Gündem

CHP Tokat`ta genel seçimlere Dr. Orhan Düzgün, Gülperi Coşar, Mine Baş, Sinan Yavuz Yavaş ve Tahir Yıldırım isimleriyle girecek. CHP`nin birçok ilde ön seçim yapmasına rağmen Tokat`ta yapmaması eleştiri konusu olmuştur. 22. D

CHP Tokat`ta genel seçimlere Dr. Orhan Düzgün, Gülperi Coşar, Mine Baş, Sinan Yavuz Yavaş ve Tahir Yıldırım isimleriyle girecek. CHP`nin birçok ilde ön seçim yapmasına rağmen Tokat`ta yapmaması eleştiri konusu olmuştur. 22. D
09-04-2015 10:58
TÜRKİYE`NİN CHP`YE İHTİYACI VAR” 

CHP`den 22. Dönem Tokat Milletvekili seçilen ve CHP Tokat örgütü tarafından çok sevilen Feramus Şahin, listelerin açıklanmasından sonra önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye`de dengelerin bozulduğunu, ekonominin altüst olduğunu, çalışma barışının bozulduğunu belirterek, “Böyle birtamda benim partime kırgın olmam yanlıştır. Ben aile olarak CHP geleneğinden gelen, Cumhuriyet kültürü almış birisiyim. Türkiye`nin şu anda CHP`ye ihtiyacı var. Benim listede olup olmamak, milletvekili seçilip seçilmemem önemli bir durum değildir. Önemli olan Cumhuriyet değerlerinin korunması, laik cumhuriyetin zedelenmemesi, üniter yapımızın bozulmaması gerekiyor. Butamda ben listede gösterilen adaylardan daha çok çalışmak zorundayım. Kimliğim, kişiliği bunu gerektirir. Yarından itibaren tüm adaylarla, aday adayları ile seçim meydanlarına koşacağım” şeklinde konuştu.

“KÖYLÜ BİR DİLİM EKMEK  İÇİN KENTLERE GİDİYOR”

 CHP örgütünün bu seçimde kapı kapı dolaşarak, köy köy gezerek, mezralara bile ulaşarak çalışma yürüteceğini sözlerine ekleyen Feramuz Şahin, “Biz bu yola baş koyduk. Köylü kavramı yok olmak üzere. Köylerde üretim bitti, tarım sadece zevk için yapılan bir konuma geldi. Köylümüz bir dilim ekmek için kentlere gidiyor. Asgari ücret denen köle ücretine razı oluyor. Bu gerçekleri bir kez daha haykırmak gerekiyor. Köylerimizin göç vermesi ve boşalması sebebiyle okullarımız bir bir kapandı. Eğitim tam anlamıyla felce uğradı” dedi. 

“KÖLELİK ÜCRETİ” 

Çalışma hayatındaki dengelerin işveren lehine bozulduğunu, çalışma barışından bahsetmenin imkansız hale geldiğini, çalışma hayatı ile ilgili imzalanan uluslararası sözleşmelerin bile yok sayıldığını belirten Feramuz Şahin, “Madencilerimiz yer altında ölüyor. Yukarıda çalışanlar kölelik ücretine razı olmak zorunda kalıyor. Sendikalar bitirildi. Ülkemin fabrikaları toprakları için satıldı. Göstermelik üretimden sonra bir bir kapatıldı. Ben böyle bir durumda küskünlerdusuna katılıp, köşeme çekilemem. Haksızlıklara dur demek için meydanlarda olacağım. CHP`nin yükselişi için, haksızlıklara karşı yumrukların sıkılması için sokaklara ineceğim” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER