KILIÇDAROĞLU TOKAT’A GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tokat’a geliyor. Kılıçdaroğlu, partililere miting yapmak yerine toplumun her kesiminden Tokatlı vatandaşlarla ayrı ayrı toplantılarda görüşecek.

Gündem - 2 yıl önce

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 19 Ekim Çarşamba akşamı havayolu ile Adana üzerinden Tokat’a gelecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu 20 Ekim Perşembe günü ise Tokat’taki programlarına başlayacak. Kılıçdaroğlu ilk önce Grand Ali’n Otel’de sanayiciler ve iş insanları ile buluşacak. Saat 11.30’da Taşhan’ın karşısında bulunan Karasu mevkiinde esnafı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu aynı zamanda Tokatlılar ile de burada buluşacak ve hitaplarını gerçekleştirecek. Programın devamında Genel Başkan Grand Ali’n Otel’de saat 13.30’da Tokat’taki muhtarlar, STK’lar, meslek odaları, kooperatifler ve birlik başkanlarıyla buluşacak. Kılıçdaroğlu, Perşembe günü programını özel ziyaretleri, gençlik buluşması ve kanaat önderleri toplantısı ile sonlandıracak. 21 Ekim Cuma günü ise Kemal Kılıçdaroğlu saat 09.30’da Eski Sigara Fabrikası’nın önünde özelleştirmelere dair açıklama yapacak. Ardından Kılıçdaroğlu’nun şehirden ayrılması bekleniyor.

CHP TOKAT TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI AĞIRLAMAK İÇİN HAZIRLANIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Tokat’ta ağırlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden il teşkilatı dün ziyaretin detaylarını aktarmak için parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda başta CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz olmak üzere hazır bulunan il teşkilatına CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, CHP İstanbul Milletvekilleri Emine Gülizar Emecan, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, CHP Ankara Milletvekili Dr. Servet Ünsal ve CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz da destek verdi.

İl Başkanı Kurtgöz, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun sadece partinin değil Tokat’ın misafiri olduğuna dikkat çekerek, “Tokat halkının ve değerli basın mensuplarının misafiri olacak Sayın Kılıçdaroğlu’nun en iyi şekilde ağırlanacağından en ufak bir şüphemiz yoktur” dedi.

DURMAZ, “TOKATLILARI GENEL BAŞKANIMIZ İLE KUCAKLAŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

Vekil Kadim Durmaz ise toplantıda yaptığı açıklamada Tokat’ın Kılıçdaroğlu’nu ikinci kez ağırladığını dile getirerek, “İlkinde hepinizin bildiği gibi Cumhuriyetin dördüncü şeker fabrikası özelleştirilmesi gündemde iken Genel Başkanımız iki gün Tokat'ta kalmıştı ve konunun bileşenlerinin katılımıyla bir şeker çalıştayında buluşmuştuk. Şimdi kendisini ikinci kez Tokat’ta ağırlıyoruz. İl ve ilçe teşkilatlarımız Sayın Genel Başkanımızı Tokat'a davet ettiler. Tabii Genel Başkanımız da bu daveti kabul etti. Bundan sonrası başta siz değerli basın mensuplarımız olmak üzere Tokat’ın geleceğine yön veren; kanaat önderlerinin, bu kentteki esnafın, sanatkarın, kobinin, sanayicinin, muhtarların, STK’ların tamamının misafiri. Bu ziyaret ülkemizin geleceğini, sorunlarını ve çözüm önerilerini samimi bir ortamda konuşacağımız toplantılar dizisinden oluşacak. Genelde mitingler partililere yönelik oluyor. Ama Sayın Genel Başkanımız bu ülkedeki iş insanlarını, sivil toplum örgütlerini, meslek odalarını, yurttaşları tek tek ziyaret ederek dinlemek istiyor. Bu kentte yaşayan herkesi Perşembe sabahı saat 11’de Tokat'ın kalbi Karasu mevkiine, Genel Başkanımızla kucaklaşmaya davet ediyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

TOKAT BAROSU'NDA BOZKURT KAZANDI

2022-10-16 21:50 - Gündem

Tokat’ta Kaçak Sigara İmalathanesi Kurarak Üretim yapan 1 Şüpheli Yakalandı

2022-10-14 09:47 - Gündem

KULAK AMELİYATLARINDA ENDOSKOPİ KONFORU

2022-10-10 16:59 - Gündem

ALİ ŞEVKİ EREK TOKAT'A DOSTLAR İÇİN GELİYOR

2022-10-11 14:19 - Gündem

Otogarda uyarıcı madde ele geçirildi

2022-10-14 09:43 - Gündem

“PROMOSYON HAKKIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ” DEDİLER

2022-10-13 16:45 - Gündem

TOKAT İÇİN TARİHİ SEMPOZYUM

2022-10-14 15:57 - Gündem

KILIÇDAROĞLU TOKAT’A GELİYOR

2022-10-17 16:29 - Gündem

TÜRMOB’DA GENEL KURUL YAPILDI

2022-10-17 16:24 - Gündem

BİK Genel Müdürü Erkılınç’tan değerlendirme: Yolumuz açık, hedefimiz belli

2022-10-14 09:12 - Gündem

İlgili Haberler

Başkan Türkel, Anneler Günü’nde şehit anneleri ve emekçi kadınlarla bir araya geldi

19:24 - Gündem

Balık tutarken kayalıklardan denize düşerek ölen vatandaş son yolculuğuna uğurlandı

18:09 - Gündem

Samsun’da Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret

18:15 - Gündem

Alkollü sürücü yön tabelasına çarptı

18:30 - Gündem

Tokat’ta silah kaçakçılarına operasyon

18:44 - Gündem

Günün Manşetleri

Tokat’ta silah kaçakçılarına operasyon

18:44 - Gündem

Alkollü sürücü yön tabelasına çarptı

18:30 - Gündem

Balık tutarken kayalıklardan denize düşerek ölen vatandaş son yolculuğuna uğurlandı

18:09 - Gündem

Tüp patlamasında yaralandı Anneler Günü’nde hayatını kaybetti

16:15 - Gündem

Ters yöne giren otomobil, 7 yaşındaki çocuğa çarptı

15:22 - Gündem