada Niksar Ülkü Ocaklarının düzenlediği Bir Destandır Çanakkale adlı konferansa katıldılar.

Çanakkale savaşına yönelik sine vizyon gösterisi ve gençlerin okuduğu şiirler Ocak Başkanı Abdullah Evirgen, Belediye Başkanı Duran Yadigar,İlçe Başkanı Davut Evirgen, Devlet Eski Bakanı Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru’nun selamlama konuşmasından sonra kürsüye  Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem çıktı.

Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem yaptığı konuşmada Yüce Dinimiz’’yaşadığımız müddetçe ve Allah’ın huzuruna Müslüman olarak gidebilecek bir imana sahip olmayı emreder.’’ Vatan sevgisi imandandır. Bu nedenle Vatan toprağı satılamaz. Çünkü Filistin de vatan toprağını satmanın ne anlama geldiğini görüyoruz. Devleti olmayanın dini olmaz. Vatanı olmayanın, namusu, onuru, haysiyeti, şerefi olmaz dedi. Ayet ve hadislere yaptığı uzun konuşmada Yazıklar olsun Türk Devletini yönetip de Türküm diyemeyenlere dedi.

Yeni Sağlık Bakanının Ana sütü Bankası projesinin İslami bir düşünce olmadığını, İslam’ın reddettiği bir fikir olduğunu söyledi. Bu uygulamanın Sovyetler Birliğinde Komünist anlayışın yeni insan tipi oluşturmak için başvurduğu bir yöntemdir dedi. Bozulmadık bir ana sütümüz vardı, onu da bozuyorlar. Sütü bozuk bir millet haline getirmeye çalışıyorlar. Bu gidişe dur demek lazım dedi.

Akşam da Turhal Ülkü Ocakları’ nın düzenlemiş olduğu Bizi bekleyenler Var isimliganizasyona katıldılar. Ocak Başkanı Salih Çakmaktepenin muhteşem konuşması ile adeta salon ayağa kalktı. MHP il Başkanı Murat Polat bu ülke için Ülkücülerin gerektiğinde yüz binlerce şehit verebileceğini bildiğini ama sizden isteğim kanınızı akıtmanızı değil terinizi akıtmanızı istiyorum. Ev, ev, sokak, sokak dolaşarak ülkenin durumunu anlatın ki ülke bunlardan kurtulsun dedi.

  Devlet Eski Bakanı Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, yaptığı konuşmada Anayasanın ilk üç maddesini değiştirtmeyeceğiz. Bir karış toprağımızdan da vaz geçmeyeceğiz dedi. Minik folklekibinin gösterisi sırasında adeta yer, yerinden oynadı. Şiirler, sinevizyon gösterisi ve Sanatçı Kaya Kuzucu’un sahne aldı. Bütün salon Belediyeyi almak için yemin ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER