Erbaa Belediye Başkanlığı görevini 4 dönem yürüten ve Kelkit Vadisi`ne efsane başkan olarak bilinen Ahmet Yenihan, Milliyetçi Hareket Partisi`nden Tokat milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Gündem - 9 yıl önce

Adaylık başvurusu için yaklaşık 500 kişi ile MHP Tokat İl Başkanlığı`na gelen Yenihan düzenlediği basın toplantısında kendisini yalnız bırak-mayan partililerine teşekkür etti. Siyasete gençlik yıllarında amatörce başladığını ifade eden Yenihan, “Gençlik yıllarımda amatörce girdi-ğim siyasi hayatım üniversiteyi bitirdikten sonra iş hayatıyla ilgili bir ara dönem geçirdikten sonra aktif siyasete 1994 yılında Erbaa Belediye Başkanı Adayı olarak başladım. Allah nasip etti 1,2,3,4 defa Erbaa Belediye Başkanı seçil-dim. Erbaalı hemşerilerimizin tevec-cühüyle Erbaa`ya birlik ve beraberlik içerisinde 20 yıl hizmet ettim. Erbaalı hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi. “Hemşerilerimiz beni cesaretlendirdi” “2014 mahalli idare seçimleriyle belediye başkanlığını bıraktım” diyen Yenihan, şunları söyledi: “Bir yıla yakın bir dinlenme döne-minden sonra arkadaşlarımız, hem-şerilerimiz tekrar milletvekilliği gö-revine talip olmam hususunda beni cesaretlendirdi. `Artık bu siyasi birikimi Tokat`a Tokat`ın ilçelerine hizmet ederek değerlendirmen gerekiyor` talimatını verdiler. Ben de hemşerilerimden aldığım bu güçle zaten 20 yıllık aktif siyasi hayatım döneminde karış karış gezdiğim, Tokat`ın merkezinde ve bütün ilçele-rinde tanıdığım, bildiğim eşimden, dostumdan, arkadaşlarımdan aldı-ğım elektrikle bu görevin benim için onurlu, şerefli, hayırlı bir görev olduğunu anladım fark ettim ve o cesaretle o heyecanla Tokat milletve-kili aday adayı olarak huzurlarınız-dayım. Cenab-ı Allah neyi nasip edecek bilmiyoruz. Şuanda Milli-yetçi Hareket Partisi`nden aday adayıyım. Benim için önemli olan nokta bu. Bu gurur aileme ve çocuk-larıma yetiyor. Ben çok mutluyum çok heyecanlıyım. Kalbimiz hep bir atıyor, aynı heyecanı yaşıyoruz” “MHP Tokat`ta birinci parti olacak” Tokat`ta birinci parti olacaklarını belirten Yenihan, “Bundan sonra listede nerede yer alırım bilmiyo-rum, onu da Allah nasip edecek. Ama ben şuandan itibaren kendimi Tokat Milletvekili gibi görüyorum. Milletvekili olsam da olmasam da bu heyecanla il ve ilçe başkanlarımızın talimatları doğrultusunda elimden bütün gayreti göstereceğimi huzur-larınızda arz ediyorum. İnşallah bu birlikte oluşturduğumuz sinerji biraz önce söylediğim gibi Milliyetçi Hareket Partisini Tokat`ta birinci parti yapacak. Ben de bu çorbada tuzu olan bir hemşeriniz olarak bununla onur ve gurur duyacağım” diye konuştu.
Haftanın Öne Çıkanları

Tokat Ziraat Odası Başkanı Ahmet Dökülen, inek, manda, koyun, keçi ve atlar tarafından severek yenen İtalian Ryegrass yem bitkisi kaba yeminin Tokat`ta kullanılması için çalışma yaptıklarını söyledi.

2015-03-12 11:29 - Gündem

Tokat Belediyesi tarafından yaptırılan Behzat Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yapılan törenle açıldı. Açılış töreninde protokolde kadınların oturması gerektiğini söyleyen Vali Cevdet Can ve Bele

2015-03-09 12:02 - Gündem

Bir Dava Adam’ı Dr.Nusret Baş

2015-03-16 11:53 - Gündem

Erbaa Belediye Başkanlığı görevini 4 dönem yürüten ve Kelkit Vadisi`ne efsane başkan olarak bilinen Ahmet Yenihan, Milliyetçi Hareket Partisi`nden Tokat milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

2015-03-16 11:58 - Gündem

TC SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU- TOKAT İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

2015-03-09 12:04 - -

Tokat`ta eşi gibi kendisi de engelli olan Dürdane Karaca, Dünya Kadınlar Günü`yle ilgili dileğini ifade ederek, “Bir bulaşık makinem olursa dünyanın en mutlu kadını olurum`` demişti. Eşi gibi kendisi de engelli olan Dürdane K

2015-03-09 11:59 - Gündem

Çekimlerinin büyük bir kısmı Tokat`ın Niksar ilçesinde gerçekleştirilen ve başrollerinde Erdem Yener, Ayhan Taş, Suzan Aksoy ve Tarık Papuççuoğlu`nun oynadığı Yönetmen Muharrem Gülmez`in “Çarşı Pazar” isimli filmi, Niksar`

2015-03-16 11:54 - Gündem

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu`nun uygulamaya koyduğu ilk projelerden biri olan Beyaz Masa servisi, gelen ilginç taleplere de cevap veriyor.

2015-03-13 09:53 - Gündem

AK Parti Milletvekili A.Adayı olan İşadamı ve dünyaca ünlü DoktNusret Baş, siyasete girme nedeninden, Tokat ve Türkiye hakkındaki düşüncelerine ve tespitlerine kadar birçok hususta açıklamalarda bulundu.

2015-03-12 11:01 - Gündem

Tokat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Bekçi, başarılı hukukçu Avukat Adem Sansar`ın Tokatspor`a 10 bin lira bağış yapmasından sonra bütün milletvekili aday adaylarını cuma günü oynanacak maça çağırarak Tok

2015-03-12 11:23 - Gündem

İlgili Haberler

Polis 500 bin TL değerinde kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirdi

11:21 - Gündem

Kursiyerlerin el emekleri görücüye çıktı

11:31 - Gündem

Başkan Palancıoğlu: "Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

11:31 - Gündem

Başkan Büyükkılıç, Talas Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu

11:35 - Gündem

Bu deprem tatbikatı gerçeğinden farksızdı

11:37 - Gündem

Günün Manşetleri

Sinop’ta 3 servis aracına ceza

11:58 - Gündem

Polis 500 bin TL değerinde kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirdi

11:21 - Gündem

Bu sefer kontrolden çıkan araç değil, kuş oldu

08:50 - Gündem

Oto elektrik ustası inşaat halindeki binanın asansör boşluğunda ölü bulundu

03:52 - Gündem

Zincirleme kazaya neden olan alkollü sürücüden ilginç teklif: "Polis çağırmayın”

03:30 - Gündem