Gündem

TOKAT, TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIR

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 2023 yılının başladığı bu günlerde Tokat için önemli olan makro ölçekli proje çalışmalarının hızla devam etmesinin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

TOKAT, TÜRKİYE  YÜZYILINA HAZIR
18-01-2023 11:25
18-01-2023 11:26

 

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 2023 yılının başladığı bu günlerde Tokat için önemli olan makro ölçekli proje çalışmalarının hızla devam etmesinin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

 

HER BİR PROJE BÜYÜK TOKAT RESMİNİN BİR PARÇASI

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gümenek Millet Bahçesi, Dartaş İçme Suyu Barajı, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Yeni Sanayi Sitesi gibi proje çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek “Küçük ya da büyük bütün projeleri Büyük Tokat resminin bir parçası olarak görüyoruz. Bu resmin her bir parçası bir araya geldiğinde büyük ve güzel bir resim ortaya çıkıyor. Her bir proje Tokat’ın önemli bir ihtiyacına ya da gelecekte doğacak bir ihtiyacına cevap veriyor. Bütün bu çalışmaları tamamlayarak, güzel şehrimiz Tokat’ın dününden daha ileride ve geleceğe güvenle bakan bir şehir olması için gayret gösteriyoruz” dedi.

İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZI HİÇ KAYBETMEDİK, TOKAT İÇİN HAYAL ETMEKTEN VAZGEÇMİYORUZ.

Tokat için heyecanlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini ifade eden Başkan Eroğlu, “Bugüne kadar Tokat için Tokat’ın çehresini değiştiren, şehrin ihtiyaçlarını karşılayan ve gelişmesine katkılar sağlayan birçok projeyi hayata geçirdik. Her bir projenin hayalini kurma, hazırlıklarını yapma ve inşasını gerçekleştirme aşamalarını tamamlarken yine şehrin başka bir ihtiyacı olan projenin hayallerini kurmaktan geri durmadık. Her zaman yeni olmayı, heyecanımızı kaybetmemeyi düstur edindik. Şimdi yine birçok proje hayata geçiyor. Bu projeler hayata geçerken yine bugün yapılması zor görünen, imkansız gibi algılanan ama Tokat’ın gerçekten ihtiyacı olan projeleri hayal etmekten de geri durmuyoruz” dedi.

TOKAT TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİNİN BİR PARÇASI OLACAK

Başkan Eyüp Eroğlu “Bir projeyi gündemimize aldığımız zaman bu proje şehrin insanına ne katkılar sağlar diye düşünüyor, önce buraya bakıyoruz. Kadınına, çocuğuna, yaşlısına gencine, esnafına, sanayicisine hasılı bütün fertlerine faydalı olacak çalışmalar üzerine yoğunlaşıyoruz. Ayrıca günü birlik olmasın, uzun yıllar boyunca hizmet versin, çağına uygun olsun diyoruz. Kültürümüzü önemsiyoruz. Bununla birlikte yarınların Türkiye’sinde, dünyasında geride kalınmasın, hep ilerisi hedeflensin diyoruz” dedi.

2023 yılına girilmesi ile Türkiye’nin hedef büyüttüğüne dikkat çeken Başkan Eroğlu “Ülkemiz son yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde birçok açıdan önemli yollar kat etti. Bizlerin de hayata geçirdiği ve çalışmaları devam eden projelerimizde Tokat’a ve Tokat insanına olan muhabbetinden kaynaklanan desteklerini görüyoruz. Türkiye Yüzyılı mottosuyla büyüyen hedeflerde biz de Tokat olarak yerimizi almaya, büyüyen gelişen ülkemizin kazanımlarına uygun çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bu prensipler ışığında her zaman ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER