Gündem

Bakan Mehmet Özhaseki bugün Tokat’ta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün Tokat’ta. Gündem Tokat’ta kentsel dönüşüm... İşte Bakan Haseki'nin program içeriği.

Bakan Mehmet Özhaseki bugün Tokat’ta
22-03-2024 13:23
22-03-2024 13:27
TOKAT

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yurdun dört bir yanında ana gündem maddesi ve yerel vaadlerin başında kentsel dönüşüm projeleri geliyor. Belediyelerin öne çıkan projelerinde ilgili bakanlıkların başında gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bulunuyor. 1. Derecede deprem kuşağı olarak bilinen Kuzey Anadolu Fay Hattı’ndaki Tokat için de depreme, doğal afetlere karşı alınacak tedbirler öne çıkarken, Tokat Belediyesi’nin Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat Belediye Başkanı Adayı olarak girdiği seçimler için Kentsel Dönüşüme ayrı bir önem atfediyor. Ve bugün de Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Tokat’a gerçekleştireceği programda Tokat’ın kentsel dönüşüm projelerine destek alacak.

            Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Tokat programına dair Ak Parti Tokat İl Başkanlığı’nın bilgilendirmesinde saat 15.30 sularında Kayseri Havalimanı’ndan Tokat Havalimanına doğru uçuşa geçileceği, saat 16.30’da Tokat’ta olacağı duyuruldu. Tokat’taki kentsel dönüşüm alanları saha incelemesi ve basın açıklaması için saat 17.00 sularında Erenler Mahallesine geçilecek. Mimar, mühendis, müteahhit ve kentsel dönüşüm planlaması yapılan mahallelerdeki semt sakinleri ile kentsel dönüşüm toplantısı ve iftar yapılmak üzere Dedeman Otel’de toplanılacak. Bakan Mehmet Haseki, gün sonunda Tokat’tan ayrılacak.

BAKANLA BİRLİKTE GELECEK BÜROKRATLAR

            Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Tokat programı için TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İlbank Genel Müdürü Recep Türk, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca, Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı İsmail Tuna Cebecioğlu da bugün Tokat’ta olacaklar.         

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER