Gündem

Amasya’da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın

Tokat’ın sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem komşu il amasya’da da hissedildi. Halkın kısa süreli panik yaşadığı amasya’da taşova ilçesine bağlı gemibükü köyünde depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın korkuttu.

Amasya’da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın
18-04-2024 19:54

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya’da da hissedildi. Vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı Amasya’da Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın korkuttu.


Amasya’da Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde bir ahırda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına Taşova itfaiyesi, orman işletme ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti. Söndürme çalışmalarının sürdüğü yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.


Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saatler 18.11’i gösterdiğinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremi ve sonrasındaki sarsıntıları köylerinde de hissettiklerini anlatan köy sakinlerinden Burcu Orman, depremden dakikalar sonra çıkan yangında korku dolu anlar yaşadıklarını söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER