Politika

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, “AK Parti Gençliğimiz kavganın, çatışmanın değil, dayanışmanın kucaklaşmanın ve kardeşliğin tarafındadır.” dedi.

Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, “AK Parti Gençliğimiz kavganın, çatışmanın değil, dayanışmanın kucaklaşmanın ve kardeşliğin tarafındadır.” dedi.
08-02-2013 09:54

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti Tokat Gençlik Kollarıyla bir araya geldi. Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet kaçar ve Gençlik Kolları yönetiminin tam kadro katıldığı genel istişare ve danışma toplantısında Milletvekili Yüksel, Yasama Faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve Tokatta yapılan çalışmalara değindi.

 

Avrupa Birliği  projelerinin önemine vurgu yapan Dilek Yüksel teşkilat çalışmalarıyla ilgili gençlik kollarıyla sohbet etti ve Türkiye’nin eğitimli ve bilgili gençliğiyle geleceğe her zamankinden daha çok hazır olduğunu kaydetti.

 

 Milletvekili Yüksel toplantıda şunlara yer verdi. ”AK Parti gençlik teşkilatımız tarihine hakim olan, sahip çıkan,  tarihini çok seven,  ecdadımızdan devraldığı  mirasın omuzlarındaki sorumluluğun farkında olan bir gençliktir. AK Parti Gençliğimiz kavganın, çatışmanın değil, dayanışmanın kucaklaşmanın ve kardeşliğin tarafındadır.  Gençliğimizin tek kavgası cehaletledir geri kalmışlıkladır. Biz istikbalimizi ve umudumuzu başarıyı ve ülkesi ve milleti için çalışmayı görüyoruz. sizlerde. Sizler ülkemizin umudusunuz.  Milli ve manevi değerleriyle kavga eden değil, onlara sahip çıkan, o değerlerden güç alıp geleceği şekillendiren gençliğimiz, inşallah ülkemizin geleciğine ve dünyanın yeniden şekillenmesine barış ve kardeşlik ruhunun yeşermesine yeni bir ivme kazandıracaktır.

 

 

Gençlik kollarımızın her ferdinin ülkemiz ve dünya meselelerine hakim olması,  çalışkanlığıyla ve duruşuyla örnek olması  zorunluluğu vardır. Herkes bulunduğu noktada  görevini en iyi şekilde yapacak,  büyük ve lider ülke Türkiye ideallerini büyük hedeflerle birleştirecektir. 

 

Türkiye Genelinde ve Tokat’ımızda yapılan çalışmaları hep birlikte görüyoruz. Ülkemizin geldiği noktada herkesin emeği ve alın teri var, fedakârlıkları var. İnşallah teşkilatımızı, İlimizi ve ülkemizi hep birlikte daha iyi noktaya birlikte taşıyacağız. İşini kurmak isteyen dar gelirli gençlere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü vasıtasıyla kredi ve hibe olarak kaynak desteği devam ediyor. Avrupa Birliği, KOSGEP ve İŞKUR üzerinden proje ve çalışmalar devam ediyor. Hem İlimizde hem Türkiye genelinde istihdamın artmasıyla ilgili gerekli tedbirleri alıyoruz. Kaynaklarımız arttıkça yapılacak olan çalışmaların çeşitliliği ve etkinliği inşallah daha da artacaktır

 

AK Parti Gençlik Kollarında görev alan genç kardeşlerimiz, kendileri Türkiye meselelerinin çözülmesi dönemine teşkilat mensubu olarak bizzattak oluyorlar. Ortak olmakla kalmıyçözüm önerileri sunmada sürekli kendilerini yeniliyorlar ve kendilerini geliştiriyorlar.

 

Bu anlamda gençlik kollarımızda emek veren, koşan, sahadaki kardeşlerimize, dava arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Gençlerimiz koşarken kökleri mazide bakışları atide, gelecekte olan gençler olarak bu yolda yürümeleri gerekiyor” dedi. Milletvekili Yüksel, Gençlik ve SpBakanlığı kurarak gençlere verdikleri önemi bir kez daha gösterdiklerini belirterek sözlerini tamamladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER