Gündem

İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, hafta sonu Çamağzı, Ortaören, Kızık, Yazıbaşı, Efe ve Gümenek köyünde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, hafta sonu Çamağzı, Ortaören, Kızık, Yazıbaşı, Efe ve Gümenek köyünde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
04-05-2015 04:44
 İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ve İl Genel Meclis Üyesi Salih Yıldırım,  İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Çamağzı, Ortaören, Kızık, Yazıbaşı,Efe ve Gümenek köyüne giderek vatandaşlar ile bir araya geldi.  Köy sakinleri tarafından yoğun bir ilgi ile karşılayan köy sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer`e teşekkür ettiler. Vatandaşlar özellikle yapılan parke çalışmasından memnun olduklarını ifade ederek, `` 12 yıl öncesine kadar yollarımız perşandı. Kışın çamur ile mücadele ediyorduk. Yazın ise toz ile ama şuanda Allah`ımızı şükürler olsun ki,  yollarımız çamurdan ve tozdan kurtuldu. Köyümüzde  su sıkıntısı çekiyorduk. Ama şuanda o sıkıntılarımızda giderildi. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlerden Allah razı olsun``
 İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ise, vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, ``  Bizler İl Genel Meclisi olarak tüm köylerimize eşit hizmet ediyoruz. Bütün meclis üyelerimiz bölgelerinde ki köylerimizin eksiklerini tamamlamak için tüm gayretleri ile çalışıyorlar.  Şahsım olarak tüm köylerimizi gezerek yapılan çalışmaları yerinde görmek için sizlerin yanındayım. Bundan sonra ki yapacağımız çalışmalar ise şuana kadar yaptığımız çalışmaların teminatıdır`` dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER