Gündem

Eskişehir Valiliği Nisan Ayı Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı

Her ay düzenli olarak canlı yayıla yapılan eskişehir güvenlik bilgilendirme toplantısı eskişehir valiliğince yapıldı. Eskişehir valisi hüseyin aksoy başkanlığında yapılan nisan ayı toplantısına, eskişehir emniyet müdürü yaman ağırlar ve eskişehir il jandarma komutanı tuğgeneral erhan demir katıldı. Toplantıda nisan ayı boyunca terör, asayiş, göçmen kaçakçılığı, siber, trafik, kaçakçılık ve organize konularındaki nisan ayına ait yapılan çalışmalar ile elde edilen veriler paylaşıldı.

Eskişehir Valiliği Nisan Ayı Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı
08-05-2024 11:42

Eskişehir Valiliğince her ay düzenlenen Eskişehir Güvenlik Bilgilendirme toplantısında, Nisan ayında güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmalara dair veriler paylaşıldı.


Her ay düzenli olarak canlı yayınla yapılan Eskişehir Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Eskişehir Valiliğince yapıldı. Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında, Valilik Binası’nda yapılan Nisan ayı toplantısına, Eskişehir Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ve Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir katıldı. Toplantıda Nisan ayı boyunca terör, asayiş, göçmen kaçakçılığı, siber, trafik, kaçakçılık ve organize konularındaki Nisan ayına ait yapılan çalışmalar ile elde edilen veriler paylaşıldı. Nisan ayı içerisinde Eskişehir’de güvenlik güçlerince; 13 terör, 2 bin 987 asayiş, 59 kaçakçılık ve organize şube, 500 trafik, 65 siber, 12 göçmen kaçakçılığı olmak üzere toplam 3 bin 626 olaya müdahile edildiği aktarıldı. Toplantıda ele geçirilen suç unsurları ve yakalanan şahıslar hakkında rakamlar paylaşıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER