Gündem

AK Parti Samsun İl Başkanı’nın makam aracı yayalara çarptı: 2 yaralı

Samsun'da ak parti il başkanının makam aracının kırmızı ışık ihlali yaparak yolu karşıya geçmek isteyen 1'i yabancı uyruklu 2 yayaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 yaya yaralandı.

AK Parti Samsun İl Başkanı’nın makam aracı yayalara çarptı: 2 yaralı
02-05-2024 18:11

AK Parti Samsun İl Başkanı’nın makam aracının yayalara çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.


Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı Fener Tramvay İstasyonu yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyelerinin içinde bulunduğu Umut Ö. idaresindeki 55 AK 510 plakalı makam aracı, yaya geçidinden yolun karşısına geçmekte olan Endonezya uyruklu Putu Sherly Meısya Vırayanı (19) ve Cenker Yıldız’a (23) çarptı. Kazada yaralanan yayalar ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Cenker Yıldız’ın yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Bir otelde masaj terapisti olarak çalıştığı öğrenilen Endonezya uyruklu Putu Sherly Meısya Vırayanı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Araç sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER