Yaşam

TOKATLILAR AİLECEK CAMİDE BULUŞTU

TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜ VE İL GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE “CAMİ-GENÇLİK BULUŞMALARI VE AİLECEK CAMİDE BULUŞUYORUZ” PROJELERİ KAPSAMINDA 11-12 ŞUBAT TARİHLERİNDE PROGRAMLAR DÜZENLENDİ.

TOKATLILAR AİLECEK CAMİDE BULUŞTU
13-02-2022 13:22
13-02-2022 13:23

 

Düzenlenen programlara, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, İlahiyatçı- Yazar Ahmet Bulut, Emirgan Hamidi Evvel Camii İmam Hatibi Alpcan Çelik, İl Gençlik Koordinatörü Semih Öğrünç, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlk program,  11 Şubat Cuma günü Tokat Karşıyaka Gazi Osman Paşa Camii’nde yatsı namazını müteakiben  Emirgan Hamidi Evvel Camii İmam  Hatibi Alpcan Çelik’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından İl Müftüsü Abdullah Pamuklu açılış konuşmasını yaparak bu zamana kadar gerçekleştirilen çalışmalardan bahsetti. İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut  “Cennete Götüren Namaz” adlı vaazı ile katılımcılara önemli mesajlar verdi. Program Ali Paşa Camii Müezzini Okan Sağdıç ve Emirgan Hamidi Evvel Camii İmam-Hatibi Alpcan Çelik’in okuduğu kaside ve ilahilerin ardından  Vaiz Veysel Polat’ın duası ile sona erdi.

İkinci program ise, 12 Şubat Cumartesi günü Tokat Ali Paşa Camii’nde  sabah namazını müteakiben İmam-Hatip Alpcan Çelik’in yaptığı tesbihat ile başladı. Ardından İlahiyatçı-Yazar Ahmet Bulut “Kur’anla Yaşamak” konulu vaazını gerçekleştirdi. Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Kampüs Camii İmam-Hatibi Veysel Kılıç’ın duasının ardından program sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER