Eğitim

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR Tokat İl Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan `Hasta ve Yaşlı Bakımı Refakatçiliği Kursu` sonunda başarılı olan 100 kursiyer sertifikasını düzenlenen törenle aldı.

Tokat  İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ve   İŞKUR Tokat İl Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan `Hasta ve Yaşlı Bakımı Refakatçiliği Kursu`  sonunda başarılı olan 100 kursiyer sertifikasını düzenlenen törenle aldı.
26-01-2013 10:28

Tokat  İl Milli Eğitim Müdürlüğü  ve   İŞKUR Tokat İl Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan `Hasta ve Yaşlı Bakımı Refakatçiliği Kursu`  sonunda başarılı olan 100 kursiyer sertifikasını düzenlenen törenle aldı.

 

 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda  düzenlenen törene Vali Mustafa Taşkesen,  , İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İşkur Müdürü İbrahim Akpınar, CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Törenin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Vali Mustafa Taşkesen’in destekleriyle böyle kurslara önem verdiklerini belirterek, vatandaşlardan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne baskı yaparak daha çok böyle kursların düzenlenmesi için baskı yapmalarını istedi.

Vali Mustafa Taşkesen sertifika töreninde yaptığı açıklamada ise böyle kurslar ile dünyada ve Türkiye’de işgücü boşluklarının doldurulduğuna dikkat çekerek,”Eğir kısa vadede iş bulmada zorluk çekerlerse hiç üzülmesinler çok önemli bir altın bilezik kazandılar. Bu anlamda kendilerini tebrik ediyorum. Diğer yandan da iş bulamasalar bile önemli bir kazanım sağladılar. 3.5 ay gibi kısa bir sürede böyle bir imkana sahip oldukları içinde eşlerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Mustafa Taşkesen kursu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER