SOĞUK KIŞ GÜNLERİNİN SICAK ADRESİ; AŞEVİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından 2015 yılında faaliyete açılan Tokat Belediyesi Sosyal Market ve Aşevi, ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

Yaşam - 2 yıl önce

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından 2015 yılında faaliyete açılan Tokat Belediyesi Sosyal Market ve Aşevi, ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokunmaya devam ediyor.

Tokat’ta Akdeğirmen Mahallesi’nde yaklaşık 3000 metrekarelik alanda kurulu olan 3 katlı Tokat Belediyesi Sosyal Market ve Aşevi, günlük 347 ailenin sofrasına eşlik ediyor.

Her sabah 07.00’de hazırlıkların başladığını belirten Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, soğuk kış günlerinde sıcacık kalplere ulaşmak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Eroğlu Aşevi tarafından günlük hazırlanan sıcak yemek dağıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2014 Yılında hizmete açtığımız Aşevimiz, dün olduğu gibi bugün de yarın da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” buyurarak sosyal dayanışmayı öğreten Peygamber Efendimiz’in (s.a.s.) bu sözlerini ecdadımız imarethanelerde pişirilen yemeklerle yerine getirirken, Tokat Belediyesi olarak bizler de evsiz ve muhtaç kimseler için her gün kazanlarımızı kaynatmaya devam ediyoruz. Her sabah hijyenik olarak hazırladığımız sıcak yemeklerimiz, 347 ailemizin sofrasına eşlik ediyor. 5 Kişilik öze ekibimizle Özel vakumlu paketlerimizle hazırladığımız kuru gıda ve sıcak yemeklerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kapılarına kadar ulaştırıyoruz.

Kalplerimizin sıcaklığı, sıcacık kalplere ulaşsın diye buradayız. “Burası Tokat, burada Sevgi Paylaşılır” Sloganıyla hiç kimseyi dertleriyle baş başa bırakmadan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarına eşlik etmeye devam edeceğiz” dedi.

Tokat Belediyesi Aşevi’nde sabahın erken saatlerinde hazırlanan sıcak yemekler, hijyenik olarak paketlenerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

Haftanın Öne Çıkanları

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNİN SICAK ADRESİ; AŞEVİ

2022-01-25 10:47 - Yaşam

TOKAT ÜLKÜ OCAKLARI, SOKAK HAYVANLARINA MAMA BIRAKTI

2022-01-25 10:36 - Yaşam

TOKAT'TA TURNUVALAR BAŞLADI

2022-01-25 10:33 - Spor

BAŞKAN BEKLER: “KARLA MÜCADELE İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTİK”

2022-01-25 10:42 - Yaşam

İlgili Haberler

Hitit Üniversitesi’nde “1. Tıp Öğrenci Kongresi” başladı

18:14 - Yaşam

Samsun’da devam eden sağlık yatırımlarındaki son durum

17:48 - Yaşam

Uzmanından bahar alerjisi uyarısı

12:32 - Yaşam

‘Obezite, psikolojiyi olumsuz etkiliyor’

11:55 - Yaşam

Bininci açık kalp operasyonu başarıyla tamamlandı

10:22 - Yaşam

Günün Manşetleri

Bayburt’ta basit yaralama suçunda taraflar TSK’ya bağış yapma şartıyla uzlaştılar

02:56 - Gündem

Uzlaştırma Büro ekiplerince bir dosya daha çözüme kavuşturuldu

02:53 - Gündem

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

01:25 - Gündem

Hatalı sollama kazaya neden oldu: 3 ağır yaralı

22:32 - Gündem

Artvin’de cinsel istismar suçundan aranan kadın yakalandı

21:55 - Gündem